Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

QUOTE(ingulia @ 2008 12 01, 11:51)
Gal ir man būtų galima  ax.gif
blas01@post.skynet.lt

Išsiunčiau mirksiukas.gif
Ten 3 variantas, tik nežinau kaip įvertintas, nes ne mano ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Delight @ 2008 12 02, 09:56)
Išsiunčiau  mirksiukas.gif
Ten 3 variantas, tik nežinau kaip įvertintas, nes ne mano  ax.gif

Tiesa, mergaitės kurios jau baigėte buhalteriją, gal galite pasidalinti šakos kursinių kaip pvz., reikėtų iš šakos: biudžėtinės įstaigos ax.gif
būtu didelis aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau pasiteirati galbut kas turit pardavimo organizavimo profesines praktikos ataskaita, na bent jau kaip pavyzdi tureciau kaip rasyti. Butu gerai kokia nors praktikos ataskaita, kuria atlikote kurioje nors geriausia butu kad didmenineje arba mazmenineje imoneje. Buciau labai dekinga jei padetumet. Jei nesunkiu pagelbekit ir atsiuskit i mano el.pasta vaida.macel@gmail.com
Is ankto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2008 12 02, 10:01)
Išsiunčiau  mirksiukas.gif
Ten 3 variantas, tik nežinau kaip įvertintas, nes ne mano  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2008 12 01, 10:06)
Išsiunčiau, tik ten ne pilnas darbas, nes reikėjo dar iš stat.gov.lt formas  kelias užpildyti tai jų ir neturiu  ax.gif  turėjau, bet ištryniau  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Mano variantas bigsmile.gif

Ale, dėl tų anketų labiausiai man to darbo ir reikėjo doh.gif Aš nedirbu, o reik iš savo darbovietės skaičius surašyt, tai net neįsivaizduoju, ką daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 12 04, 21:39)
Ačiū 4u.gif Mano variantas bigsmile.gif

Ale, dėl tų anketų labiausiai man to darbo ir reikėjo doh.gif Aš nedirbu, o reik iš savo darbovietės skaičius surašyt, tai net neįsivaizduoju, ką daryt unsure.gif

Parašyk kokios anketos nepamenu ax.gif , pažiūrėsiu gal kuom padėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes , gal kas makro namu darbu pvz turite?
jei galiu tiketis A.Z tai labai labai butu dekui
Atsakyti
QUOTE(Kotri @ 2008 12 05, 20:47)
Sveikutes , gal kas makro namu darbu pvz turite?
jei galiu tiketis A.Z tai labai labai butu dekui

Turiu prašom į až e-pašto adresiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir vel kreipiuosi i jus pagalbos smile.gif gal kas netycia yra rasiusios vadybos namu darba tema: "Bendrieji vadybos aspektai" pagal Stoskaus knyga??????????Jei kas nors ka panasaus turit bukit geros padekiiiiitttttt help.gif 4u.gif smile.gif 000189.gif busiu labai dekinga thumbup.gif mirksiukas.gif
O seip jei kam reik kokiu darbeliu is pirmo buhalteriu kurso rasykit atsiusiu ir as pvz kokiu turiu mirksiukas.gif Aciuuuu
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2008 12 05, 17:16)
Parašyk kokios anketos nepamenu  ax.gif , pažiūrėsiu gal kuom padėsiu  mirksiukas.gif

Ačiū, užpildžiau-prifantazavau šiaip ne taip smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas turite buchalterines apskaitos namu darba, destytoja Filipaviciene? smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Matau, cia praktiskai visos is ekonomikos fakulteto susirinkusios. Idomu ar yra vadybininkiu?
As jau po pirmos sesijos, net sunku patiketi, kad jau baigesi. siaip nebuvo labai sunku laikyti egzus ir iskaitas, maniau bus sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(Kerroly @ 2008 12 07, 21:26)
Matau, cia praktiskai visos is ekonomikos fakulteto susirinkusios. Idomu ar yra vadybininkiu?
As jau po pirmos sesijos, net sunku patiketi, kad jau baigesi. siaip nebuvo labai sunku laikyti egzus ir iskaitas, maniau bus sunkiau.

Aha as irgi pastebejau ,kad is vadybos fakulteto mazai cia lankosi. verysad.gif As is vadybos!!!!! 4u.gif
Papildyta:
Kas galetu parasyti buchalterine apskaita aisku uz atlygi ?Patarkit.
Atsakyti