Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 06 10, 08:46)
Parasyk savo pasto adresa, atsiusiu  mirksiukas.gif

Jeigu galima ir man civilinės atsiųst jurgabals@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2009 06 10, 10:12)
Jeigu galima ir man civilinės atsiųst jurgabals@gmail.com

Issiunciau mirksiukas.gif
Papildyta:
Tai nejaugi niekas neturi valdymo apskaitos savarankisko darbo?... 4u.gif (tas kur pasirenki 1 is 4 variantu, ir sprendi 5 uzdavinius) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 06 10, 13:48)

Tai nejaugi niekas neturi valdymo apskaitos savarankisko darbo?... 4u.gif (tas kur pasirenki 1 is 4 variantu, ir sprendi 5 uzdavinius)  4u.gif

Aš kažką turiu turėti tik nežinau ar tas (nes visi mano darbai be pavadinimų ax.gif ), tai parašyk kas ten maždaug turi būti (kokios užduotys), tada pažiūrėsiu ar tai tikrai tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 06 10, 14:48)
Issiunciau  mirksiukas.gif
Papildyta:
Tai nejaugi niekas neturi valdymo apskaitos savarankisko darbo?... 4u.gif (tas kur pasirenki 1 is 4 variantu, ir sprendi 5 uzdavinius)  4u.gif

Negavau verysad.gif gal galima pakartot
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2009 06 11, 11:38)
Negavau  verysad.gif  gal galima pakartot

Keista... g.gif Bet isiunciau dar karta. Gal pastas jau uzpildytas? Tikiuosi kad viskas bus ok! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liola @ 2009 06 09, 20:10)
Sveiki,  4u.gif gal kas turi  ka nors is darbo ir civilinės saugos  ax.gif

Isiunciau biggrin.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 06 11, 14:41)
Keista...  g.gif Bet isiunciau dar karta. Gal pastas jau uzpildytas? Tikiuosi kad viskas bus ok! smile.gif
Papildyta:

Isiunciau  biggrin.gif

Negaunu doh.gif paštas gmailas, jis talpus neperpildytas. Bandau pakartot pašto adresą, jei nesunku dar kartą išsiųst

jurgabals@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2009 06 12, 09:12)
Negaunu  doh.gif  paštas gmailas, jis talpus neperpildytas. Bandau pakartot pašto adresą, jei nesunku dar kartą išsiųst

jurgabals@gmail.com

Na ar gavai? Siunciau is 2 skirtingu pastu, nes gal pirmas grybavo... na bet visi kiti is manes viska gaudavo doh.gif Tai manau kad tikrai turetum gaut...
Atsakyti
QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 06 15, 09:10)
Na ar gavai? Siunciau is 2 skirtingu pastu, nes gal pirmas grybavo... na bet visi kiti is manes viska gaudavo  doh.gif Tai manau kad tikrai turetum gaut...

Ačiū jau gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2009 06 15, 11:27)
Ačiū jau gavau  4u.gif

Pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
pagaliau baigesi vargai VIKO thumbup.gif
siaip jei kam reikes kokiu patarimu ar info apie destytojus ekonomifos f. kreipkites smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Taip tikrai, vargai VIKO jau baigesi, bet nesinori visiskai atsipalaiduot biggrin.gif Gal kas turite valdymo apskaitos namu darbo pvz. , man desto I.Sumskaite . Buciau laaaabai dekinga 4u.gif
Aciu labai slaaadenkajai uz valdymo apsk.konspekta book.gif
Atsakyti