Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

QUOTE(vivulyte @ 2009 08 07, 14:32)
Sveikos  4u.gif 

Aš vėl pasikartosiu.. Gal kas galit pasidalinti antro kurso medžiaga? smile.gif Esu bankininkų pakraipos...  blush2.gif  tongue.gif

E-mail : vivulka@gmail.com

Dėkoju iš anksto  4u.gif

4u.gif Prasom
Atsakyti
QUOTE(liola @ 2009 08 07, 20:47)

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Gal kuri turi teisės konspektų ir namų darbų pavyzdžius. Ačiū 4u.gif
E.mail: Joancikk@gmail.com
Atsakyti
ir man to paties sad.gif

vida.m@dtiltas.lt doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O gal kas galite II bankininkų kurso studijų medžiagą ir t.t. atsiųsti? bigsmile.gif
email: sigitute@yahoo.com
Atsakyti
atsiuskit ir man 2 kursu bankininku medziagos, ir jei turit teises ko smile.gif irmvid@gmail.com dekoju smile.gif
Atsakyti
Issiunciau , kas norejo teises. Kas negavo, prasom kreiptis,, drinks_cheers.gif
Atsakyti
NUOMOJAMAS KAMBARYS su baldais uz 270Lt +komunaliniai mok.
(su viena lova. jei turit dar viena lova savo, tai gal tilptu ir dvi paneles, moketi dar maziau butu)

kitame kambaryje gyvena dvi merginos. Komunalinius dalintume ant 3, todel iseina nedideli!!

Karoliniskes, Kavoliuko gatveje. Patogus, greitas ir TIESIOGINIS susisiekimas su MRU, stotimi, akropoliu, centru, antakalniu, Pilaite...

tel 860103987
Atsakyti
sveikos, aš baigiau pirmą kursą buhalterinės apskaitos, prasidės 2kursas, noriu paklaust gal kartais kuri turi Rinkodaros ar teisės namų darbus, o tai manau nespėsiu padaryt, dėkui
Atsakyti
Sveikos, siemet istojau i kostiumo dizaina (neakivaizdinis), gal atsirastu studijuojanciu? noreciau susizinot kokiu daznumu vyksta paskaitos, kaip su praktika smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Siemet istojau i buhalterine apskaita neakivaizdines (istestines) studijas. Gal kas pasidalintu mokymosi medziaga ir siaip ispudziais apie moksla? blush2.gif Aciukas. leeenocka@yahoo.com

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, panasus klausimas ir mane domintu, kaip vyksta paskaitos neakivaizdininkams buhalteriams, galvojau, kad savaitgalais, bet pasirodo, kad ir darbo dienomis, kelinta valanda anksciausiai prasideda paskaitos?
Atsakyti