Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

As ir is vadybos 4u.gif

Gal kas turit sociologijos esė tema "Ką tyrinėja sociologija" pagal berger, Peter L. knyga "Sociologija"? ax.gif
Atsakyti
Labukas dar karteli visoms smile.gif matau niekas neatrase i mano klausimeli verysad.gif tai dar karteli uklausiu 4u.gif gal turit kas vadybos namu darba tema: "Bendrieji vadybos aspektai" pagal Stoskaus knyga????????pagelbekit prasau ax.gif skoloj neliksiu, ta prasme, susitarsim ir atsiskaitysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuri jau esat gynusis diplomini is vadybos. Gal galit papasakot kaip viskas turi vykti, ka butent geriau pateikti skaidrese, ko neliesti, ir ka butent kalbeti, kaip susidaryti kalbejimo plana. Labai bijau, nes pavasari jau laukia gynimas, o pratais metais taip ir nenuejau i kitu gynima pasiziureti kaip viskas turi buti pateikta doh.gif Mano tema bus apie remima ir jo tobulinimo galimybes, kokiu klausimu is komisijos tiketis?
Atsakyti
QUOTE(kerita @ 2008 12 06, 15:40)
Sveikutes, ir vel kreipiuosi i jus pagalbos smile.gif gal kas netycia yra rasiusios vadybos namu darba tema: "Bendrieji vadybos aspektai" pagal Stoskaus knyga?

Sveikute! smile.gif Deje tokio darbo neturiu, uztat turiu Stoskaus knyga kompe. Gal reikia?
Atsakyti
QUOTE(slaaadenkaja @ 2008 12 11, 23:53)
Sveikute!  smile.gif  Deje tokio darbo neturiu, uztat turiu Stoskaus knyga kompe. Gal reikia?

atrasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(studente31 @ 2008 12 11, 09:53)
Sveikos mergaites, gal kuri jau esat gynusis diplomini is vadybos. Gal galit papasakot kaip viskas turi vykti, ka butent geriau pateikti skaidrese, ko neliesti, ir ka butent kalbeti, kaip susidaryti kalbejimo plana. Labai bijau, nes pavasari jau laukia gynimas, o pratais metais taip ir nenuejau i kitu gynima pasiziureti kaip viskas turi buti pateikta doh.gif  Mano tema bus apie remima ir jo tobulinimo galimybes, kokiu klausimu is komisijos tiketis?

Kolegijoj nesu gynusi darbo, bet apskritai apie darbo pristatymą galiu šiek tiek pasakyti. Skaidrėse reiktų pateikti esminius punktus, jei yra kokias lenteles, grafikus. Pristatant pasakai darbo pavadinimą, tikslą, uždavinius, metodus, objektą, tada šiek tiek pristatai patį darbą ir išvados. Jokiais būdais neišsiplėsti. Komisijos to nemėgsta biggrin.gif
Atsakyti
Ingulia, gerai sako, bet... jokių būdu lentelių nekrauti, o tik schemas kokias, grafikus visokius. Jie aiškesni, įdomesni ir konkrečiai pasakai viską. Aš birželio mėn gyniaus kolegijoj, bet kokias skaidres pristatyt bei kaip, tai viskas buvo aptarta su darbo vadove. Ji išrinko ką rodyti skaidrėse, ką sakyti, nes reikia spėti į nustatytą laiko terminą tilpti (8 min pas mus buvo).
Atsakyti
Sveikos,

na gal apsilanko tos kurios baigė ax.gif kolegiją, reikėtų pvz. iš apskaitos biudžėtinėse įstaigose namų darbo ir praktikos (ten kur daug ataskaitų užpildyti) rolleyes.gif Na jei negaila pasidalinkite blush2.gif LABAI DIDELIS aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif jurgitsukas@gmail.com
Atsakyti
O gal žinot, kaip vyksta pas Buckiūną darbų saugos projekto gynimas? g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Nugi didžiausia nesąmonė sesijos pradžia sausio viduryje doh.gif - tai namų darbus reikia dabar daryti - nes per šventes tikrai nieko neišeis schmoll.gif

Gal kas nors iš merginų studijavo verslo ekonomiką pas Vieraitienę ir rašė kursinį apie pintus baldus 4u.gif - gal turite seną darbelį blush2.gif
Pati padariau kelis punktus - galva sukasi jau nuo tų pintų baldų blink.gif

Labai prašyčiau atsiūsti el paštu virmonster@gmail.com ax.gif
Labai būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!

Jungiuosi ir as i jusu buri ax.gif Esu is EF, buhalterines apskaitos, neakivaizdinio 4 kurso ax.gif Gaila, kad taip paveluotai atradau sia tema doh.gif

Maciau, kad yra mergaiciu, jau baigusiu mokslus ir priklausanciu siai temelei bigsmile.gif Gal kuri galetu pagelbet su vidaus audito kursiniu darbu? rolleyes.gif blush2.gif Buciau labai labai dekinga 4u.gif Beje, mano tema "Imones N savininku nuosavybes vidaus auditas" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 12 17, 20:55)
O gal žinot, kaip vyksta pas Buckiūną darbų saugos projekto gynimas?  g.gif

Pas mus buvo labai linksmai ax.gif
padalijo į komandas, nepamėnu tiklsiai kokia užduotis buvo rolleyes.gif
ir reikėjo gintis, atsakinėti į priešininkų pateiktus klausimus (šitai gerai pamenu)

O gal aš čia visai ne apie tą, bet atrodo ta blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ann @ 2008 12 18, 17:21)
Sveikutės  4u.gif

Gal kas nors iš merginų studijavo verslo ekonomiką pas Vieraitienę ir rašė kursinį apie pintus baldus 4u.gif  - gal turite seną darbelį  blush2.gif
Pati padariau kelis punktus - galva sukasi jau nuo tų pintų baldų  blink.gif

Labai prašyčiau atsiūsti el paštu virmonster@gmail.com  ax.gif
Labai būčiau dėkinga  4u.gif

Išsiunčiau mirksiukas.gif

pagaliau ir mums vargelis baigėsi šiems metams ax.gif
Atsakyti