Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

QUOTE(linalina644 @ 2009 07 24, 13:28)
verysad.gif gaila, bet ir dziaugiuosi uz tave. Ka studijavai, kokia specialybe?

Buhaltėrinę apskaitą ax.gif

To RIKIS

čia paskaityk http://www.viko.lt/i...ge=bendrabuciai

skambink yra kontaktai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delight: 24 liepos 2009 - 14:35
QUOTE(Delight @ 2009 07 24, 16:33)
Buhaltėrinę apskaitą  ax.gif

To RIKIS

čia paskaityk http://www.viko.lt/i...ge=bendrabuciai

skambink yra kontaktai  mirksiukas.gif

As irgi studijuoju buhalterine apskaita, du kursus jau iveikiau. Papasakok kaip ten ketvirtame ar labai jau sunku. ax.gif Bet manau tu gerai mokeisi, tai tau ir sunku nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 07 24, 14:57)
As irgi studijuoju buhalterine apskaita, du kursus jau iveikiau. Papasakok kaip ten ketvirtame ar labai jau sunku.  ax.gif  Bet manau tu gerai mokeisi, tai tau ir sunku nebuvo  biggrin.gif

smile.gif galiu pasakyti 3 kursas pats sunkiausias buvo, o 4 tai poilsis tik tongue.gif
gali man į až atsiūst savo e-pašto adresiuką, permesiu ką turiu 3 ir 4kurso mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

norėjau pasidomėt, gal kuri žinot, baigiau kolegiją 1998 m., kai ji dar buvo vilniaus aukštesnioji elektronikos mokykla smile.gif Galvoju kitąmet stoti į išlyginamuosius, kad įgyt neuniveritetinį išsilavinimą smile.gif Prieš keletą dienų kalbuosi su drauge, o ji sako, kad po 1995 metų baigimo, ir nebaigus išliginamųjų ir taip skaitosi, kad turiu aukštąjį neuniversitinį išsilavinimą smile.gif Gal kuri žinot, ir atleiskit, jei ne čia parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Penepopė @ 2009 07 24, 20:51)
Sveikutės,

norėjau pasidomėt, gal kuri žinot, baigiau kolegiją 1998 m., kai ji dar buvo vilniaus aukštesnioji elektronikos mokykla  smile.gif  Galvoju kitąmet stoti į išlyginamuosius, kad įgyt neuniveritetinį išsilavinimą  smile.gif Prieš keletą dienų kalbuosi su drauge, o ji sako, kad po 1995 metų baigimo, ir nebaigus išliginamųjų ir taip skaitosi, kad turiu aukštąjį neuniversitinį išsilavinimą  smile.gif  Gal kuri žinot, ir atleiskit, jei ne čia parašiau  blush2.gif

Sveika. Bijau tave suklaidinti, bet vienai mano draugei taip buvo: ji baige na kaska su chareografija dirbo kulturos namuose kaip direktore 19 m. , pries metus paskelbe konkursa i direktores vieta o jos net neprileido, mat nera cia jokiu uzskaitymu, neaukstasis ir vsio schmoll.gif Nors pasidomek daugiau, gal as klystu.
Atsakyti
QUOTE(Penepopė @ 2009 07 24, 19:51)
Sveikutės,

norėjau pasidomėt, gal kuri žinot, baigiau kolegiją 1998 m., kai ji dar buvo vilniaus aukštesnioji elektronikos mokykla  smile.gif  Galvoju kitąmet stoti į išlyginamuosius, kad įgyt neuniveritetinį išsilavinimą  smile.gif Prieš keletą dienų kalbuosi su drauge, o ji sako, kad po 1995 metų baigimo, ir nebaigus išliginamųjų ir taip skaitosi, kad turiu aukštąjį neuniversitinį išsilavinimą  smile.gif  Gal kuri žinot, ir atleiskit, jei ne čia parašiau  blush2.gif

g.gif man atrodo tas aukštesniosios prilyginimas aukštajam galiojo vienais metais, kai mokyklas pakeitė kolegijom.
aš 2001 m. baigiau technologijos aukštesniąją mokykla, kuri dabar yra VIKO fakultetas. Šiuo metu studijuoju VIKO, bet kiek aiškinausi, man oficialiai neužskaito ir nepripažysta nieko. Turimas diplomas nieko neduoda, nebent pavyksta tyliai asmeniškai susitarti su dėstytoju, kad jis pasirašytų.
Skambink kolegijos administracijai, manau, išsamiai paaiškins kaip yra.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif norejau pasiteirauti:) gal kuri dare namu darbus vadybos pas kasetiene, tokia tema: organizacijos sekmes kriterijai? arba turi info ir gali atsiusti smile.gif neliksiu skolinga ax.gif pastas irmvid@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2009 07 24, 11:48)
Na va mergytės palieku jūs  4u.gif  išeinu į mruni papildomas studijas  smile.gif  vėliau į magistrantūrą  smartass.gif

Sėkmės tau didžiausios, užsuk kartais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Penepopė @ 2009 07 24, 18:51)
Sveikutės,

Labas, aš irgi tais pačiais metais baigiau tą kolegiją smile.gif O dabar mokausi buh. apskaitą ten pat neakivaizdiniam. Tai va, man neužskaitė jokių dalykų iš aukštesniosios laikų. Matomai aukštesnioji vis gi neatitinka dabartinio aukštojo neuversitetinio lygio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 04 rugpjūčio 2009 - 12:07
sveikos vyresniokes ax.gif
jau perejau i II kursa buh apsk. blush2.gif ir turiu prasyma, gal galite atsiusti darbeliu is II kurso blush2.gif buciau labai dekinga ax.gif siuo metu svarbiausias rinkodaros verslo planas.
turiu labai maza leliuka tai nelabai speju ka nors rasyti, daryti ax.gif mamos mane supranta mirksiukas.gif jei kuri nors gali padeti buciau nerealiai dekinga.
mano meilas jolanta.bc@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milasa: 04 rugpjūčio 2009 - 12:44
Labukas Vikietems!!!! 4u.gif

Vasarele eina i pabaiga ir as pamaniau, kad reikia prie namu darbu prisesti. doh.gif doh.gif doh.gif
I antra kursa buhalteriu keliauju :0) ax.gif ax.gif
Tad ir jusu pagalbos noriu paprasyti. ax.gif
Gal turite kokiu teises , rinkodaros konspektu . Nes ir as jau isnarsciau interneta, kaupiu informacija kursiniui.
Gal kas apie civilines atsakomybes rusis esate rase?
Labai butu didelis dideliausiais dekui. mano meilas : ) vida.m@dtiltas.lt
Atsakyti
QUOTE(Penepopė @ 2009 07 24, 18:51)
Sveikutės,

Auštesnysis išsilavinimas aukštajam koleginiam išsilavinimui nėra prilyginamas. O išlyginamųjų studijų šis fakultetas jau keli metai nebevykdo. Tektų stoti nuo pirmo kurso mirksiukas.gif .
Aukštesniosios studijos niekada nebuvo prilyginamos aukštosioms neuniversitetinėms, reikdavo baigti išlyginamąsias, kurios būdavo maždaug 1-1,5 metų trukmės, priklausomai nuo baigimo metų.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš vėl pasikartosiu.. Gal kas galit pasidalinti antro kurso medžiaga? smile.gif Esu bankininkų pakraipos... blush2.gif tongue.gif

E-mail : vivulka@gmail.com

Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti