ne neturiu deja Finansu
QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 01 18, 08:39)
Na kaip sekesi egzaminas?
Egzaminas sekesi visai neblogai, nebuvo toks ir sunkus bei baisus kaip tikejosi visa mano grupe Gavau atvira klausima apie teises normas, testeas buvo is civilines teises, ir situacija is darbo teises Na manau kad islaikiau, o kokiam pazymiui bus matyt pirmadieni kai bus rezultatai Dekoju kad paklausei
Papildyta:
Dziaugiuosi kad taip optimistiskai nusiteikusi tai gal jau ir pazymi zinai? Zinok as teises bijojau labiausiai is visu, bet kaip bebutu keista (cia as siendien kalbos kultura laikiau tai cia vienas is posakiu ) is namu darbo gavau ta maximalu2, o bendras su egzu buvo 8 ir isejo taip kad vienas is geresniu balu. O va dbr uztat kalbos kultura eisiu jauciu perlaikinet
Tiesa gal kas zinot kaip vadybos egzas pas kasetiene ar pan?kaip jis vyksta, ar sunkus ir pan?nes destytoja nieko nesake+su namu darbais tai kai kuriems visiskas "pravalas"
QUOTE(luxuriukas @ 2009 01 22, 20:13)
Na deja as neturiu su finansais tau kuo padeti, as mokiausi pas Teiserskyte, pas ja kitokie atsiskaitymai buvo
As pas Teiserskyte,gal galetum papasakoti ,kaip viskas vyko?Ir jei gali darba atsiusk pasiziuret(kursini). viktute.vg@gmail.com
Tiesa gal kas zinot kaip vadybos egzas pas kasetiene ar pan?kaip jis vyksta, ar sunkus ir pan?nes destytoja nieko nesake+su namu darbais tai kai kuriems visiskas "pravalas"
kaip vyksta nepamenu, bet yra maždaug 130klausimų turiu šperą atsakyti nevisi, bet daug klausimų jei reikia prašom į až. e-pašto adresiuką, permesiu.
Dziaugiuosi kad taip optimistiskai nusiteikusi tai gal jau ir pazymi zinai? Zinok as teises bijojau labiausiai is visu, bet kaip bebutu keista (cia as siendien kalbos kultura laikiau tai cia vienas is posakiu ) is namu darbo gavau ta maximalu2, o bendras su egzu buvo 8 ir isejo taip kad vienas is geresniu balu. O va dbr uztat kalbos kultura eisiu jauciu perlaikinet
[/quote]
Tai saunuole tu!!! Sveikinu!! Na tikekimes kad ir su kalbos kultura tau taip pat viskas bus chiki! Is teises bendra gavau 7, visai gerai, dziaugiuosi Deje trys studentai is mano grupes neislaike...nu bet ka ja padarysi, teks perlaikynet Svarbiausia, kad supratau jog ne tokia ta Masandukaite ir jos dalykas yra siaubingi Siuo metu manau kad siaubingiausia ir nesukalbamiausia yra Buckiuniene Niu bet cia jau mano problemos, ir esu isitikinusi kad perlaikysiu
[/quote]
Tai saunuole tu!!! Sveikinu!! Na tikekimes kad ir su kalbos kultura tau taip pat viskas bus chiki! Is teises bendra gavau 7, visai gerai, dziaugiuosi Deje trys studentai is mano grupes neislaike...nu bet ka ja padarysi, teks perlaikynet Svarbiausia, kad supratau jog ne tokia ta Masandukaite ir jos dalykas yra siaubingi Siuo metu manau kad siaubingiausia ir nesukalbamiausia yra Buckiuniene Niu bet cia jau mano problemos, ir esu isitikinusi kad perlaikysiu
QUOTE(Delight @ 2009 01 24, 17:10)
kaip vyksta nepamenu, bet yra maždaug 130klausimų turiu šperą atsakyti nevisi, bet daug klausimų jei reikia prašom į až. e-pašto adresiuką, permesiu.
Del vadybos visai gali nepergyventi tikrau nesunku, ji leidzia su uzrasais naudotis per egzamyna, tik sake kad nebutu speru . Tik reikia zinoti, kur kas randasi, nes gana daug klausimu.
O gal kas zinot kaip rinkodaros iskaita vyksta, ar sunku.
QUOTE(xglobus @ 2009 01 23, 15:08)
Mes rasem finansu kursini. Bet jauciu cia tik kas finansus studijuoja, tam ir tenka tokia laime. Tarpkitko mes tikrai po 14 kartu nenesem, uzteko 3-4
o siaube, pasirodo tikrai nemelavo, reikia mokytis tada finansus daugiausiai iš visų mokslų. Aš tikrai studijuoju finansus, kiek kalbėjau su buhalteriais jie tik kontrolinius rašė. Jai ne sunku, atsiųsk savo kursinį pažiūrėt jurgabals@gmail.com
Labas vakaras, ar gali man paaiskinti:
Perejau is dieninio skyriaus i neakivaizdini, nors ir su gerais pazymiais baigiau (stipendija gaudavau), bet papuoliau tik i mokama grupe
Gal cia itakavo tai, kad akademinese buvau 2 metus
Gal kas gali man paaiskinti??
Perejau is dieninio skyriaus i neakivaizdini, nors ir su gerais pazymiais baigiau (stipendija gaudavau), bet papuoliau tik i mokama grupe
Gal kas gali man paaiskinti??
QUOTE(jurguliukas @ 2009 01 25, 17:56)
o siaube, pasirodo tikrai nemelavo, reikia mokytis tada finansus daugiausiai iš visų mokslų. Aš tikrai studijuoju finansus, kiek kalbėjau su buhalteriais jie tik kontrolinius rašė. Jai ne sunku, atsiųsk savo kursinį pažiūrėt jurgabals@gmail.com
Mokytis daugiausiai tikrai nereikes, nes testas nera sunkus ir uzdaviniai bus visi isspresti. O kursini reikes rimtai rasyti, nes grieztai vertina. Bet tie, kas patys rase- visi gavo gerus ivertinimus. Kursinio neturiu siam kompe, bet jei kur rasiu- atsiusiu.
QUOTE(Oksanik @ 2009 01 25, 20:11)
Kai mes istojom, tai finansu buvo tik viena mokama grupe. Tai kas pas mus dabar "pereis"- mokes musu kaina. Kas "lieka" 2 metams, irgi moka didesne kaina uz mokslus. Gal tas ir turi itakos
QUOTE(Demi @ 2009 01 23, 21:55)
As pas Teiserskyte,gal galetum papasakoti ,kaip viskas vyko?Ir jei gali darba atsiusk pasiziuret(kursini). viktute.vg@gmail.com
Man pas Teiserskyte neteko rasyti kursiniu, mum teko daryti namu darbus, tipo spresti kiekvienam tam tikrus uzdavinius is tam tikros knygeles.
Siaip kaip destytoja tai yra slyksti, pastoviai nervuota, pastoviai nepatenkinta viskuo, nuolat viska diktuoja is knygeles, ir grasian isvaryti is auditorijos, rekia skaitykit salygas nu zodziu tokia, senmerge
Buvo 3 kontroliniai - vienas kontrolinis teorija, kitas kontrolinis teorija plius uzdaviniai, trecias - teorija plius uzdaviniai.
Egzaminas teorija, kai kurie klausimai sukti, siaip kai sako pasikonspektuoti, tia geriuasiai pasikonspektuoti, nes puse buna tokiu kuriu ji nesuspeja padiktuoti
Egzas pamenu nesunkus teorijos 10 atviri ir uzdari ( kontorliniuosie visi atviri) ir 3 uzdaviniai. rodikliu skaiciavimas (pelnas, pardavimu visokie rodikliai, pelningumai beje tokio uzdavinio nebuvo pas ja pavyzdziuose sprestuose, cia is buhalterines apskaitos labaiu reikia susiskaiciuoti ir susirasti uzrasusoe, o kiti apie akcijas uzdavinys ir nebepamenu bet su vekseliais man atrodo). Na pas ja geru pazymiu man atrodo niekam nebuna, nes ji kazkada sake kad 10moka pats ponas dievas tik
Zodziu tokie atgarsiai is VIKO VVF dieninio sk
QUOTE(liola @ 2009 01 25, 03:53)
Del vadybos visai gali nepergyventi tikrau nesunku, ji leidzia su uzrasais naudotis per egzamyna, tik sake kad nebutu speru . Tik reikia zinoti, kur kas randasi, nes gana daug klausimu.
O tai uzsarai ranka rasyti turi buti?nes mes girdejom kad ji leidzia naudotis, tik pvz as tai viska is kompo susispauzdinus+ji mum tai nesake kad leis naudotis
O rinkodara tai svarbiausia ismok ta ale situacija isnagrineti, o ten daugiau tai testas nera sunku
Papildyta:
Siuo metu manau kad siaubingiausia ir nesukalbamiausia yra Buckiuniene Niu bet cia jau mano problemos, ir esu isitikinusi kad perlaikysiu
[/quote]
Na as dar pas Buckiuniene nepapuoliau bet teks bet gal visai patiks
Jetus man ryt vadyba jau pradedu bijoti, o penktadieni ekonomikos kursinio gynimas
QUOTE(kerita @ 2009 01 27, 14:05)
O tai uzsarai ranka rasyti turi buti?nes mes girdejom kad ji leidzia naudotis, tik pvz as tai viska is kompo susispauzdinus+ji mum tai nesake kad leis naudotis
rašiau anksčiau jau
Leidžia naudotis viskuo, bet kai tiek klausimų ir daugumą panašus sunku atsirinkti jei neskaitę išvis.