Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

[quote=slaaadenkaja,2009 02 17, 15:47]
gl kas is VK antrakusiu ir toliau laiket makroekonomikos egzamina? gal galit pakomentuoti kaip pavyko, ar sunku? prasideda mums jau sesija ir laukia kita savaite makro egzaminas:(
[/quote]

Sveika! O kuri destytoja? smile.gif
[/quote]
Sveikos 4u.gif Atsakysiu as ax.gif Destytoja Ulvidiene
Atsakyti
Destytoja Ulvidiene
[/quote]

Destytoja Ulvidiene yra visai gera destytoja, aisku per egzamina ziuri gal kas nusirasineja, bet nelabai jau ikyriai, pora kartu praeina per auditorija ir viskas, jei pastebi kad nusirasineji - ispeja smile.gif Man pavyko nusirasyt ir buti nepastebetai biggrin.gif O siaip, buvo atveju kad ir pazymi pakeldavo. Tai gi tikrai normali destytoja, nespaudzianti, ir nevercianti drebet is baimes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2009 02 02, 22:46)

labai ir man finansu reiktu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura01 @ 2009 02 20, 16:04)
labai ir man finansu reiktu...  4u.gif

parasyk meila i AZ ir primink kuriu finansu
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
norėjau paklausti, gal kas turi kokį darbelį bendravimo meno. dėst. I.Pociuvienė.
reikia pažiūrėti diskusijų laidą ir aprašyti ten viską. jau išsirinkau laidą ir žmogų, tik niekaip nedašunta kaip ir ką ten rašyti. tai gal kuri turit ką nors panašaus ir galėtumėt atsiusti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xmiaux: 22 vasario 2009 - 22:49
Gal yra pirmakursiu, kurios jau laike makroekonomikos egzamina? Gal pasidalintumet kas buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inex @ 2009 02 23, 12:43)
Gal yra pirmakursiu, kurios jau laike makroekonomikos egzamina? Gal pasidalintumet kas buvo? ax.gif

Buvo biggrin.gif Siaip ka zinau.. man pateko wariantas su BVP, nedarbo lygio ir ta didele lentele uzdaviniais, bei testukas smile.gif
Atsakyti
gal kas nors galit papasakoti apie dėstytoją V.Baltrūnienę? dėsto dokumentų valdymą. idomu ar su ja galima susitarti laikyti egza anksciau? gal kas zinot ka nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2009 02 23, 13:06)
Buvo  biggrin.gif Siaip ka zinau.. man pateko wariantas su BVP, nedarbo lygio ir ta didele lentele uzdaviniais, bei testukas  smile.gif

Na mums siandien egzas...tikiuosi pavyks doh.gif
Atsakyti
O gal kas turit baigiamosios buhalterinės praktikos darbo pavyzduką? bigsmile.gif nežinau nuo ko pradėti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas turit Marketingo kainu tyrimo darbuka? ax.gif
Atsakyti
sveiki wink.gif tureciau nedideli klausimeli - prasymuka rolleyes.gif gal kas turi Ulvidienes makroekonomikos paskaitu konspektus ar ka nors, kas padetu sprendziant jos pateiktas uzduotis ir ruosiantis egzaminui, nesiseka kazkaip sad.gif taigi lb praverstu jusu pagalba
Atsakyti