Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

Na ziuresim kaip cia bus nes jau vasario12 ar 13 klases darbas rastu pas ja mums doh.gif
[/quote]

doh.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=slaaadenkaja,2009 02 01, 21:27]
Na ziuresim kaip cia bus nes jau vasario12 ar 13 klases darbas rastu pas ja mums doh.gif
[/quote]

doh.gif smile.gif
[/quote]

Aciu, paguodei biggrin.gif Tiesa o gal kas turit jos- buckunienes kzk konspektus kompe, nes tame viko tinkle nieko nera g.gif
Atsakyti
Aciu, paguodei biggrin.gif Tiesa o gal kas turit jos- buckunienes kzk konspektus kompe, nes tame viko tinkle nieko nera g.gif
[/quote]

rolleyes.gif Man atrodo kad turiu jos konspektus namie kompe, kai busiu namie paziuresiu, gal atsiusk man savo e-maila smile.gif

Atsakyti

Ir as turiu Finansų konspektą, tik formules nusimušė, bet formules turejot per paskaitas uzsirasyti. mirksiukas.gif

Mergaitės, būkit geros išmokit cituoti . Laaaabai sunku skiatyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xglobus: 01 vasario 2009 - 13:57
QUOTE(xglobus @ 2009 02 02, 00:57)
Ir as turiu Finansų konspektą, tik formules nusimušė, bet formules turejot per paskaitas uzsirasyti. mirksiukas.gif

Mergaitės, būkit geros išmokit cituoti . Laaaabai sunku skiatyti blush2.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif nemoku cituoti, anksciau eidavo o dbr ne g.gif
Tai kas turit konspektukus atsiuskit prasau ax.gif keritta@gmail.com ACIUUUUUUUUUUUUU 4u.gif

isejo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerita: 01 vasario 2009 - 14:07
Visu pirma tai sveikos wink.gif
Nenoriu kurt naujos temos, todel paklausiu cia ir tikiuos man bus atsakyta rolleyes.gif

Domina bankininkystes studijos.Kitais metais bandysiu stot. Ramybes neduoda matematikos egzaminas...Bijau jo neislaikyt arba islaikyt ant lb mazo procento, siaip man tas pats ar i mokama ar ne i mokama, tiesiog lb noriu mokytis butent sios specialybes, Jus viska tai jau perejusios, tad papasakokit:
ar imanoma istot?
kaip ir kokius issilaiket egus?
Patariat stoti ar ne?Sunku?
.. skaiciuokle yra skaiciuokle, bet jusu zinios vertingesnes manau!Labai negasdinkit 4u.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2009 02 02, 14:56)
Visu pirma tai sveikos wink.gif
Nenoriu kurt naujos temos, todel paklausiu cia ir tikiuos man bus atsakyta  rolleyes.gif

Domina bankininkystes studijos.Kitais metais bandysiu stot. Ramybes neduoda matematikos egzaminas...Bijau jo neislaikyt arba islaikyt ant lb mazo procento, siaip man tas pats ar i mokama ar ne i mokama, tiesiog lb noriu mokytis butent sios specialybes, Jus viska tai jau perejusios, tad papasakokit:
ar imanoma istot?
kaip ir kokius issilaiket egus?
Patariat stoti ar ne?Sunku?
.. skaiciuokle yra skaiciuokle, bet jusu zinios vertingesnes manau!Labai negasdinkit  4u.gif
Aciu.

Sveika! biggrin.gif As mokausi II kurse Ekonomikos fakultete, studijuoju Buhalterine apskaita. Nesiruosiau siap susiet savo gyvenima su ekonomika, bet taip jau isejo. O kadangi nesiruosiau, tai ir laikiau visai su ekonomika nesusijusius egzaminus. Matematika laikiau kaip mokyklini egzamina, o jau visus kitus - valstybinius (istorija, anglu k. ir t.t.). Lengvai istojau i ekonomikos fakulteta, zinoma i mokama vieta. Is mano bendrakursiu yra nemazai tu, kurie nelaike matematikos valst. egzamino, o tik mokyklini.
O del istojimo, cia jau kiekvieno reikalas, mokytis dabar visur nelengva, reikia stengtis, ir nemazai. Jei tu tikrai troksti studijuoti sia specialybe tai manau kad pasistengsi ideti visas pastangas, ir jei tai padarysi - tau pavyks! Linkiu sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 02 02, 17:29)
Sveika!  biggrin.gif  As mokausi II kurse Ekonomikos fakultete, studijuoju Buhalterine apskaita. Nesiruosiau siap susiet savo gyvenima su ekonomika, bet taip jau isejo. O kadangi nesiruosiau, tai ir laikiau visai su ekonomika nesusijusius egzaminus. Matematika laikiau kaip mokyklini egzamina, o jau visus kitus - valstybinius (istorija, anglu k. ir t.t.). Lengvai istojau i ekonomikos fakulteta, zinoma i mokama vieta. Is mano bendrakursiu yra nemazai tu, kurie nelaike matematikos valst. egzamino, o tik mokyklini.
O del istojimo, cia jau kiekvieno reikalas, mokytis dabar visur nelengva, reikia stengtis, ir nemazai. Jei tu tikrai troksti studijuoti sia specialybe tai manau kad pasistengsi ideti visas pastangas, ir jei tai padarysi - tau pavyks! Linkiu sekmes!  mirksiukas.gif

Nuraminai, aciu mirksiukas.gif
O sakyk, nesunku buvo integruotis i ekonomika, po mokyklinio matiekos egzmino?
Atsakyti
sveikos 4u.gif noriu prie jusu prisijungti blush2.gif mokausi Verslo Vadybos fakultete, Reklamos Vadyba, 2 kursas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika, smile.gif gal ir man galit atsiusti finansu konspektus oliaa@pochta.ru
Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liola: 02 vasario 2009 - 21:38
QUOTE(liola @ 2009 02 02, 21:37)
Sveika,  smile.gif  gal ir man galit atsiusti finansu konspektus oliaa@pochta.ru
Aciu.

Gaudyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2009 02 02, 22:46)

Aciu thumbup.gif
Atsakyti