Įkraunama...
Įkraunama...

Abromiškių reabilitacijos ligoninė

Aciukas visoms uz info 4u.gif
Tik manes neapleidzia jausmas, kad isvaziuoju tarsi i ligonine, o ne sanatorija doh.gif ir kad mano brangosios atostogos nebus jau tokios fainos tongue.gif Mus paliks be masiniuko, tai pasiemem knygu... ieskosim draugu...
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2008 12 07, 16:21)
Aciukas visoms uz info  4u.gif
Tik manes neapleidzia jausmas, kad isvaziuoju tarsi i ligonine, o ne sanatorija  doh.gif  ir kad mano brangosios atostogos nebus jau tokios fainos  tongue.gif  Mus paliks be masiniuko, tai pasiemem knygu... ieskosim draugu...

na baikit bigsmile.gif juk ne dėl saves vaziuojate,o del savo stebuklėlio wub.gif
aš irgi vaziavau su didele depresija nes gulejome dvi savaites ligonineje ir ne su vienu o su dviem vaikuciais,po dvieju dienu vaziavome i sanatorija tai maniau prazilsiu,bet tik guode mintis,jog vaikams bus i nauda wub.gif wub.gif
Ligonine ir sanatorija du skirtingi dalykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2008 12 07, 17:21)
Aciukas visoms uz info  4u.gif
Tik manes neapleidzia jausmas, kad isvaziuoju tarsi i ligonine, o ne sanatorija  doh.gif  ir kad mano brangosios atostogos nebus jau tokios fainos  tongue.gif  Mus paliks be masiniuko, tai pasiemem knygu... ieskosim draugu...

kad ir be mašiniuko, jei oras geras tai prasivaikštant galima ir iki Elektrėnų nupėdint. gamta tikrai graži wub.gif . tik tiesa jei turit skėtuką ar vežimuką ir jei planuojat ilgai vaikščiot -pasiimkit. tikrai pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiza66 @ 2008 12 07, 21:31)
kad ir be mašiniuko, jei oras geras tai prasivaikštant galima ir iki Elektrėnų nupėdint. gamta tikrai graži wub.gif . tik tiesa jei turit skėtuką ar vežimuką ir jei planuojat ilgai vaikščiot  -pasiimkit. tikrai pravers mirksiukas.gif

Aš apie šį reabilitacijos centrą galiu pasakyti tik gerus žodžius wub.gif
Atsakyti
Labas.mes tik grizom is Abromiskiu,ir likau tikrai labai patenkinta,super,viskas taip faina,personalas labai malonus,netgi ir per geras,kiekviena vakara vaikams maziukams ir didesniems(aisku atskirai)daro zaidimus,sokius,vaikai labai patenkinti,yra zaidimo kambarys.maitina tikrai daug,vaikas negali visko suvalgyti, kambariai labai tvarkingi,kiekviena ryta plauna,visa laika klausineja ar nepakeisti patalines, mano vaikui buvo pakilus temperatura,tai visas proceduras ateidavo daryti i kambari,valgyt irgi atnesa, daktare kas valanda atbega paziureti vaiko.proceduros viena baginejasi kita siulo,ir jeigu yra laisvo laiko pas daktarus,galima ir sau kokia procedura padaryti,arba sporto salej dvirati pasukinet,kalorijas padeginti.Tikrai labai faina.tik jeigu kas nori tenai vaziuot reikia butinai uzsiregistruoti,nes vietos nebera,o vasarai daktarai sako kad reikia jau pries du menesius registruotis.Vaziuokit mamytes,jums tikrai labai patiks.
Atsakyti
va ir mes dabar esam grizom iseiegines praleist namie , tai tikrai esu pilna tik geru ispudziu, ir rekomenduoju vaziuoti i abromiskes, thumbup.gif personalas labai geras, malonus. tai rekomenduoju labai
Atsakyti
Gal busiu nepopuliari ar pikta, bet noredama atskleisti tikraja padeti parasysiu ir kelis Abromiskiu trukumus ax.gif
Esu vaikysteje kelis kartus buvusi su mama Druskininkuose Egles sanatorijoje, tai tikrai nepalyginama. Ten kiekvienas kambarys turejo savo dusa, o cia gyvenom mamu korpuse, antrame aukste kur net kriaukles savo kambary neturejom, taigi norint issivalyti dantis, nueiti i tulika ar papulti i dusa, turi derintis su kitais 5 kambariais, kuriuose gyvena ir ne po viena vaikeli. Tai gerai, kad saviskei naktipuodi paemiau tongue.gif
Kambaryje buvo termometras, kuris rode 19 laipsniu, langai pakeisti, bet pucia pro sienas. Mes priprate namie gyventi 24 laipsniu silumoje, adabtavomes ne is karto...
Kambaryje dar pasigedau veidrodzio. Laimei, kad saldytuvas buvo thumbup.gif Musu aukste buvo mikrobangine - tai irgi geris cool.gif
Beje, dusas sugalvojo sugesti, tai leisdavo per grindis vandeni rolleyes.gif
Maitino ne 5 kartus, o visgi 4: pusryciai, pietus, pavakariai, vakariene.
Iki pietu is tiesu uzimtumas didelis, dar mums nuskilo, kad gerai proceduros issideliojo, nereikejo niekur begti pries pusrycius kaip kitiems thumbup.gif Tai dar ir istaikydavom kai kuriom dienom pries pietus ir i lauka valandelei istrukti, nes po pietu miego tai grynai tamsuuuu. Gamta nuostabi! Noreciau ten vasara pabuti. Bet su tokia maza kompanjone iki Elektrenu tikri nesiryzau kulniuoti, net iki suaugusiuju korpuso butume nedaejusios su ziemine apranga schmoll.gif Taigi nuobodziavom, nes vakarais tai tik pora kartu buvo padarytos programeles, kurias vede paaugliai... Musu aukste buvo televizorius, bet matyt jam nedauk liko iki paskutiniosios doh.gif Bet gyvenimas bendrabutyje turi zavesio, kad visi vaikai koridoriuje ant kilimo linksmai leido laika thumbup.gif
Yra du zaidimu kambariai: vyresniems ir maziukams. Tai man tas maziukams kambarys toks pobaisis... Pliusiniai zaislai murzini murzini schmoll.gif Maniske viena suniuka nesesi pas gydytoja, tai kai ji pamate kox jis svarus... Na kaip tik astma sergantiems vaikams toks dulkinas kambarys su tokiais zaislais... Geresni zaislai uzrakinti. Kazi nuo ko? Aj bala nemate tu zaislu kiekio, na bet svaros tai tikejausi... Mazuju zaidimu kambary yra TV - geris biggrin.gif
Beje, salia suaugusiuju skyriaus buvo papuosta dydele grazi Kaledine egle, o salia maziuku... patys gyventojai siaip ne taip viena eglute padabino verysad.gif
Didziausiais stebuklas turbut buvo, kad tik pries menesi irenge lifta blink.gif Spekit kaip iki tol vaikai ratukuose migruodavo per tris aukstus i proceduras...
Nera ten jokiu poilsio, atsipalaidavimo kambariu schmoll.gif Kol vyko lifto montavimas, mamos is kitu korpusu, kur tenka eiti per lauka, poceduru lauke salia esanciam hole su leliukais triuksme ir dulkese...
Del personalo tai pirmas ispudis is ties labai malonus, o gydytoja tiesiog nuostabi wub.gif Bet veliau atsirado pora personu, kurios leidzia sau per daug... Voniose gali prisiklausyti repliku apie pavelavima 1-2 min, o isvaroma anksciau ir mankstose nepatenkintu veideliu ir repliku prisiziurejau, kad minu dvirati...
Maistas prastas, visur sriubose svogunai, maniske sriubu manijake ten ju visiskai atsisake valgyti. Visas maistas vezamas is suaugusiuju skyriaus, man regis nelabai pritaikyts maziukams. Nu vat plova is grikiu pirma karta maciau doh.gif
Ir pabaigai dar noriu ideti pora vaizdeliu:
-kasdieninis musu kelias ilgu koridoriumi i pagrindini korpusa
user posted image
-zoleliu vonia
user posted image
Nzn ar sutapimas ar kas bet kaimynu berniukai sunegalavo ir veme, viduriavo, o veliau ir manoji is paskos ir as. Tai grizom pavepusios namo tongue.gif
Ir dar, paskui tik susigrebiau, kad Abromiskese nera drusku kambario...
P. S. grizus po 3 sav. manoji vel susirgo plauciu uzdegimu verysad.gif
Dabar namuose isigijom inhaliatoriu, vonele kojom, pasiskolinom Bioptron lempa cool.gif Tik va mankstu ir masazu nedarom blush2.gif Mankstos tai is ties pasirode puikios, tik neturim tokio didelio kamuolio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acne: 20 sausio 2009 - 19:22
Vaziuoju i sia istaiga ne pirma karta. visada lieka tik geri ispudziai, malonus aptarnavimas, slaugytojos nuostabus zmones, visada sulaukiame pagalbos. kambariai taip pat tvarkingi, tvarko kasdien, lyginant su kitom istaigom labai didelis pliusas kad nereikia tvakyti patiems (kitur zinau kad reikia) ypac labai patiko kad paprasius vaikui maista gali atnesti ir i kambari.
Kaip jau minejau lankausi ten nebe pirma karta ir labai malonu pastebeti, kad dedamos pastangos i paslaugu kokybes gerinima. pvz labai gerai kad pagaliau yra liftas.
Maistas labai skanus ir sotus, tikrai neprimena tikro "ligonines maisto" mirksiukas.gif
tai tiek mano trumpu pastebejimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 23, 20:07)
aš vaziavau su dviem vaikais,vienas vaikas su plauciu uzdegimu,o kitas su BA.
proceduros su plauciu uzdegimu yra tokios;
Vibracinis masazas
atpalaiduojantis masazas
Kvepavimas garais
kvepavimas druskomis
manksta
koju vonele su tempertinu
ir svieseles 4u.gif
jei dar kas domina rasykit tikrai pasistengsiu atsakyti.
mes ten buvome pries pora menesiu
Papildyta:
jei noresite tai turiu dvi nuotraukas pacio kambario sanatorijos kurioje mes gulejome.visi kambariai labai panasus,tik pas mus buvo su maza kudikio lovyte,kadangi su mazaja buvau  wub.gif ir su vyresneliu

Gal galėtumėt įdėti/atsiųsti nuotraukas? būtų labai įdomu. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
tikriausiai gulejau su acme vienu metu, bet ne mamu, o pagrindineme korpuse
man tai tunelais eiti neteko tai ir strioko nebuvo
maistas man asmeniskai labai skanus, porcijos dideles, uztegdavo ir man ir vaikui
del uzimtumo maziesiems tai tikrai mazai, bet mes iki pietu proceduruose po piet i lauka, vakariene pora val i vaiku kambari ar pas pazystama (mes is ligonines kartu i sanatorija vaziavom) tai pailsejom normaliai smile.gif
net pripratau grindis isplautos, maistas ant stalo
grykiai su mesa thumbup.gif namo receptuka parsiveziau

tiesiog kiekvienas turim savo lukescius
tikrai neviesbucio salygos, bet ir ne ligonines
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2009 08 07, 10:46)
tikrai neviesbucio salygos, bet ir ne ligonines

bet ir ne sanatorijos... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Renkuosi savo 1,6 m. maziukui sanatorija. Jam nustatytas misrus raidos sutrikimas. Gal kas su tokiom bedom buvot Abromiskese? Man idomu, kokios yra skiriamos proceduros, ar ju pakanka, ar kokybiskai atliekamos?
aciu smile.gif
Atsakyti