Sveikos
Gal galit kas atsiust savo statistikos ir dokumentu waldymo nd pavyzdzius?
Man kazkaip is pvz geriau sprendzias
E-mail : vivulka@gmail.com Dekui
QUOTE(xglobus @ 2009 03 27, 14:55)
kodėl neužskaitė????
QUOTE(vivulyte @ 2009 03 30, 12:33)
Išsiunčiau
QUOTE(Gosh @ 2009 03 30, 22:50)
kodėl neužskaitė????
Todel kad magistratura neieina i vykdomas programas
Apie magistratura teturejau pora sakiniu. Nelabai supratau, bet dabar negaliu i kolegija nuvaziuoti ir isiaiskinti.
Neisivaizduoju nou kurios vietos pradeti taisyma, ir laiko dabar visiskai ner
Sveikos
studijuoju vadybos fakultete turizma, 3 kurse:)norejau pakalust gal kas turit kokiu kursiniu pavyzdziu, nes reik parasyt ir kita savite atiduot, o net nezinau nuo ko pradet buciau labai dekinga, jei kas koki pavyzdeli man galetu atsiut
as ir darbu ivairiu turiu, rasytu 1,2 ir 3 kurse, tad jei ka rasykit:)
mamaramune@gmail.com
studijuoju vadybos fakultete turizma, 3 kurse:)norejau pakalust gal kas turit kokiu kursiniu pavyzdziu, nes reik parasyt ir kita savite atiduot, o net nezinau nuo ko pradet buciau labai dekinga, jei kas koki pavyzdeli man galetu atsiut
as ir darbu ivairiu turiu, rasytu 1,2 ir 3 kurse, tad jei ka rasykit:)
mamaramune@gmail.com
as irgi studijuoju VIKO jau baigiu mokslus, esu 3 kurse buhalterines apskaitos, dabar kaip tik 7 savaites baigiamajai praktikai
ir neuzilgo valstybinis egzamenas...o tada nezinau kur eit, ka veikt..darbu visai ner, ir "zaliu" nepriima niekas
net praktikanciu nenori imt imones jau..ex...
ir neuzilgo valstybinis egzamenas...o tada nezinau kur eit, ka veikt..darbu visai ner, ir "zaliu" nepriima niekas
net praktikanciu nenori imt imones jau..ex...
Merginos gal kas turit koki tekstuka apie apskaitos standartus angliskai. Esu visai zalia anglu kalboje, o reikia kaska papasakot apie apskaitos standartus naudojamus Lietuvoje. mano el.pastas l.genisauskiene@gmail.com
Busiu labai labai dekinga
Busiu labai labai dekinga