Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

QUOTE(Demi @ 2008 10 29, 23:32)
nu nesu labai jau mazute  ir smulkute biggrin.gif .bet juodais plaukais. biggrin.gif na mazdaug supratau, bet ta zurnala kur gauti kompiuteryje, kur reikia pildyti? g.gif  g.gif

hmmm speju ta zurnala reik is kazkur issitraukt, ar is kokios knygos kaip pavaizdi pasiimt:)))geras klausimas, reik kitu grupiokiu pakalust:)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif .. norejau pasiterauti koks metinis mokestis neakivaizdiniu studiju?.. planuoju studijuoti teise rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mile_ @ 2008 11 02, 17:16)
Sveikutes 4u.gif .. norejau pasiterauti koks metinis mokestis neakivaizdiniu studiju?.. planuoju studijuoti teise rolleyes.gif

Kas met vis auga ir auga. Manau fakultete yra tau reikiama info.
Atsakyti
QUOTE(mile_ @ 2008 11 02, 18:16)

Kai as istojau buvo vienaip ,kiek zinau siuo metu yra kitaip g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
niekaip nerandu atsakymo i savo klausima.
Tai kaip ten del to mokejimo uz moksla?
kam reikia o kam ne?
Esu antrakurse, skolu neturiu, bet mano vidurkis ne 8.
Tai man reikia ar reikes moketi?
Nes labai reikai greitai suzinoti.
Kaip del sio pusmecio?
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2008 11 03, 14:05)
Sveikos 4u.gif
niekaip nerandu atsakymo i savo klausima.
Tai kaip ten del to mokejimo uz moksla?
kam reikia o kam ne?
Esu antrakurse, skolu neturiu, bet mano vidurkis ne 8.
Tai man reikia ar reikes moketi?
Nes labai reikai greitai suzinoti.
Kaip del sio pusmecio?

Pasiskambink i dekanata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotri @ 2008 10 30, 14:48)
Sveikutes smile.gif
na ka siandien pasiziurejau jau musu pirmakursiu neakyvaizdininku yra sesijos grafikas.  Vienu zodziu ismetytas siaubingai sad.gif
Noriu jusu pasiteiraut kaip mikroekonomikos egzaminas vyksta? (cia klausimas antrakusems smile.gif) ir ne tik smile.gif))

Sveika,
Pernai laikėm mikroekonomikos egzą (berods pas dėst. Bučienę) - egzas nėra baisiai sunkus (ypač jeigu namų darbus pasisekė pačioms pasidaryti), o šiaip turėjom formulyčių pasirašę blush2.gif , o ir ant lentos dėstytoja leido užrašyti 10 pačių sunkiausių formulių.
Čia ne pats sunkiausias egzas - taip, kad nėra ko bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite sociologijos tyrimo pavyzdeli? Buciau dekingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pjooklas @ 2008 11 04, 20:48)
Gal kas turite sociologijos tyrimo pavyzdeli? Buciau dekingas smile.gif

savo el.pasta prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
papasakokit kas nors apie bendravimo meną blush2.gif dėstytoja I.Pociuvienė. ar labai sudėtinga bus?? ir šiaip, kaip dėstytoja?
Atsakyti
Gal kas turi marketingo prekes rinkos segmentavima?? Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2008 11 05, 09:52)
Gal kas turi marketingo prekes rinkos segmentavima?? Buciau labai dekinga smile.gif

Teorijos ar praktikos?
Atsakyti