Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

Aj tiek jau tos, merginos. As jau ten matyt klaidele iveliau ir taip gavos. na bet aciu, kad bent susidomejima parodet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2009 05 27, 23:46)
Aj tiek jau tos, merginos. As jau ten matyt klaidele iveliau ir taip gavos. na bet aciu, kad bent susidomejima parodet smile.gif

Ne ne , ne klaidele, tiesiog moderatoriai taip padaro , pradzioj man irgi viskas ok buvo , poto pradejo rasyt linka su #########.. Negi gaila , kad zmones padetu sad.gif sad.gif
P.s. Tikrai suprantu ,nes paciai taip buvo...Tik tiek ,kad spejau susirinkt kiek reikejo ats..

Sekmes renkant ats 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir rasant baigiamaji.. 4u.gif >Man jau pirmadieni auditorijoj gynimas doh.gif
Atsakyti
Sweikos, merginos smile.gif

Su pasibaigusiom sesijom, o kam prasidėjusiom 4u.gif

Norėjau paklausti, gal kuri/kuris turit vadybos ir teisės konspektų , namų darbų? Labai praverstų pavyzdžiai ax.gif

Mano e-mail: vivulka@gmail.com ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ingkariuke, man antradieni katedroj gynimas, tai isivaizduoji kaip darbuojuos:d vis atideliojau atideliojau, o va jau ir priremta prie sienos...
Atsakyti
Sveikos, nezinot kartais tokio dalyko: stojant reikia biologijos egzamina but islaikius, o as jo nelaikiau, nes tada, kai vidurine baigiau (1987) biologijos brandos egzamino nebuvo. Tai man uzskaitys metini pazymi ar reiks ta egzamina su mokinukais kartu islaikyt ir tik tada stot?
Atsakyti
metinį užskaito, o egzo vietoj berods nulis (bent jau taip buvo prieš 4 metus) g.gif jei nori šiemet stoti, tai mokyklinio niekaip nespėsi, patvirtinimai vasarį-kovą būna. Bandyk stoti, jei nepavyks, rugsėjį į suaugusiųjų vakarinę mokyklą užsirašyk, dar galėsi kitus pažymius pasigerinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 30, 09:40)
Sveikos, nezinot kartais tokio dalyko: stojant reikia biologijos egzamina but islaikius, o as jo nelaikiau, nes tada, kai vidurine baigiau (1987) biologijos brandos egzamino nebuvo. Tai man uzskaitys metini pazymi ar reiks ta egzamina su mokinukais kartu islaikyt ir tik tada stot?

Šiais metais, jei biologoja konkursiniam bale yra su didžiausiu svertiniu koeficientu, t.y. 0,4 ir egz. nelaikytas, rašomas nulis, konkurse dalyvauti leidžiama. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 05 30, 13:06)
metinį užskaito, o egzo vietoj berods nulis (bent jau taip buvo prieš 4 metus)  g.gif jei nori šiemet stoti, tai mokyklinio niekaip nespėsi, patvirtinimai vasarį-kovą būna. Bandyk stoti, jei nepavyks, rugsėjį į suaugusiųjų vakarinę mokyklą užsirašyk, dar galėsi kitus pažymius pasigerinti  mirksiukas.gif

Man pasigerinti pazymiu nereikia, visi penketai (senoj sistemoj), tik lietuviu du ketvertai.
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2009 05 30, 15:36)
Šiais metais, jei biologoja konkursiniam bale yra su didžiausiu svertiniu koeficientu, t.y. 0,4 ir egz. nelaikytas, rašomas nulis, konkurse dalyvauti leidžiama.  mirksiukas.gif

Taip, biologija ten su didziausiu svertiniu koeficientu, bet tais laikais mes laikydavom stojamuosius visokius egzaminus. Baigiamieji, berods, buvo matematika, lietuviu, fizika, bet atestate net neirasyta kad kazkokie egzaminai laikyti... sad.gif

Priemimo taisyklese punkte 4.6.6 rasoma, kad: asmeniui, kurio vidurini issilavinima liudijanciame dokumente, isduotame iki 1993 m. iskaitytinai, nera irasytu brandos egzaminu, numatyto dalyko brandos egzamino ir jo metiniu pazymiu iskaitomas to dalyko metinis (galutinis) pazymys.

Tai gal iskaitys ir nerasys nulio?

Tai, jeigu nepraeisiu konkurso i neakivaizdini, tai reikes kitais metais biologijos egzamina laikyt... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

na kur mūsų visos absolventės? Kaip šiandien sekėsi praktiką laikyti?

Aš tikiu, pilną optimizmo, kad viskas čiki, nors ir žinau klaidas kurias padariau, ale nors turėjau laiko neištaisiau blush2.gif
Atsakyti
Mes čia thumbup.gif Liuks viskas buvo thumbup.gif tikiuosi unsure.gif

Na ką, sėkmės ryt teorijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va pagaliau viskas baigėsi ax.gif , bet šiek tiek ir liūdėsys kažkaip apima rolleyes.gif , na nebent toliau eisiu mokytis dar neapsispręndžiau doh.gif reik greičiau mąstyt g.gif
Testas buvo nesunkus tik analizės klausimai kaikurie, tai net nesupratau ko klausė blush2.gif
Kaip nesimokinus rezultatu nesiskundžiu blush2.gif
Tomienė kaip sekėsi?
Atsakyti