Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

Merginos, gal kuri zinote ar dalyku aprasymus, kad uzskaitytu galima nesti tik mokslo metu pradzioje ar ir kitam semestrui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2008 11 26, 07:08)
As tai pati sugalvodavau sakinius, turedama neteisingus variantus

As ir galvojau taip padaryt, bet mum reik saltinius nurodyt ir pridet butent ta straipsni is kurio sakinys ar pan doh.gif
Atsakyti
Aš kalbos kultūrai ieškojau sąkinių "Apskaitos pradmenys" bei Tarptautinės ekonomikos vadovėlyje, va šiame jų daugiausia. Jei reikia darbo, tai parašyk el. adresą - atsiųsiu, gal koks sakinys ir tau tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerita @ 2008 11 25, 17:51)
Seip aisku nera labai baisus tie namu darbai, isskyrus.......... kalbos kultura verysad.gif nu neisivaizduoju net nuo ko pradeti doh.gif

Labas, aš sedėjau bibliotekoj prie kalno laikraščių doh.gif Senuose numeriuose klaidų tikrai daug.
O šiaip, jei dėstytoja Švarlienė, tai nebent mūsų grupėi darbo nevertino, o tik pridėjo balą prie egzamino rez. (jei geras), arba nepridėjo smile.gif
QUOTE(Inex @ 2008 11 26, 14:17)
Merginos, gal kuri zinote ar dalyku aprasymus, kad uzskaitytu galima nesti tik mokslo metu pradzioje ar ir kitam semestrui? blush2.gif

Šiaip skyriai metų pradžioj reikalauja, bet yra dėstytojų, kurie tiesiog perrašo pažymį į žurnalą. Tik kad mokėt (jei reikia) tenka už visus kreditus.
Atsakyti

Šiaip skyriai metų pradžioj reikalauja, bet yra dėstytojų, kurie tiesiog perrašo pažymį į žurnalą. Tik kad mokėt (jei reikia) tenka už visus kreditus.
[/quote]
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas įmonių statistikos namų darbą turit? blush2.gif Būčiau laaaabai dėkinga ax.gif 4u.gif
sweetdreams@inbox.lt
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 11 30, 16:38)
Sveikos, gal kas įmonių statistikos namų darbą turit? blush2.gif Būčiau laaaabai dėkinga ax.gif  4u.gif
sweetdreams@inbox.lt

issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liola @ 2008 11 30, 16:39)
issiunciau  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Bat man reik ne pirmo, o trečio kurso Įmonių statistikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 11 30, 18:17)
Ačiū 4u.gif
Bat man reik ne pirmo, o trečio kurso Įmonių statistikos biggrin.gif

doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 11 30, 15:38)
Sveikos, gal kas įmonių statistikos namų darbą turit? blush2.gif Būčiau laaaabai dėkinga ax.gif  4u.gif
sweetdreams@inbox.lt

Išsiunčiau, tik ten ne pilnas darbas, nes reikėjo dar iš stat.gov.lt formas kelias užpildyti tai jų ir neturiu ax.gif turėjau, bet ištryniau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2008 12 01, 10:06)
Išsiunčiau, tik ten ne pilnas darbas, nes reikėjo dar iš stat.gov.lt formas  kelias užpildyti tai jų ir neturiu  ax.gif  turėjau, bet ištryniau  rolleyes.gif

Gal ir man būtų galima ax.gif
blas01@post.skynet.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 01 gruodžio 2008 - 11:52
Sveikos mamytes smile.gif

Aš irgi esu baigusi Vilniaus kolegiją rolleyes.gif Dabar toliau studijuoju VU smartass.gif ir prašau Jūsų pagalbos 4u.gif
Parašykite man prašau AŽ tos, kurios sutiktų užpildyti mano anketą apie klientų aptarnavimo sistemos tobulinimą viešbutyje - atsiųsčiau nuorodą kur ją užpildyti mirksiukas.gif Rašau kursinį darbą ax.gif Ačiukas aciuks.gif
Atsiprašau už poster_offtopic.gif
Atsakyti