QUOTE(xglobus @ 2009 02 11, 14:10)
Soc. ekonomika tikrai senute desto.
Nesusisnekam visai, nes viena diena viena sneke, kita visai kitaip aiskina. Kai pamatem iskaitos pazymius- tai nezinojom juoktis ar verkti: vienas 7, keli 6 o visa kita zemiau
Na žinok čia tai dėstytoja
Info jos netiksli duodama, sena kažkokia, toks jausmas būdavo, kad ji net nesidomi ar pasikeitė kas per metus, ar ne... Aš net nustojus buvau vaikščioti į jos paskaitas, Sodros puslapyje susiradau visą reikiamą info iš jos duotų klausimų ir ruošiaus įskaitai savarankiškai. Daugiausia dėmesio skyriau uždaviniams, nes iš jų didžiausi balai duodami buvo. Gaila buvo tų, kurios sedėjo paskaitose, galima sakyti, kad veltui laiką gaišo, o balai buvo nekokie.... Praktikos darbus ji ir vertino... pagal savo nuotaiką, nes pas visus vos ne vienodi, o balai skirtingi...
QUOTE(xglobus @ 2009 02 11, 14:10)
Ta pati Urniežienė. As dazniausiai parasau darba, o po to susidelioju turini, o atvirksciai sunku sudelioti. Bandysiu, kaip nors.
Tu manai aš kitaip dariau?
Iš pradžių parašiau darbą, tokį juodraštinį variantą, tada jau turinį, nes tikrai nemoku pagal turinį rašyti, pas mane atvirkščiai - iš pradžių darbas, tada turinys
Šiaip tai jos bijoti nereikia, pas mus mažiausias biudžeto kursinio balas 9 buvo
O kokia tavo tema?