Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

sveikos,
esu I kurso buhalterines apsk studente, 5dieni man mikroekonomikos egzas pas Ulvidiene doh.gif doh.gif doh.gif gal galite papasakoti ar ji lb griezta, ar galima pas ja nusirasyti? verysad.gif kaip tas egzas vyksta: teorija ir uzduotys? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nagliake @ 2008 11 09, 14:46)
Sweikos, na va ir mano sesija baigesi, bet tiesa liudnokai,  neislaikiau teises  blink.gif  gavau 4.4, taip apmaudu buvo, siaip atrodo tikrai viska zinojau, bet rasiau ta darba su temperatura ir negalejau susikaupti, na ka padarysi.

o kas desto teise?
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2008 11 10, 14:26)
o kas desto teise?

Sweika, desto tai Masandukaite, cia kur teises ir sociologijos katedros vedeja. Siaip manau, kad jinai mano , kad jos dalykas yra pats svarbiausias ir pamirsta, kad mes esam buhalteriukai (realai), o cia reikejo ismokt teises, teorija, civiline, darbo, europos sajungos, konstitucijos ir dar pilna visokiu nelaimiu. Nors ir viska lyg perskaiciau, supratau, bet iskalt kaip ji reikalauja nesigavo matyt verysad.gif
Atsakyti
nejaugi nei viena nepapasakos labai jau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2008 11 10, 13:24)
sveikos,
esu I kurso buhalterines apsk studente, 5dieni man mikroekonomikos egzas pas Ulvidiene  doh.gif  doh.gif  doh.gif  gal galite papasakoti ar ji lb griezta, ar galima pas ja nusirasyti?  verysad.gif kaip tas egzas vyksta: teorija ir uzduotys?  g.gif  verysad.gif

Visai neseniai apie tai buvo rašyta. Yra ir praktikos ir teorijos. Klausimai nėra lengvi, bet jei žinosi dalyką-neprapulsi. Kas norėjo - nusirasė.

QUOTE(Nagliake @ 2008 11 10, 13:45)
Sweika, desto tai Masandukaite, cia kur teises ir sociologijos katedros vedeja. Siaip manau, kad jinai mano , kad jos dalykas yra pats svarbiausias ir pamirsta, kad mes esam buhalteriukai (realai), o cia reikejo ismokt teises, teorija, civiline, darbo, europos sajungos, konstitucijos ir dar pilna visokiu nelaimiu. Nors ir viska lyg perskaiciau, supratau, bet iskalt kaip ji reikalauja nesigavo matyt  verysad.gif

Kaip as supratau, jinai griežta tam, kad mes mokėtųme siuolaikyniame pasaulyje teisiškai būti apsiginklavę.
Atsakyti
Sveikos,
iki gruodzio reikia pasirinkti diplominio tema. Gal kas nors patartumet kokia temele is marketingo geriau rinktis? baigiamoji praktika bus atlieka imoneje, kuri uzsiima statybos ir zemes ukio irengimu, technikos pardavimais. Keleta variantu kaip ir turiu , bet norisi daugiau minciu isgirsti ax.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Bent mes diplominių pavadinimus derinom su katedros vedėja, su diplominio darbo vadove. Pats diplominis turėjo būti susietas su praktikos vieta.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif gal kas turit rašę darbų saugos projektą, teisės, mikroekonomikos referatus? Norėčiau pasižiūrėti, kaip visa tai turi maždaug atrodyti rolleyes.gif Jei kas galite pagelbėti 4u.gif running3yes@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulevandeny: 24 lapkričio 2008 - 19:43
QUOTE(xmiaux @ 2008 11 05, 08:13)
sveikutes  4u.gif
papasakokit kas nors apie bendravimo meną  blush2.gif  dėstytoja I.Pociuvienė. ar labai sudėtinga bus?? ir šiaip, kaip dėstytoja?

Mums ši dėstytoja psichologiją dėstė, miela tokia ir tikrai negriežta smile.gif
QUOTE(Nagliake @ 2008 11 10, 13:45)
Siaip manau, kad jinai mano , kad jos dalykas yra pats svarbiausias ir pamirsta, kad mes esam buhalteriukai (realai), o cia reikejo ismokt teises, teorija, civiline, darbo, europos sajungos, konstitucijos ir dar pilna visokiu nelaimiu. Nors ir viska lyg perskaiciau, supratau, bet iskalt kaip ji reikalauja nesigavo matyt  verysad.gif

Teisė įeina į baigiamąjį egzaminą, todėl tiek ir reikalauja 4u.gif
Perlaikyt gali tekt ne vieną kartą...
Atsakyti
Labukas visoms, nesenai sesija baigesi, o jau tenka varkt prie namu darbu ir antrai sesijai ruostis doh.gif
Seip aisku nera labai baisus tie namu darbai, isskyrus.......... kalbos kultura verysad.gif nu neisivaizduoju net nuo ko pradeti doh.gif gal kas turit koki pavyzdeli?! mes gavom tokia uzduoti: surasti 10 neteisingu sakiniu is knygu, laikrasciu ir pan ir juos pataisyti su paaiskinimais ir pan. Man reik tu sakiniu ieskoti su neteisingu kilmininko, galininko pavartojimu, tiesa literatura sakiniam turi buti susijusi su buhalterija doh.gif Gal ir nera sunkus tas darbas, bet nzn ko griebtis, nuo ko pradet. Manau pacios isivaizduojat, kad tikrai neturiu laiko skaityti viesu knygu blush2.gif ir neturiu pinigeliu pirkti visu zurnalu kad rasti tuos sakinius. blink.gif
Gal kas nors zinot kaip pasilengint si namu darba?! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerita @ 2008 11 25, 17:51)
Labukas visoms, nesenai sesija baigesi, o jau tenka varkt prie namu  darbu ir antrai sesijai ruostis doh.gif
Seip aisku nera labai baisus tie namu darbai, isskyrus.......... kalbos kultura verysad.gif nu neisivaizduoju net nuo ko pradeti doh.gif gal kas turit koki pavyzdeli?! mes gavom tokia uzduoti: surasti 10 neteisingu sakiniu is knygu, laikrasciu ir pan ir juos pataisyti su paaiskinimais ir pan. Man reik tu sakiniu ieskoti su neteisingu kilmininko, galininko pavartojimu, tiesa literatura sakiniam turi buti susijusi su buhalterija doh.gif Gal ir nera sunkus tas darbas, bet nzn ko griebtis, nuo ko pradet. Manau pacios isivaizduojat, kad tikrai neturiu laiko skaityti viesu knygu blush2.gif  ir neturiu pinigeliu pirkti visu zurnalu kad rasti tuos sakinius.  blink.gif
Gal kas nors zinot kaip pasilengint si namu darba?! 4u.gif  4u.gif  4u.gif Buciau labai dekinga mirksiukas.gif

Parašyk man į až savo e-pašto adresiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerita @ 2008 11 25, 17:51)
Seip aisku nera labai baisus tie namu darbai, isskyrus.......... kalbos kultura verysad.gif

As tai pati sugalvodavau sakinius, turedama neteisingus variantus
Atsakyti