Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

Sveiki, ax.gif gal kas nors galit papasakoti apie dėstytoja REGINA ČIŽAITĖ - finansu rinkos, kaip vyksta atsiskaitymas , ar sunku, ir i ka atkreipti demesi? g.gif
Atsakyti
Sveikutes studentes as ir mokausi VK spec. buhalterija gal kas kursini rašete pas J.Čičiurkiene kaip ten ji vertina man jau po dvieju savaiciu reikia priduoti doh.gif o as ar net nepradejau rasyti gal kokios medziagos turite apie audita reikia parasyti kursini ,, apgauliu ir klaidu isaiskinimas n imoneje vidaus audito metu,, help.gif
Atsakyti
Sveikos paneles. Norejau paklausti, gal kas darete tarptautines ekonomikos namu darba- Lietuvos prekyba su ELPA salimis. Buciau Laaaabai dekinga ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

turiu toki klausimuka. Zinau, kad visokios inspekcijos vaiksto po kosmetologu kabinetus ir bauduoja visas kosmetologes be medicininio issilavinimo. Ar studijos baigtos VPU kosmetologija - suteikia ir toki issilavinima? Ar tipo baigi kosmetologija, o po to realiai legaliai vistiek dirbti negali? Gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 03 02, 12:48)
Sveikos mergaites,

turiu toki klausimuka. Zinau, kad visokios inspekcijos vaiksto po kosmetologu kabinetus ir bauduoja visas kosmetologes be medicininio issilavinimo. Ar studijos baigtos VPU kosmetologija - suteikia ir toki issilavinima? Ar tipo baigi kosmetologija, o po to realiai legaliai vistiek dirbti negali? Gal kas zinote?

VPU neturi kosmetologijos studijų programos.
Tokią studijų programą Vilniuje turi tik Vilniaus kolegiją. Ją baigus gausi visuomenės sveikatos profesinį bakalauro laipsnį ir galėsi be vargo užsiimti praktika mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite Psichologijos pas D. Kulyte konspektus? IR kas raset gal galit pasakyt kokie mazdaug klausimai? smile.gif
Atsakyti
Sveikute. Butent ko tau reikia is psichologijos, daug ka turiu .
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 03 06, 21:06)
Sveikute. Butent ko tau reikia is psichologijos, daug ka turiu .

Tai man nuo A iki Z, kas per daug nepakenks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pjooklas @ 2009 03 06, 20:28)
Sveiki, gal kas turite Psichologijos pas D. Kulyte konspektus? IR kas raset gal galit pasakyt kokie mazdaug klausimai? smile.gif

Na, as rasiau uzvakar pas ja. Buwo 10 testiniu klausimu (pasirinkti a,b,c,d). Nlb sunkus, o jei dar ir perskaites busi visus tuos punktus - atsakysi be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, gal galite padeti su statistikos nd, gal turite kospektus, savo rasytus nd? mano meilas jolanta.bc@gmail.com
buciau lb dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 03 09, 16:26)
sveikos, gal galite padeti su statistikos nd, gal turite kospektus, savo rasytus nd? mano meilas jolanta.bc@gmail.com
buciau lb dekinga  4u.gif

Sveikutes ir man prie progos ta sttistika smile.gif vida.m@dtiltas.lt. Reik kazkaip pradet daryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2009 03 04, 15:19)
VPU neturi kosmetologijos studijų programos.
Tokią studijų programą Vilniuje turi tik Vilniaus kolegiją. Ją baigus gausi visuomenės sveikatos profesinį bakalauro laipsnį ir galėsi be vargo užsiimti praktika mirksiukas.gif .

aciu uz info, sumaisiau mokslo istaiga:) bet i foruma pataikiau:)))
Atsakyti