koks skirtumas ,kaip seseja praeina mano balas virš 8 , o stipendijai sako kolegija neturės pinigų
QUOTE(oaze 2 @ 2009 02 15, 08:50)
koks skirtumas ,kaip seseja praeina mano balas virš 8 , o stipendijai sako kolegija neturės pinigų
O tu dieniniam? Nes mum tai isvis nesvarbu balai neakivaizdiniam nes tik pasvajot apie stipendijas galime, o i nemokamus pereiti tai beveik nerealu
Kam teko susidurti su Čičiurkiene? Jos dėstymas man labai patinka, viską pasakoja iš praktinės pusės Bet kaip su egzu? Kokia ji ten? ir kai vertina?
merginos, kurios treciame ar ketvirtame kurse, patarkit ka daryt. Verslo ekonomikos neislaikiau jau trecia karta, vis man mazai laiko kad padaryciau viska iki galo. Gal kas zinot ar destytoja Verseckiene meksta dovaneles, galvoju gal kokiu pinigeliu ideti
QUOTE(linalina644 @ 2009 02 15, 18:18)
merginos, kurios treciame ar ketvirtame kurse, patarkit ka daryt. Verslo ekonomikos neislaikiau jau trecia karta, vis man mazai laiko kad padaryciau viska iki galo. Gal kas zinot ar destytoja Verseckiene meksta dovaneles, galvoju gal kokiu pinigeliu ideti
Kiek as galvoju, geriau graziuoju bandyk su ja sutarti. Kiek zinau, uz kysius gali nejuokais supikti
QUOTE(linalina644 @ 2009 02 15, 18:18)
Na ir įkliuvai... Net nežinau ką patart, pastebėjom, kad ji mėgsta tas, ir geresnius pažymius rašydavo tom, kurios pas ją į konsultacijas eidavo. O dėl dovanėlių tai vis gi manau nesupyktų labai... Bet pradžiai bandyk gal šiaip tartis
QUOTE(linalina644 @ 2009 02 16, 05:18)
O man atrodo, kad supyktu del dovaneliu, nes ji tikrai kzk is kitos planetos Mano kai kurios grupiokes siandien eis perlaikineti paziuresim kaip joms seksis. O tai ji perlaikyme tiek pat uzdaviniu ir klausimu duoda?seip jei jau bent kzk balo turi is namu darbo tai pasistenk bent ta dideli uzdavini padaryt o kitus taip na ura ir logiskai turetu uztekti. Nes pas mus pvz buvo panu kurios namu darba per velai atnese ir jom tik isk. parase tai is egzo sake jei 5 gausit bendra 5 parasysiu, bet aisku atsirado tokiu kurios net 5 negavo
Sveikutes
gl kas is VK antrakusiu ir toliau laiket makroekonomikos egzamina? gal galit pakomentuoti kaip pavyko, ar sunku? prasideda mums jau sesija ir laukia kita savaite makro egzaminas:(
gl kas is VK antrakusiu ir toliau laiket makroekonomikos egzamina? gal galit pakomentuoti kaip pavyko, ar sunku? prasideda mums jau sesija ir laukia kita savaite makro egzaminas:(
[/quote]
Sveika! O kuri destytoja?
[/quote]
Sveika! O kuri destytoja?
Sveikos
Sesija prasidėjo... Gal galit nuteikt gerais/blogais prisiminimais apie makroekonomikos dėstytoją Bučienę?
Sesija prasidėjo... Gal galit nuteikt gerais/blogais prisiminimais apie makroekonomikos dėstytoją Bučienę?
QUOTE(vivulyte @ 2009 02 17, 21:36)
Sveikos
Labai normali destytoja, islaikyti egzamina buvo tikrai labai lengva
QUOTE(liola @ 2009 02 18, 01:58)
Labai normali destytoja, islaikyti egzamina buvo tikrai labai lengva
Na normali ar ne ta destytoja tai aisku cia kiekvieno reikalas. Vakar vel perlaikinejau, siandien vakare suzinosiu kaip sekesi