taip ir nesulaukiau atsakymi, argi niekas nesigynet VK?
labai noreciau kad kas patartu kaip atrodo gynimai Vln kolegijoje. Uz 3 savaiciu nusimato jau tarpinis gynimas, per ji pasake reikia parengti prezentacija.turi matytis problema,tikslas , uzdaviniai, kompetencijos, tyrimo instrumentas. nu sitas tai aisku kad darbe tai bus parasyta, Bet nelabai supratau kaip parengti ta prezentacija, ka butent i skaidres reikia ideti, teorija??? nes praktine dali ruosiuosi pradeti rasyti kai jau praktika atlikinesim, o tada dar ji tik bus prasidejusi. patarkit ka reikia buten kalbeti ir ka ideti i skaidres per ta tarpini. mano tema apie remima.
dekui
labai noreciau kad kas patartu kaip atrodo gynimai Vln kolegijoje. Uz 3 savaiciu nusimato jau tarpinis gynimas, per ji pasake reikia parengti prezentacija.turi matytis problema,tikslas , uzdaviniai, kompetencijos, tyrimo instrumentas. nu sitas tai aisku kad darbe tai bus parasyta, Bet nelabai supratau kaip parengti ta prezentacija, ka butent i skaidres reikia ideti, teorija??? nes praktine dali ruosiuosi pradeti rasyti kai jau praktika atlikinesim, o tada dar ji tik bus prasidejusi. patarkit ka reikia buten kalbeti ir ka ideti i skaidres per ta tarpini. mano tema apie remima.
dekui
QUOTE(irmutea @ 2009 03 23, 15:45)
sveikutes, gal galit papasakot apie destytoja Švarliene (specialybes kalba)? griezta ji? kaip vertina?esu pirmame kurse, rasysim is kirciavimo kontrolini neuzilgo.
Destytoja Šverliene gera, netgi labai. Per iskaita tikrai neveiksciojio kaip zandaras, buvo net isejusi is auditorijos. Leido naudotis knygomis.
QUOTE(studente31 @ 2009 03 23, 14:47)
taip ir nesulaukiau atsakymi, argi niekas nesigynet VK?
dekui
dekui
Na ir ką tu su ta teorija parodysi? Tau pasakys "Skaityt bei teoriją ir pačios mokame/ žinome". Turi būti be tikslo, uždavinių, na visko ką parašei pati savo poste, dar dedamos lentelės, grafikai, tyriamoji medžiaga visokia, nesiplečiant stipriai tik. Rodai skaidrę ir analizuoji ją ką ten parodai. Man kokias skaidres rodyti pasakė mano diplominio vadovė, gyniaus birželio mėn.
Švarlienė gera Tada įdomu kodėl pas ją tiek daug skolininkų? kai kas per įskaitas, net jai leidus naudotis "paruoštukėm", nesugeba gerai jomis pasinaudoti...
sveikos,
o gal galite padeti su dokumentu valdymu, nes reikia padaryti lb daug rastu ir visokiu S..., gal turite pavyzduku kaip tai darete, buciau dekinga
jolanta.bc@gmail.com
o gal galite padeti su dokumentu valdymu, nes reikia padaryti lb daug rastu ir visokiu S..., gal turite pavyzduku kaip tai darete, buciau dekinga
jolanta.bc@gmail.com
QUOTE(Milasa @ 2009 03 24, 13:28)
sveikos,
jolanta.bc@gmail.com
jolanta.bc@gmail.com
Išsiunčiau savo namų darbą
Sveikos
QUOTE(rujo @ 2009 03 21, 16:24)
QUOTE(jurguliukas @ 2009 03 27, 00:42)
gal ir man dokumentu valdymo pavyzdeli i vida.m@dtiltas.lt . Didelis dekui butu ))
O gal dar kas ir statistikos turite uzdaviniu sprendimu???
QUOTE(Kotri @ 2009 03 27, 09:28)
gal ir man dokumentu valdymo pavyzdeli i vida.m@dtiltas.lt . Didelis dekui butu ))
Išsiunčiau ir statistiką ir dok.vald.
O ma nkursini biudzeto neuzskaite
Net minciu neturiu nuo ko pradeti taisyti
Net minciu neturiu nuo ko pradeti taisyti
QUOTE(jurguliukas @ 2009 03 26, 23:42)
Ir man reiketu dokumentu valdymo Inesa05@takas.lt
QUOTE(Inex @ 2009 03 27, 17:28)
Ir man reiketu dokumentu valdymo Inesa05@takas.lt
Išsiunčiau