Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

koks skirtumas ,kaip seseja praeina doh.gif mano balas virš 8 , o stipendijai sako kolegija neturės pinigų blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2009 02 15, 08:50)
koks skirtumas ,kaip seseja praeina doh.gif mano balas virš 8 , o stipendijai sako kolegija neturės pinigų blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

O tu dieniniam? Nes mum tai isvis nesvarbu balai neakivaizdiniam nes tik pasvajot apie stipendijas galime, o i nemokamus pereiti tai beveik nerealu
blink.gif
Atsakyti
Kam teko susidurti su Čičiurkiene? g.gif Jos dėstymas man labai patinka, viską pasakoja iš praktinės pusės thumbup.gif Bet kaip su egzu? Kokia ji ten? g.gif ir kai vertina? g.gif blush2.gif
Atsakyti
verysad.gif merginos, kurios treciame ar ketvirtame kurse, patarkit ka daryt. Verslo ekonomikos neislaikiau jau trecia karta, vis man mazai laiko kad padaryciau viska iki galo. Gal kas zinot ar destytoja Verseckiene meksta dovaneles, galvoju gal kokiu pinigeliu ideti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 02 15, 18:18)
verysad.gif  merginos, kurios treciame ar ketvirtame kurse, patarkit ka daryt. Verslo ekonomikos neislaikiau jau trecia karta, vis man mazai laiko kad padaryciau viska iki galo. Gal kas zinot ar destytoja Verseckiene meksta dovaneles, galvoju gal kokiu pinigeliu ideti  g.gif

Kiek as galvoju, geriau graziuoju bandyk su ja sutarti. Kiek zinau, uz kysius gali nejuokais supikti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 02 15, 18:18)
verysad.gif  merginos, kurios treciame ar ketvirtame kurse, patarkit ka daryt. Verslo ekonomikos neislaikiau jau trecia karta, vis man mazai laiko kad padaryciau viska iki galo. Gal kas zinot ar destytoja Verseckiene meksta dovaneles, galvoju gal kokiu pinigeliu ideti  g.gif

Na ir įkliuvai... Net nežinau ką patart, pastebėjom, kad ji mėgsta tas, ir geresnius pažymius rašydavo tom, kurios pas ją į konsultacijas eidavo. O dėl dovanėlių tai vis gi manau nesupyktų labai... Bet pradžiai bandyk gal šiaip tartis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 02 16, 05:18)

O man atrodo, kad supyktu del dovaneliu, nes ji tikrai kzk is kitos planetos ax.gif blush2.gif Mano kai kurios grupiokes siandien eis perlaikineti paziuresim kaip joms seksis. O tai ji perlaikyme tiek pat uzdaviniu ir klausimu duoda?seip jei jau bent kzk balo turi is namu darbo tai pasistenk bent ta dideli uzdavini padaryt o kitus taip na ura ir logiskai turetu uztekti. Nes pas mus pvz buvo panu kurios namu darba per velai atnese ir jom tik isk. parase tai is egzo sake jei 5 gausit bendra 5 parasysiu, bet aisku atsirado tokiu kurios net 5 negavo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

gl kas is VK antrakusiu ir toliau laiket makroekonomikos egzamina? gal galit pakomentuoti kaip pavyko, ar sunku? prasideda mums jau sesija ir laukia kita savaite makro egzaminas:(
Atsakyti
gl kas is VK antrakusiu ir toliau laiket makroekonomikos egzamina? gal galit pakomentuoti kaip pavyko, ar sunku? prasideda mums jau sesija ir laukia kita savaite makro egzaminas:(
[/quote]

Sveika! O kuri destytoja? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sesija prasidėjo... doh.gif Gal galit nuteikt gerais/blogais prisiminimais apie makroekonomikos dėstytoją Bučienę?
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2009 02 17, 21:36)
Sveikos  4u.gif
Sesija prasidėjo...  doh.gif Gal galit nuteikt gerais/blogais prisiminimais apie makroekonomikos dėstytoją Bučienę?

Labai normali destytoja, islaikyti egzamina buvo tikrai labai lengva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liola @ 2009 02 18, 01:58)
Labai normali destytoja,  islaikyti egzamina buvo tikrai labai lengva  smile.gif

Na normali ar ne ta destytoja tai aisku cia kiekvieno reikalas. Vakar vel perlaikinejau, siandien vakare suzinosiu kaip sekesi blush2.gif
Atsakyti