[quote=slaaadenkaja,2009 02 17, 15:47]
gl kas is VK antrakusiu ir toliau laiket makroekonomikos egzamina? gal galit pakomentuoti kaip pavyko, ar sunku? prasideda mums jau sesija ir laukia kita savaite makro egzaminas:(
[/quote]
Sveika! O kuri destytoja?
[/quote]
Sveikos Atsakysiu as Destytoja Ulvidiene
Destytoja Ulvidiene
[/quote]
Destytoja Ulvidiene yra visai gera destytoja, aisku per egzamina ziuri gal kas nusirasineja, bet nelabai jau ikyriai, pora kartu praeina per auditorija ir viskas, jei pastebi kad nusirasineji - ispeja Man pavyko nusirasyt ir buti nepastebetai O siaip, buvo atveju kad ir pazymi pakeldavo. Tai gi tikrai normali destytoja, nespaudzianti, ir nevercianti drebet is baimes
[/quote]
Destytoja Ulvidiene yra visai gera destytoja, aisku per egzamina ziuri gal kas nusirasineja, bet nelabai jau ikyriai, pora kartu praeina per auditorija ir viskas, jei pastebi kad nusirasineji - ispeja Man pavyko nusirasyt ir buti nepastebetai O siaip, buvo atveju kad ir pazymi pakeldavo. Tai gi tikrai normali destytoja, nespaudzianti, ir nevercianti drebet is baimes
QUOTE(Laura01 @ 2009 02 20, 16:04)
labai ir man finansu reiktu...
parasyk meila i AZ ir primink kuriu finansu
Gal yra pirmakursiu, kurios jau laike makroekonomikos egzamina? Gal pasidalintumet kas buvo?
QUOTE(Inex @ 2009 02 23, 12:43)
Gal yra pirmakursiu, kurios jau laike makroekonomikos egzamina? Gal pasidalintumet kas buvo?
Buvo Siaip ka zinau.. man pateko wariantas su BVP, nedarbo lygio ir ta didele lentele uzdaviniais, bei testukas
QUOTE(vivulyte @ 2009 02 23, 13:06)
Buvo Siaip ka zinau.. man pateko wariantas su BVP, nedarbo lygio ir ta didele lentele uzdaviniais, bei testukas
Na mums siandien egzas...tikiuosi pavyks
O gal kas turit baigiamosios buhalterinės praktikos darbo pavyzduką? nežinau nuo ko pradėti
Sveikos
Gal kas turit Marketingo kainu tyrimo darbuka?
Gal kas turit Marketingo kainu tyrimo darbuka?