Sveikos,
gal kuri turite L.p.d viesuju rysiu namu darba, Destytoja Lidija Vadybos kolegijoje.
Įvaizdžio pyragas:
Paslaugų įvaizdis
Vartotojų įvaizdis
Vidinis įvaizdis (kultūra)
Vadovo įvaizdis
Darbuotojų įvaizdis
Vizualinis įvaizdis
Razinkos (kas toje imoneje isskirtinio, ko nera kitose, kas pritraukia klientus).
Buciau dekinga ir neskolinga viktute.vg@gmail.com
Jaukaus ir ramaus Kučių vakaro,
Prasmingų ir linksmų Šventų Kalėdų,
Sekmingų ir turtingų Naujųjų metų...
LINKSMU ŠVENČIŲ
Linksmų švenčių, moksladraugės
laba,
gal kas turite sociologijos konspektuka koki?
gal kas turite sociologijos konspektuka koki?
Sveikos,
su artėjančiais Naujais Metais
Mergaitės gal kuri žinote kuriame internetiniame puslapyje galiu rasti imonių finansines ataskaitas pdf formatuose , turėjau nuorodą, bet turbūt ištryniau neberandu labai reik, jei kuri žino prašau pasidalinkit info
su artėjančiais Naujais Metais
Mergaitės gal kuri žinote kuriame internetiniame puslapyje galiu rasti imonių finansines ataskaitas pdf formatuose , turėjau nuorodą, bet turbūt ištryniau neberandu labai reik, jei kuri žino prašau pasidalinkit info
Sveikutės visas su NAUJAIS
gal galiu prie jūsų prisijungt? Studijuoju viko buhalterinę apskaita, pirmas kursas
gal galiu prie jūsų prisijungt? Studijuoju viko buhalterinę apskaita, pirmas kursas
Sveikos Gal kuri darėt kompiuterinių finansinių skaičiavimų namų darbą (atsargos, ilgalaikio turto nusidėvėjimas) ? Būčiau labai dėkinga
sweetdreams@inbox.lt
sweetdreams@inbox.lt
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 01 04, 21:37)
Sveikos Gal kuri darėt kompiuterinių finansinių skaičiavimų namų darbą (atsargos, ilgalaikio turto nusidėvėjimas) ? Būčiau labai dėkinga
sweetdreams@inbox.lt
sweetdreams@inbox.lt
Labas, man irgi šito labai labai reikia blas01@post.skynet.lt
sveikutes,
mokausi buhalterija neakivaizdziai III kursas, labai reikia pagalbos del vokieciu kalbos
Gal kas turite referata vokieciu kalba apie imone arba imones pristatyma
Buciau labai dekinga
Lauksiu pasiulymu i AZ
mokausi buhalterija neakivaizdziai III kursas, labai reikia pagalbos del vokieciu kalbos
Gal kas turite referata vokieciu kalba apie imone arba imones pristatyma
Buciau labai dekinga
Lauksiu pasiulymu i AZ
QUOTE(ingulia @ 2009 01 05, 07:15)
Labas, man irgi šito labai labai reikia blas01@post.skynet.lt
Pati padariau, tai persiųsiu
QUOTE(rujo @ 2008 12 29, 20:25)
Sveikute! Atsiusk savo pasto adresa, pasiziuresiu namie, atrodo neistryniau tu konspektu, tai tada atsiusciau
Papildyta:
Sveikutes merginos! Su Sventem !!!
Turiu toki klausima, gal kuri is Jusu kada dare verslo etikos darba tema "Darbuotoju idarbinimo etika" ? Man laaaaaaabai reikia, darba turiu atiduot penktadieni, o internete jokio materialo nerandu.
Gal kas galetu pagelbeti bent kuo nors?
Buciau laaaaabai dekinga!!!!
Jei ka, mano pasto adresas slaaadenkaja@mail.ru
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 01 06, 01:18)
Pati padariau, tai persiųsiu
Ačiū, o tu šaunuolė, kad pati padarei