Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

Sveikos 4u.gif

Gal galit kas atsiust savo statistikos ir dokumentu waldymo nd pavyzdzius? blush2.gif ax.gif
Man kazkaip is pvz geriau sprendzias ax.gif

E-mail : vivulka@gmail.com Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivulyte: 30 kovo 2009 - 11:33
QUOTE(jurguliukas @ 2009 03 28, 00:07)
Išsiunčiau

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2009 03 27, 14:55)
O ma nkursini biudzeto neuzskaite doh.gif
Net minciu neturiu nuo ko pradeti taisyti verysad.gif

blink.gif blink.gif kodėl neužskaitė????
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2009 03 30, 12:33)
Sveikos  4u.gif

E-mail : vivulka@gmail.com Dekui  4u.gif

Išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2009 03 30, 22:50)
blink.gif  blink.gif  kodėl neužskaitė????

Todel kad magistratura neieina i vykdomas programas doh.gif
Apie magistratura teturejau pora sakiniu. Nelabai supratau, bet dabar negaliu i kolegija nuvaziuoti ir isiaiskinti.
Neisivaizduoju nou kurios vietos pradeti taisyma, ir laiko dabar visiskai ner doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liola @ 2009 03 31, 00:00)
Išsiunčiau  smile.gif

Ačiukas! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
studijuoju vadybos fakultete turizma, 3 kurse:)norejau pakalust gal kas turit kokiu kursiniu pavyzdziu, nes reik parasyt ir kita savite atiduot, o net nezinau nuo ko pradet doh.gif buciau labai dekinga, jei kas koki pavyzdeli man galetu atsiut 4u.gif
as ir darbu ivairiu turiu, rasytu 1,2 ir 3 kurse, tad jei ka rasykit:)

mamaramune@gmail.com
Atsakyti
gal kas turit svarlienes kokiu kontru is kirciavimo ar bent atsimenat pavyzdzius kokius ji duoda zodzius kirciuti? ar labai sunkius?
Atsakyti
jei ka mano el pastas irmvid@gmail.com arba skype irmutee2
Atsakyti
Gal ir man galetumet atsiusti statistikos n.d. i pjooklas@gmail.com aciukas 4u.gif
Atsakyti
as irgi studijuoju VIKO smile.gif jau baigiu mokslus, esu 3 kurse buhalterines apskaitos, dabar kaip tik 7 savaites baigiamajai praktikai smile.gif
ir neuzilgo valstybinis egzamenas...o tada nezinau kur eit, ka veikt..darbu visai ner, ir "zaliu" nepriima niekas verysad.gif
net praktikanciu nenori imt imones jau..ex...
Atsakyti
Merginos gal kas turit koki tekstuka apie apskaitos standartus angliskai. Esu visai zalia anglu kalboje, o reikia kaska papasakot apie apskaitos standartus naudojamus Lietuvoje. blush2.gif mano el.pastas l.genisauskiene@gmail.com
Busiu labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti