Sveikos,
labai noreciau kad kas patartu kaip atrodo gynimai Vln kolegijoje. Uz 3 savaiciu nusimato jau tarpinis gynimas, per ji pasake reikia parengti prezentacija.turi matytis problema,tikslas , uzdaviniai, kompetencijos, tyrimo instrumentas. nu sitas tai aisku kad darbe tai bus parasyta, Bet nelabai supratau kaip parengti ta prezentacija, ka butent i skaidres reikia ideti, teorija??? nes praktine dali ruosiuosi pradeti rasyti kai jau praktika atlikinesim, o tada dar ji tik bus prasidejusi. patarkit ka reikia buten kalbeti ir ka ideti i skaidres per ta tarpini. mano tema apie remima.
dekui
QUOTE(irmutea @ 2009 03 18, 17:24)
sveikutes. gal zinot kokie atsikaitymai pas Zemkauskiene buna?pirmame kurse? ta prasme mazdaug is ko, kaip vertina ji?
Sveikute! pavyzdziui kai as mokiausi pirmame kurse (dieniniame) pirmame semestre neturejom egzo, rasem kontrolinius, o antrame semestre turejom egza, buvo nesunkus, dave teksta, pasiskaitai ta teksta, ir pagal teksta pora uzduociu buvo, ir siaip, nu bet tikrai nesunku, net nesijaute kad egzas

QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 03 18, 18:40)
Sveikute! pavyzdziui kai as mokiausi pirmame kurse (dieniniame) pirmame semestre neturejom egzo, rasem kontrolinius, o antrame semestre turejom egza, buvo nesunkus, dave teksta, pasiskaitai ta teksta, ir pagal teksta pora uzduociu buvo, ir siaip, nu bet tikrai nesunku, net nesijaute kad egzas
O tekstai tai dazniausiai apie ekonomika, mum buvo tekstas apie kazkokia fotbolo komanda, tiksliai nepamenu, na bet buvo susije su finansavimu ar ka... tiksliai nebeprisimenu. Vertina pagal sugebejimus, bet tikrai ziauriai neskriaudzia. Taigi, sekmes! 

tai musm irgi tiks iskaita atseit bus:D bet nervina nepasako net normaliai is ko

Papildyta:
o jum nereikejo cv, letter og application per kontrus rasyti?nieko tokio panasaus?

QUOTE(irmutea @ 2009 03 18, 19:26)
tai musm irgi tiks iskaita atseit bus:D bet nervina nepasako net normaliai is ko
o uzduotys kokio tipo? atsakyt kazkokius klausimus remiantis tekstus ar kazkas pan?
Papildyta:
o jum nereikejo cv, letter og application per kontrus rasyti?nieko tokio panasaus?

Papildyta:

CV ir pan per kolius nerasem, pasiseke

Sveikutės
Vėl aš pas jus su prašymu, gal turit Tarptautinės ekonomikos namų darbų, norėčiau pavyzduką matyt. Rašau Kursinį darbą, beveik neliks laiko TE. Beje mano tema TE Lietuvos eksporto struktūros analizė pagal mišriosios prekių nomenklatūros (MPN) skyrius[SIZE=7]
Ačiukas iš anksto
jurgabals@gmail.com

Vėl aš pas jus su prašymu, gal turit Tarptautinės ekonomikos namų darbų, norėčiau pavyzduką matyt. Rašau Kursinį darbą, beveik neliks laiko TE. Beje mano tema TE Lietuvos eksporto struktūros analizė pagal mišriosios prekių nomenklatūros (MPN) skyrius[SIZE=7]
Ačiukas iš anksto
jurgabals@gmail.com
QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 03 18, 20:51)
CV ir pan per kolius nerasem, pasiseke
Buvo tokio tipo uzd. kaip True of False (duotas teiginys pagal teksta, ir turi pasirinkti ar jis teisingas ar ne), po to buvo sakiniai kur truko zodzio ar frazes ir testiniai atsakymu variantai, po to su laikais buvo, na duotas sakinys ir irgi testiniai atsakymu variantai. Buvo ir toks kaip su trukstamais zodziais bei frazemis, tik reikia pasirinkt is ismetytu lenteleje zodziu bei fraziu. Na tiek
Buvo senokai, tai kazka galejau ir praleist 

na jau nors kiek aiskiau, aciu tau labai uz info

QUOTE(irmutea @ 2009 03 19, 11:20)
Na tikiuosi nors kiek padejau

QUOTE(jurguliukas @ 2009 03 18, 21:42)
Sveikutės
Ačiukas iš anksto
jurgabals@gmail.com

Ačiukas iš anksto
jurgabals@gmail.com
O gal turit kokios literatūros ar konspektų pasimokint teorijai, būčiau dėkinga.
Laba
Gal kas raset marketingo darba, kur reik atlikti prekiu analize?

Gal kas raset marketingo darba, kur reik atlikti prekiu analize?

QUOTE(rujo @ 2009 03 21, 18:24)
Sveika. Tu cia pirmame kurse? Pas kokia destytoja mokaisi?
QUOTE(linalina644 @ 2009 03 21, 17:24)
Sveika. Tu cia pirmame kurse? Pas kokia destytoja mokaisi?
As II kurse. Desto R. Rapkauskaite. Gal turi koki darbeli?