Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

QUOTE(linalina644 @ 2009 06 28, 13:43)
Sveikos merginos. Taip tikrai, vargai VIKO jau baigesi, bet nesinori visiskai atsipalaiduot  biggrin.gif  Gal kas turite valdymo apskaitos namu darbo pvz. , man desto I.Sumskaite . Buciau laaaabai dekinga 4u.gif
Aciu labai slaaadenkajai uz valdymo apsk.konspekta  book.gif

Prasom drinks_cheers.gif Atsiusk dar karta savo pasto adresa, atsiusiu ir namu darbus. Bet ten pora klaideliu yra. Uz ta darba gavom 8 doh.gif
Atsakyti
Na viskas-VIKO pabaigtas ax.gif . Verslo vadybos fakultetas (Viesbuciai ir turizmas konkreciau). Jei kokios info apie destytojus ar siaip twarka, mielai pasidalinsiu info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal yra geru zmoniu ir gali pamokyt kaip paciam paskaiciuoti stajamaji bala ? nezinau kur stoti.
Atsakyti
QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 06 29, 00:11)
Prasom  drinks_cheers.gif Atsiusk dar karta savo pasto adresa, atsiusiu ir namu darbus. Bet ten pora klaideliu yra. Uz ta darba gavom 8  doh.gif

Labukas visoms gal ir man kas gali imesti valdymo apskaitos namu darbo pvz blush2.gif mirksiukas.gif aciuuuu
keritta@gmail.com
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Gal kartais galit pasidalinti savo vadybos, teisės namų darbų pavyzdžiais ir konspektais? blush2.gif

Mano mail : vivulka@gmail.com

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2009 07 11, 19:42)
Sveikos, merginos  4u.gif

Gal kartais galit pasidalinti savo vadybos, teisės namų darbų pavyzdžiais ir konspektais?  blush2.gif

Mano mail  : vivulka@gmail.com

4u.gif

Issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikute. Persiunciau vadybos viena konspekta, daugiau atsiusiu truputeli veliau, nes viskas kitame kompiuteryje mirksiukas.gif Vadybos tai pasiruoskite gerai, jei jums destys prodekane, nes krato kaip turi but, namu darbus beveik visa grupe siunte jai po 4-5 kartus, labai rastvedybos taisykliu ziuri ir t.t
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 07 12, 10:23)
Sveikute. Persiunciau vadybos viena konspekta, daugiau atsiusiu truputeli veliau, nes viskas kitame kompiuteryje  mirksiukas.gif  Vadybos tai pasiruoskite gerai, jei jums destys prodekane, nes krato kaip turi but, namu darbus beveik visa grupe siunte jai po 4-5 kartus, labai rastvedybos taisykliu ziuri ir t.t

Ačiū!
Tai joa, per įvadinę paskaitą pastebėjau, kad reikalų bus su ja nemažai doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuriai nors vadybą dėstė M. Liubauskas? Gal galit papasakoti kas tai per paukštis biggrin.gif
Atsakyti
Na va mergytės palieku jūs 4u.gif išeinu į mruni papildomas studijas smile.gif vėliau į magistrantūrą smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2009 07 24, 13:48)
Na va mergytės palieku jūs  4u.gif  išeinu į mruni papildomas studijas  smile.gif  vėliau į magistrantūrą  smartass.gif

verysad.gif gaila, bet ir dziaugiuosi uz tave. Ka studijavai, kokia specialybe?
Atsakyti
Sveikos. Turiu labai dideli klausima Jums. Istojau i VVAM ir ten nera bendrabuciu, bet girdejau, kad VK bendrabuciuose galima apsigyventi kitu mokyklu studentams (3vieciame kambaryje 170LT). Ar cia tiesa? ir jei taip, kur man riektu nesti prasyma? smile.gif
Atsakyti