Aj tiek jau tos, merginos. As jau ten matyt klaidele iveliau ir taip gavos. na bet aciu, kad bent susidomejima parodet
QUOTE(Monicute @ 2009 05 27, 23:46)
Aj tiek jau tos, merginos. As jau ten matyt klaidele iveliau ir taip gavos. na bet aciu, kad bent susidomejima parodet
Ne ne , ne klaidele, tiesiog moderatoriai taip padaro , pradzioj man irgi viskas ok buvo , poto pradejo rasyt linka su #########.. Negi gaila , kad zmones padetu
P.s. Tikrai suprantu ,nes paciai taip buvo...Tik tiek ,kad spejau susirinkt kiek reikejo ats..
Sekmes renkant ats ir rasant baigiamaji.. >Man jau pirmadieni auditorijoj gynimas
Sweikos, merginos
Su pasibaigusiom sesijom, o kam prasidėjusiom
Norėjau paklausti, gal kuri/kuris turit vadybos ir teisės konspektų , namų darbų? Labai praverstų pavyzdžiai
Mano e-mail: vivulka@gmail.com
Su pasibaigusiom sesijom, o kam prasidėjusiom
Norėjau paklausti, gal kuri/kuris turit vadybos ir teisės konspektų , namų darbų? Labai praverstų pavyzdžiai
Mano e-mail: vivulka@gmail.com
Ingkariuke, man antradieni katedroj gynimas, tai isivaizduoji kaip darbuojuos:d vis atideliojau atideliojau, o va jau ir priremta prie sienos...
Sveikos, nezinot kartais tokio dalyko: stojant reikia biologijos egzamina but islaikius, o as jo nelaikiau, nes tada, kai vidurine baigiau (1987) biologijos brandos egzamino nebuvo. Tai man uzskaitys metini pazymi ar reiks ta egzamina su mokinukais kartu islaikyt ir tik tada stot?
metinį užskaito, o egzo vietoj berods nulis (bent jau taip buvo prieš 4 metus) jei nori šiemet stoti, tai mokyklinio niekaip nespėsi, patvirtinimai vasarį-kovą būna. Bandyk stoti, jei nepavyks, rugsėjį į suaugusiųjų vakarinę mokyklą užsirašyk, dar galėsi kitus pažymius pasigerinti
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 30, 09:40)
Sveikos, nezinot kartais tokio dalyko: stojant reikia biologijos egzamina but islaikius, o as jo nelaikiau, nes tada, kai vidurine baigiau (1987) biologijos brandos egzamino nebuvo. Tai man uzskaitys metini pazymi ar reiks ta egzamina su mokinukais kartu islaikyt ir tik tada stot?
Šiais metais, jei biologoja konkursiniam bale yra su didžiausiu svertiniu koeficientu, t.y. 0,4 ir egz. nelaikytas, rašomas nulis, konkurse dalyvauti leidžiama.
QUOTE(Tomienė @ 2009 05 30, 13:06)
metinį užskaito, o egzo vietoj berods nulis (bent jau taip buvo prieš 4 metus) jei nori šiemet stoti, tai mokyklinio niekaip nespėsi, patvirtinimai vasarį-kovą būna. Bandyk stoti, jei nepavyks, rugsėjį į suaugusiųjų vakarinę mokyklą užsirašyk, dar galėsi kitus pažymius pasigerinti
Man pasigerinti pazymiu nereikia, visi penketai (senoj sistemoj), tik lietuviu du ketvertai.
QUOTE(Do_do_do @ 2009 05 30, 15:36)
Šiais metais, jei biologoja konkursiniam bale yra su didžiausiu svertiniu koeficientu, t.y. 0,4 ir egz. nelaikytas, rašomas nulis, konkurse dalyvauti leidžiama.
Taip, biologija ten su didziausiu svertiniu koeficientu, bet tais laikais mes laikydavom stojamuosius visokius egzaminus. Baigiamieji, berods, buvo matematika, lietuviu, fizika, bet atestate net neirasyta kad kazkokie egzaminai laikyti...
Priemimo taisyklese punkte 4.6.6 rasoma, kad: asmeniui, kurio vidurini issilavinima liudijanciame dokumente, isduotame iki 1993 m. iskaitytinai, nera irasytu brandos egzaminu, numatyto dalyko brandos egzamino ir jo metiniu pazymiu iskaitomas to dalyko metinis (galutinis) pazymys.
Tai gal iskaitys ir nerasys nulio?
Tai, jeigu nepraeisiu konkurso i neakivaizdini, tai reikes kitais metais biologijos egzamina laikyt...
Sveikos,
na kur mūsų visos absolventės? Kaip šiandien sekėsi praktiką laikyti?
Aš tikiu, pilną optimizmo, kad viskas čiki, nors ir žinau klaidas kurias padariau, ale nors turėjau laiko neištaisiau
na kur mūsų visos absolventės? Kaip šiandien sekėsi praktiką laikyti?
Aš tikiu, pilną optimizmo, kad viskas čiki, nors ir žinau klaidas kurias padariau, ale nors turėjau laiko neištaisiau
Mes čia Liuks viskas buvo tikiuosi
Na ką, sėkmės ryt teorijoj
Na ką, sėkmės ryt teorijoj
Na va pagaliau viskas baigėsi , bet šiek tiek ir liūdėsys kažkaip apima , na nebent toliau eisiu mokytis dar neapsispręndžiau reik greičiau mąstyt
Testas buvo nesunkus tik analizės klausimai kaikurie, tai net nesupratau ko klausė
Kaip nesimokinus rezultatu nesiskundžiu
Tomienė kaip sekėsi?
Testas buvo nesunkus tik analizės klausimai kaikurie, tai net nesupratau ko klausė
Kaip nesimokinus rezultatu nesiskundžiu
Tomienė kaip sekėsi?