Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

QUOTE(Milasa @ 2009 05 06, 15:03)
o tie uzdavinukai labai sunkus? gal kas pamena labiau  ax.gif man egzas 5dieni tai lb bijau  doh.gif

Man rytoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 05 06, 14:03)
o tie uzdavinukai labai sunkus? gal kas pamena labiau  ax.gif man egzas 5dieni tai lb bijau  doh.gif

Na jei paskaitose buvai ir gerai konspektavai, tai nesunkūs, o jei nesimokei, tai ir bus sunkūs biggrin.gif Na šiaip ji duoda kažką panašaus į tokius kur per paskaitas būna, kažko naujo kiek pamenu nelabai išgalvoja.
Atsakyti
Vivulyte,
kaip sekesi statistika?
ar pas destytoja su sperom praeina triukas? please atrsykit nes jau kojos dreba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 05 07, 14:40)
Vivulyte,
kaip sekesi statistika?
ar pas destytoja su sperom praeina triukas? please atrsykit nes jau kojos dreba  doh.gif

Na, dawe 20klausimu (teorijos), buvo du uzdaviniai . Prie uzdaviniu dawe formules. Vienas is uzdaviniu is indeksu doh.gif
Atsakyti
O klausimai buvo atviri?
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2009 05 08, 11:03)
O klausimai buvo atviri?

Jau turbūt nepadėsiu blush2.gif Uždari 4u.gif
Atsakyti
Gal kas studijuoja rekreacija ir turizma ? bandysiu stot , pagal juos istot reikia nors 14 balu , tai mazdaug kaip egzaminus reikia islaikyt ?
Atsakyti
Gal kas praėjote verslo ekonomiką ir galėtumėte paskolinti konspektą? Mums dėsto Prūsaitienė. Būtų gerai, jeigu paskolintumėte kitos dėstytojos konspektą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2009 05 10, 17:11)
Gal kas praėjote verslo ekonomiką ir galėtumėte paskolinti konspektą? Mums dėsto Prūsaitienė. Būtų gerai, jeigu paskolintumėte kitos dėstytojos konspektą  rolleyes.gif

As Veraitienes turejau, tik nezinau ar el. varinte turiu g.gif Pasitikslinti galesiu tik vakare
Atsakyti
Sveikutes is ryto, o gal kas rinkodaros konspektus ar namu darba turit? Butu saunu, kad pasidalintume smile.gif))) vida.m@dtiltas.lt. Aciu is anksto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2009 05 10, 17:11)
Gal kas praėjote verslo ekonomiką ir galėtumėte paskolinti konspektą? Mums dėsto Prūsaitienė. Būtų gerai, jeigu paskolintumėte kitos dėstytojos konspektą  rolleyes.gif

Aš turiu tą kitos dėstytojos konspektą, jei dar reik, parašyk el. pašto adresą
Atsakyti
ruošiatės egzaminams? bigsmile.gif
Atsakyti