Mokytis daugiausiai tikrai nereikes, nes testas nera sunkus ir uzdaviniai bus visi isspresti. O kursini reikes rimtai rasyti, nes grieztai vertina. Bet tie, kas patys rase- visi gavo gerus ivertinimus. Kursinio neturiu siam kompe, bet jei kur rasiu- atsiusiu.
Kai mes istojom, tai finansu buvo tik viena mokama grupe. Tai kas pas mus dabar "pereis"- mokes musu kaina. Kas "lieka" 2 metams, irgi moka didesne kaina uz mokslus. Gal tas ir turi itakos

[/quote]
Būčiau labai dėkinga

[quote=kerita,2009 01 27, 14:05]
O tai uzsarai ranka rasyti turi buti?nes mes girdejom kad ji leidzia naudotis, tik pvz as tai viska is kompo susispauzdinus+ji mum tai nesake kad leis naudotis
O rinkodara tai svarbiausia ismok ta ale situacija isnagrineti, o ten daugiau tai testas

Papildyta:
Siuo metu manau kad siaubingiausia ir nesukalbamiausia yra Buckiuniene

[/quote]
Na as dar pas Buckiuniene nepapuoliau bet teks

Jetus man ryt vadyba jau pradedu bijoti, o penktadieni ekonomikos kursinio gynimas

[/quote]
Man vakar buvo verslo ekonomikos gynimas, o šiandien buvo egzas. Jaučiuos žiauriai žiauriai išsunkta ir pavargus. Nepatiko nesąžiningumas iš dėstytojos pusės. Gerus balus už namų darbus ir gynimą gavo tik tie, kas lankė konsultacijas. Visi kiti 6, 5, 4, 2 ir neįskaityta. Mes su grupioke kartu darėm viena kitai padėdamos, tai ji gavo 8 aš 6, nors klaidos panašios, tik ji buvo konsultacijoj. Brrrrrrrrrrrrrr nepatinka man gynimai