sveikos,
esu I kurso buhalterines apsk studente, 5dieni man mikroekonomikos egzas pas Ulvidiene gal galite papasakoti ar ji lb griezta, ar galima pas ja nusirasyti? kaip tas egzas vyksta: teorija ir uzduotys?
QUOTE(Nagliake @ 2008 11 09, 14:46)
Sweikos, na va ir mano sesija baigesi, bet tiesa liudnokai, neislaikiau teises gavau 4.4, taip apmaudu buvo, siaip atrodo tikrai viska zinojau, bet rasiau ta darba su temperatura ir negalejau susikaupti, na ka padarysi.
o kas desto teise?
QUOTE(*Munytė* @ 2008 11 10, 14:26)
o kas desto teise?
Sweika, desto tai Masandukaite, cia kur teises ir sociologijos katedros vedeja. Siaip manau, kad jinai mano , kad jos dalykas yra pats svarbiausias ir pamirsta, kad mes esam buhalteriukai (realai), o cia reikejo ismokt teises, teorija, civiline, darbo, europos sajungos, konstitucijos ir dar pilna visokiu nelaimiu. Nors ir viska lyg perskaiciau, supratau, bet iskalt kaip ji reikalauja nesigavo matyt
nejaugi nei viena nepapasakos labai jau
QUOTE(Milasa @ 2008 11 10, 13:24)
sveikos,
esu I kurso buhalterines apsk studente, 5dieni man mikroekonomikos egzas pas Ulvidiene gal galite papasakoti ar ji lb griezta, ar galima pas ja nusirasyti? kaip tas egzas vyksta: teorija ir uzduotys?
Visai neseniai apie tai buvo rašyta. Yra ir praktikos ir teorijos. Klausimai nėra lengvi, bet jei žinosi dalyką-neprapulsi. Kas norėjo - nusirasė.
QUOTE(Nagliake @ 2008 11 10, 13:45)
Sweika, desto tai Masandukaite, cia kur teises ir sociologijos katedros vedeja. Siaip manau, kad jinai mano , kad jos dalykas yra pats svarbiausias ir pamirsta, kad mes esam buhalteriukai (realai), o cia reikejo ismokt teises, teorija, civiline, darbo, europos sajungos, konstitucijos ir dar pilna visokiu nelaimiu. Nors ir viska lyg perskaiciau, supratau, bet iskalt kaip ji reikalauja nesigavo matyt
Kaip as supratau, jinai griežta tam, kad mes mokėtųme siuolaikyniame pasaulyje teisiškai būti apsiginklavę.
Sveikos,
iki gruodzio reikia pasirinkti diplominio tema. Gal kas nors patartumet kokia temele is marketingo geriau rinktis? baigiamoji praktika bus atlieka imoneje, kuri uzsiima statybos ir zemes ukio irengimu, technikos pardavimais. Keleta variantu kaip ir turiu , bet norisi daugiau minciu isgirsti
Buciau labai dekinga
iki gruodzio reikia pasirinkti diplominio tema. Gal kas nors patartumet kokia temele is marketingo geriau rinktis? baigiamoji praktika bus atlieka imoneje, kuri uzsiima statybos ir zemes ukio irengimu, technikos pardavimais. Keleta variantu kaip ir turiu , bet norisi daugiau minciu isgirsti
Buciau labai dekinga
Bent mes diplominių pavadinimus derinom su katedros vedėja, su diplominio darbo vadove. Pats diplominis turėjo būti susietas su praktikos vieta.
Sveikos gal kas turit rašę darbų saugos projektą, teisės, mikroekonomikos referatus? Norėčiau pasižiūrėti, kaip visa tai turi maždaug atrodyti Jei kas galite pagelbėti running3yes@yahoo.com
QUOTE(xmiaux @ 2008 11 05, 08:13)
sveikutes
papasakokit kas nors apie bendravimo meną dėstytoja I.Pociuvienė. ar labai sudėtinga bus?? ir šiaip, kaip dėstytoja?
papasakokit kas nors apie bendravimo meną dėstytoja I.Pociuvienė. ar labai sudėtinga bus?? ir šiaip, kaip dėstytoja?
Mums ši dėstytoja psichologiją dėstė, miela tokia ir tikrai negriežta
QUOTE(Nagliake @ 2008 11 10, 13:45)
Siaip manau, kad jinai mano , kad jos dalykas yra pats svarbiausias ir pamirsta, kad mes esam buhalteriukai (realai), o cia reikejo ismokt teises, teorija, civiline, darbo, europos sajungos, konstitucijos ir dar pilna visokiu nelaimiu. Nors ir viska lyg perskaiciau, supratau, bet iskalt kaip ji reikalauja nesigavo matyt
Teisė įeina į baigiamąjį egzaminą, todėl tiek ir reikalauja
Perlaikyt gali tekt ne vieną kartą...
Labukas visoms, nesenai sesija baigesi, o jau tenka varkt prie namu darbu ir antrai sesijai ruostis
Seip aisku nera labai baisus tie namu darbai, isskyrus.......... kalbos kultura nu neisivaizduoju net nuo ko pradeti gal kas turit koki pavyzdeli?! mes gavom tokia uzduoti: surasti 10 neteisingu sakiniu is knygu, laikrasciu ir pan ir juos pataisyti su paaiskinimais ir pan. Man reik tu sakiniu ieskoti su neteisingu kilmininko, galininko pavartojimu, tiesa literatura sakiniam turi buti susijusi su buhalterija Gal ir nera sunkus tas darbas, bet nzn ko griebtis, nuo ko pradet. Manau pacios isivaizduojat, kad tikrai neturiu laiko skaityti viesu knygu ir neturiu pinigeliu pirkti visu zurnalu kad rasti tuos sakinius.
Gal kas nors zinot kaip pasilengint si namu darba?! Buciau labai dekinga
Seip aisku nera labai baisus tie namu darbai, isskyrus.......... kalbos kultura nu neisivaizduoju net nuo ko pradeti gal kas turit koki pavyzdeli?! mes gavom tokia uzduoti: surasti 10 neteisingu sakiniu is knygu, laikrasciu ir pan ir juos pataisyti su paaiskinimais ir pan. Man reik tu sakiniu ieskoti su neteisingu kilmininko, galininko pavartojimu, tiesa literatura sakiniam turi buti susijusi su buhalterija Gal ir nera sunkus tas darbas, bet nzn ko griebtis, nuo ko pradet. Manau pacios isivaizduojat, kad tikrai neturiu laiko skaityti viesu knygu ir neturiu pinigeliu pirkti visu zurnalu kad rasti tuos sakinius.
QUOTE(kerita @ 2008 11 25, 17:51)
Labukas visoms, nesenai sesija baigesi, o jau tenka varkt prie namu darbu ir antrai sesijai ruostis
Parašyk man į až savo e-pašto adresiuką
QUOTE(kerita @ 2008 11 25, 17:51)
Seip aisku nera labai baisus tie namu darbai, isskyrus.......... kalbos kultura
As tai pati sugalvodavau sakinius, turedama neteisingus variantus