As ir is vadybos
Gal kas turit sociologijos esė tema "Ką tyrinėja sociologija" pagal berger, Peter L. knyga "Sociologija"?
Labukas dar karteli visoms matau niekas neatrase i mano klausimeli tai dar karteli uklausiu gal turit kas vadybos namu darba tema: "Bendrieji vadybos aspektai" pagal Stoskaus knyga????????pagelbekit prasau skoloj neliksiu, ta prasme, susitarsim ir atsiskaitysiu
Sveikos mergaites, gal kuri jau esat gynusis diplomini is vadybos. Gal galit papasakot kaip viskas turi vykti, ka butent geriau pateikti skaidrese, ko neliesti, ir ka butent kalbeti, kaip susidaryti kalbejimo plana. Labai bijau, nes pavasari jau laukia gynimas, o pratais metais taip ir nenuejau i kitu gynima pasiziureti kaip viskas turi buti pateikta Mano tema bus apie remima ir jo tobulinimo galimybes, kokiu klausimu is komisijos tiketis?
QUOTE(kerita @ 2008 12 06, 15:40)
Sveikutes, ir vel kreipiuosi i jus pagalbos gal kas netycia yra rasiusios vadybos namu darba tema: "Bendrieji vadybos aspektai" pagal Stoskaus knyga?
Sveikute! Deje tokio darbo neturiu, uztat turiu Stoskaus knyga kompe. Gal reikia?
QUOTE(slaaadenkaja @ 2008 12 11, 23:53)
Sveikute! Deje tokio darbo neturiu, uztat turiu Stoskaus knyga kompe. Gal reikia?
atrasiau i az
QUOTE(studente31 @ 2008 12 11, 09:53)
Sveikos mergaites, gal kuri jau esat gynusis diplomini is vadybos. Gal galit papasakot kaip viskas turi vykti, ka butent geriau pateikti skaidrese, ko neliesti, ir ka butent kalbeti, kaip susidaryti kalbejimo plana. Labai bijau, nes pavasari jau laukia gynimas, o pratais metais taip ir nenuejau i kitu gynima pasiziureti kaip viskas turi buti pateikta Mano tema bus apie remima ir jo tobulinimo galimybes, kokiu klausimu is komisijos tiketis?
Kolegijoj nesu gynusi darbo, bet apskritai apie darbo pristatymą galiu šiek tiek pasakyti. Skaidrėse reiktų pateikti esminius punktus, jei yra kokias lenteles, grafikus. Pristatant pasakai darbo pavadinimą, tikslą, uždavinius, metodus, objektą, tada šiek tiek pristatai patį darbą ir išvados. Jokiais būdais neišsiplėsti. Komisijos to nemėgsta
Ingulia, gerai sako, bet... jokių būdu lentelių nekrauti, o tik schemas kokias, grafikus visokius. Jie aiškesni, įdomesni ir konkrečiai pasakai viską. Aš birželio mėn gyniaus kolegijoj, bet kokias skaidres pristatyt bei kaip, tai viskas buvo aptarta su darbo vadove. Ji išrinko ką rodyti skaidrėse, ką sakyti, nes reikia spėti į nustatytą laiko terminą tilpti (8 min pas mus buvo).
Sveikos,
na gal apsilanko tos kurios baigė kolegiją, reikėtų pvz. iš apskaitos biudžėtinėse įstaigose namų darbo ir praktikos (ten kur daug ataskaitų užpildyti) Na jei negaila pasidalinkite LABAI DIDELIS jurgitsukas@gmail.com
na gal apsilanko tos kurios baigė kolegiją, reikėtų pvz. iš apskaitos biudžėtinėse įstaigose namų darbo ir praktikos (ten kur daug ataskaitų užpildyti) Na jei negaila pasidalinkite LABAI DIDELIS jurgitsukas@gmail.com
O gal žinot, kaip vyksta pas Buckiūną darbų saugos projekto gynimas?
Sveikutės
Nugi didžiausia nesąmonė sesijos pradžia sausio viduryje - tai namų darbus reikia dabar daryti - nes per šventes tikrai nieko neišeis
Gal kas nors iš merginų studijavo verslo ekonomiką pas Vieraitienę ir rašė kursinį apie pintus baldus - gal turite seną darbelį
Pati padariau kelis punktus - galva sukasi jau nuo tų pintų baldų
Labai prašyčiau atsiūsti el paštu virmonster@gmail.com
Labai būčiau dėkinga
Nugi didžiausia nesąmonė sesijos pradžia sausio viduryje - tai namų darbus reikia dabar daryti - nes per šventes tikrai nieko neišeis
Gal kas nors iš merginų studijavo verslo ekonomiką pas Vieraitienę ir rašė kursinį apie pintus baldus - gal turite seną darbelį
Labai būčiau dėkinga
Sveikos!
Jungiuosi ir as i jusu buri Esu is EF, buhalterines apskaitos, neakivaizdinio 4 kurso Gaila, kad taip paveluotai atradau sia tema
Maciau, kad yra mergaiciu, jau baigusiu mokslus ir priklausanciu siai temelei Gal kuri galetu pagelbet su vidaus audito kursiniu darbu? Buciau labai labai dekinga Beje, mano tema "Imones N savininku nuosavybes vidaus auditas"
Jungiuosi ir as i jusu buri Esu is EF, buhalterines apskaitos, neakivaizdinio 4 kurso Gaila, kad taip paveluotai atradau sia tema
Maciau, kad yra mergaiciu, jau baigusiu mokslus ir priklausanciu siai temelei Gal kuri galetu pagelbet su vidaus audito kursiniu darbu? Buciau labai labai dekinga Beje, mano tema "Imones N savininku nuosavybes vidaus auditas"
QUOTE(saulevandeny @ 2008 12 17, 20:55)
O gal žinot, kaip vyksta pas Buckiūną darbų saugos projekto gynimas?
Pas mus buvo labai linksmai
padalijo į komandas, nepamėnu tiklsiai kokia užduotis buvo
ir reikėjo gintis, atsakinėti į priešininkų pateiktus klausimus (šitai gerai pamenu)
O gal aš čia visai ne apie tą, bet atrodo ta
Papildyta:
QUOTE(Ann @ 2008 12 18, 17:21)
Sveikutės
Labai būčiau dėkinga
Labai būčiau dėkinga
Išsiunčiau
pagaliau ir mums vargelis baigėsi šiems metams