Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

QUOTE(liola @ 2009 02 03, 20:28)
Sveiki, gal kas turit is tarptautines ekonomikos namu darba  ax.gif, reikes daryti tai tureti kaip pvz. Nes jau susipazinom su Beinoraviciu  biggrin.gif.. Jis jau prigasdino kad islaikys  tik 60 %  doh.gif

Aš turiu, tik nežinau ar toks ax.gif , bet vistiek išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprašau rolleyes.gif žinutės pasidvigubino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delight: 04 vasario 2009 - 07:31
QUOTE(liola @ 2009 02 03, 21:55)
mirksiukas.gif taip, gal turi?

Jap, turiu! Atsiusk man i AŽ savo e-maila mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kerita @ 2009 02 03, 22:49)
As neakivaizdziai BAN07M1 Zinok jau kartais kai nespeju tai norisi paciai mest mokslus blush2.gif , bet kai baigiasi sesija ir dar sekmingai tai pagalvoju, o jau nebedaug liko biggrin.gif

Man taip pat anksciau buvo, kiek kartu norejau mest... nesuskaiciuot biggrin.gif Bet laikas bega, atrodo visai nesenai tik pradejau studijas VIKO, o jau liko pusanti metai rolleyes.gif Reikia laikytis, puse kelio jau kaip ir praeita! thumbup.gif
O del Beinoraviciaus, tai su juo visai nesunku, per pacia pirma paskaita jis mum pasake kad galim net ir nelankyt, svarbiausia kad visi darbai butu pristatyti. Tai gi manau kad del tarptautines ekonomikos tikrai nevertetu labai jaudintis! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuri turit referata ar šiaip medžiagos Ekonomikos darbui "Pajamų nelygybė ir socialinės problemos Lietuvoje" Nieko nerandu doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.As naujoke, bet matau, kad daug yra is Vilnaus kolegijos, as II kurse buhaltere. Kuo toliau tuo sunkiau mokytis sekasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 02 10, 18:44)
Sveikos merginos.As naujoke, bet matau, kad daug yra is Vilnaus kolegijos, as II kurse buhaltere. Kuo toliau tuo sunkiau mokytis sekasi  verysad.gif

Sveika prisijungusi smile.gif Nenusimink, aš irgi pastebėjau, kad kuo toliau, tuo sunkiau... O aš trečiam kurse buhalterijoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2009 02 11, 10:16)
Sveika prisijungusi smile.gif Nenusimink, aš irgi pastebėjau, kad kuo toliau, tuo sunkiau... O aš trečiam kurse buhalterijoj  ax.gif

Nieko, ketvirtam kurse pailsėsit biggrin.gif Nes bus tik specialybės dalykai, tai labai jau atsipūsit, nebus to krūvio nežmogiško.
Atsakyti
mega_shok.gif vel, jau antra karta susimoviau su verslo ekonomika. bash.gif dar taip nebuvo. Buvo su teise nelabai gerai, bet is antro karto islaikiau.
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2009 02 11, 10:39)
Nieko, ketvirtam kurse pailsėsit  biggrin.gif  Nes bus tik specialybės dalykai, tai labai jau atsipūsit, nebus to krūvio nežmogiško.

Jei jau pasirodei, gal turi soc. ekonomikos praktikos darba? Ir budzeto kursinio turini? g.gif

QUOTE(linalina644 @ 2009 02 11, 11:10)
mega_shok.gif vel, jau antra karta susimoviau su verslo ekonomika.  bash.gif dar taip nebuvo. Buvo su teise nelabai gerai, bet is antro karto islaikiau.

Kuri destytoja? Nors kiek prisimenu abi kerta is sirdies. Bet viskas bus gerai, vistiek islaikysi mirksiukas.gif

O man kaip tik vis idomiau darosi studijuoti. Treciam kurse, nors visi dalykai su specialybe susije. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2009 02 11, 12:00)
Jei jau pasirodei, gal turi soc. ekonomikos praktikos darba? Ir budzeto kursinio turini? g.gif

Kažką dar turėjau, bet žinok vakare pažiūrėsiu, gerai? Tu man į až emeilą atsiųsk. O soc. ekonomikos pamenu labai jau daug lapų buvo g.gif Jų pildymai vieni likę, kiti ranka man atrodo pildyti buvo, tu jei gali atsiųsk užduotį, ar kokias ten formas pildyt reikėjo, aš parankiosiu ir vakare. Soc. ekonomiką sena tokia dėstytoja dėsto, iš B atrodo pavardė, ane? tai pas ją "įdomiai" praktikos gynimas... galima sakyt klaidų ji nežiūri, varto lapus ir klausinėja iš ko čia paimta, kokia čia įmoka, kiek moka darbuotojas ar darbdavys įmokų, na tokio tipo...
Biudžeto Urniežienė prašė jai į paštą turinį atsiųsti gal? biggrin.gif Tik tada, jei geras turinys, leis rašyti kursinį, taip?
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2009 02 11, 12:19)
Kažką dar turėjau, bet žinok vakare pažiūrėsiu, gerai? Tu man į až emeilą atsiųsk. O soc. ekonomikos pamenu labai jau daug lapų buvo  g.gif  Jų pildymai vieni likę, kiti ranka man atrodo pildyti buvo, tu jei gali atsiųsk užduotį, ar kokias ten formas pildyt reikėjo, aš parankiosiu ir vakare. Soc. ekonomiką sena tokia dėstytoja dėsto, iš B atrodo pavardė, ane? tai pas ją "įdomiai" praktikos gynimas... galima sakyt klaidų ji nežiūri, varto lapus ir klausinėja iš ko čia paimta, kokia čia įmoka, kiek moka darbuotojas ar darbdavys įmokų, na tokio tipo...
Biudžeto Urniežienė prašė jai į paštą turinį atsiųsti gal?  biggrin.gif  Tik tada, jei geras turinys, leis rašyti kursinį, taip?

Soc. ekonomika tikrai senute desto. doh.gif Nesusisnekam visai, nes viena diena viena sneke, kita visai kitaip aiskina. Kai pamatem iskaitos pazymius- tai nezinojom juoktis ar verkti: vienas 7, keli 6 o visa kita zemiau wacko.gif
Ta pati Urniežienė. As dazniausiai parasau darba, o po to susidelioju turini, o atvirksciai sunku sudelioti. Bandysiu, kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2009 02 11, 14:10)
Soc. ekonomika tikrai senute desto.  doh.gif  Nesusisnekam visai, nes viena diena viena sneke, kita visai kitaip aiskina. Kai pamatem iskaitos pazymius- tai nezinojom juoktis ar verkti: vienas 7, keli 6 o visa kita zemiau wacko.gif

Na žinok čia tai dėstytoja blink.gif Info jos netiksli duodama, sena kažkokia, toks jausmas būdavo, kad ji net nesidomi ar pasikeitė kas per metus, ar ne... Aš net nustojus buvau vaikščioti į jos paskaitas, Sodros puslapyje susiradau visą reikiamą info iš jos duotų klausimų ir ruošiaus įskaitai savarankiškai. Daugiausia dėmesio skyriau uždaviniams, nes iš jų didžiausi balai duodami buvo. Gaila buvo tų, kurios sedėjo paskaitose, galima sakyti, kad veltui laiką gaišo, o balai buvo nekokie.... Praktikos darbus ji ir vertino... pagal savo nuotaiką, nes pas visus vos ne vienodi, o balai skirtingi...
QUOTE(xglobus @ 2009 02 11, 14:10)
Ta pati Urniežienė. As dazniausiai parasau darba, o po to susidelioju turini, o atvirksciai sunku sudelioti. Bandysiu, kaip nors.

Tu manai aš kitaip dariau? ax.gif Iš pradžių parašiau darbą, tokį juodraštinį variantą, tada jau turinį, nes tikrai nemoku pagal turinį rašyti, pas mane atvirkščiai - iš pradžių darbas, tada turinys biggrin.gif Šiaip tai jos bijoti nereikia, pas mus mažiausias biudžeto kursinio balas 9 buvo biggrin.gif O kokia tavo tema?
Atsakyti