Įkraunama...
Įkraunama...

Abromiškių reabilitacijos ligoninė

Labutis, mano 13 metė važiuos dėl akių į Abromiškes pirmą kartą. Sakykit, ar ir jai reiks vaikščioti tuo šaltu koridrium į procedūras, ar bus vietoj, ir valgyti ir bus namelyje vietoj ar reiks toliau eiti. Kaip dėl gydytojų, ten paskirta yra ar galima rinktis ( paas ką geriau), po kiek lovų kambariuose. Sakė, kad bus ir baseinas? Ar ištiesų, ir kiek kartų galės naudoti. Ką patariate vežtis, ko ne savo. Kaip su šaldytuvu, mikrobange. Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 01 20, 00:16)
Labutis, mano 13 metė važiuos dėl akių į Abromiškes pirmą kartą. Sakykit, ar ir jai reiks vaikščioti tuo šaltu koridrium į procedūras, ar bus vietoj, ir valgyti ir bus namelyje vietoj ar reiks toliau eiti. Kaip dėl gydytojų, ten paskirta yra ar galima rinktis ( paas ką geriau), po kiek lovų kambariuose. Sakė, kad bus ir baseinas? Ar ištiesų, ir kiek kartų galės naudoti. Ką patariate vežtis, ko ne savo. Kaip su šaldytuvu, mikrobange. Ačiū už atsakymus.

Sveiki,
dėl šalto koridoriaus nežinau schmoll.gif dukra bent jau nesiskundė. Baseinas yra suaugusiųjų sanatorijoje vaikus susodina į mašiną ir veža, lovų kambaryje buvo 4 kambarys tikrai didelis, yra šaldytuvas biggrin.gif Mmikrobanginė, virdulys ir skalbimo mašina yra koridoriuje( bendriame kambaryje) biggrin.gif tikrai labai gerai, nes Palangoje nieko panašaus nebuvo schmoll.gif
Mano dukra važiuos nuo kovo 1 arba 2 biggrin.gif
Atsakyti
Dukra jau po sanatorijos, labai patenkinta. Kambriai naujai suremontuoti,šilta labai , dabar gyveno dideliam pastate, kur vyko ir procedūros. Baseinas kitam pastate, niekur jau jų nevežė. Į mokykla per lauką eiti reikia. Neturėjo, kada nuobodžiauti, kiekvieną vakarą po pamokų būdavo kažkoki renginiai. Jei tik geras oras vesdavo į lauką. Gyveno 5 iose kambaryje, bet yra ir po mažiau lovų. Antras aukštas tik ką atremontuotas.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 02 21, 13:23)
Dukra jau po sanatorijos, labai patenkinta. Kambriai naujai suremontuoti,šilta labai , dabar gyveno dideliam pastate, kur vyko ir procedūros. Baseinas kitam pastate, niekur jau jų nevežė. Į mokykla  per lauką eiti reikia. Neturėjo, kada nuobodžiauti, kiekvieną vakarą po pamokų būdavo kažkoki renginiai. Jei tik geras oras vesdavo į lauką. Gyveno 5 iose kambaryje, bet yra ir po mažiau lovų. Antras aukštas tik ką atremontuotas.

Nelabai supratau g.gif tai ką ten baseiną pastatė, nes veždavo į suaugusiųjų sanatriją g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2011 02 21, 13:53)
Nelabai supratau  g.gif tai ką ten baseiną pastatė, nes veždavo į suaugusiųjų sanatriją g.gif

Tikrai taip viskas vietoj, jau nereikia niekur važiuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 02 21, 15:46)
Tikrai taip viskas vietoj, jau nereikia niekur važiuot  thumbup.gif

nu tai labai smagu thumbup.gif , nes anksčiau vežiodavo juos ten per miškelį į suaugusiųjų sanatoriją biggrin.gif , Bet dukrai irgi ten patiko važinėti, nes ten kavinukė būdavo ar kažkokia parduotuvytė, nes jų sanatorijoje nebuvo g.gif Kita savaitę jau išvyksta laukia nesulaukia blush2.gif
Atsakyti
norejau paklausti ar netoli kur yra parduotuve
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2011 03 01, 15:27)
norejau paklausti ar netoli kur yra parduotuve

ne nėra arčiausiai Elketrėnuose, arba tame Abromiškių kaime g.gif
Bet šeštadienį vaikus vedė į parduotuvę biggrin.gif Patinka vaikams ten biggrin.gif
mano tai net laiko sms. neturi kada parašyti doh.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip ten tėvams su vaikais? Važiuočiau su 2 ir 5 metų vaikais, sergančiais astma. Pati esu buvusi prieš 20 metų, tada buvo labai smagu, tik įdomu, kaip ten su tais nameliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre77 @ 2011 03 08, 11:13)
Sakykit, o kaip ten tėvams su vaikais?  Važiuočiau su 2 ir 5 metų vaikais, sergančiais astma. Pati esu buvusi prieš 20 metų, tada buvo labai smagu, tik įdomu, kaip ten su tais nameliais g.gif

žinokite negaliu nieko kokretaus pasakyti g.gif mačiau mažų gražių vaikučių vaikščiojančių biggrin.gif
man atrodo jog nameliai tik vasarą atsidaro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 08 kovo 2011 - 16:21
Ar yra ten kokia galimybė atvažiuoti su papildomu vaiku? Neturiu kur paliktu savo 8mėn dukrytės. Ar reiktų kažkiek už ją susimokėti? Verta imti 'pagerintą' kambarį? Labai norėčiau gauti atskirą kambarį mums trims.
4u.gif
Atsakyti
Gal yra šiuo metu būnančių Abromiškių sanatorijoje? Įdomu mamos su vaiku iki 3 m. gyvena vienviečiuose ar ne? O kaip mitinimas mamai?
Atsakyti