Įkraunama...
Įkraunama...

Abromiškių reabilitacijos ligoninė

QUOTE(Acne @ 2008 11 24, 13:25)
Matau, kad mazele auginat, tai jums del darbo nekilo rupesciu. O as vat galva suku, kaip mano darbe sureaguos, kai po visu sirgimu as dar ir eiliniu atostogu paprasysiu  g.gif  negana to, man like tik 1 sav, kita dar galvojau i prieki pasiprasyti. Nu bet jei 3 sav  doh.gif

matot pas mus buvo tokia situacija,kad ligoninej atsiduriau su dukryte,o kita diena pagulde ir sūneli.gulejome ligonineje apie dvi savaites tada gavome siuntima i sanatorija.ten beveik visi 3savaitemėn minimum vaziuoja.per iseigines namo isleidzia,o siaip galima susitarti,kad tik i proceduras atvaziuoti galima.jos nuo 8h prasideda,nebutina ten gyventi tik va atstumas peveik 50km nuo vilniaus.
As nedirbu todel man jokiu sunkumu nebuvo,bet ten laaabai daug kas pamainom su vaikais buna.viena savaite mama,kita tetis,dar kita mociute,sese,pussesere,drauge.taip visi kapstosi is padeties.
Papildyta:
kambariai tokio tipo
user posted image
user posted image
p.s televizoriu mano 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 24 lapkričio 2008 - 13:45
Kambariai tikrai sutavarkyti, kaip man ir sake bigsmile.gif

Jums paskyre sia sanatorija, ar patys rinkotes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 11 24, 17:50)
Kambariai tikrai sutavarkyti, kaip man ir sake bigsmile.gif

Jums paskyre sia sanatorija, ar patys rinkotes ax.gif

ten plauna kas dien,pataline keicia viena kart per tris savaites,bet manau paprašius pakeis dažniau.na aš tai prašiau bigsmile.gif
o sanatorija šiaip žinokit Jūs pati galite rinktis kur norite,tik reik prieš atvažiuojant pasiskambinti i sanatorija ir rezervuoti vieta,cia ne tik abromiskese kiek zinau visose ta pati tvarka.
Mes dar galėjome i PUŠYNO KELIAS sanatorija važiuoti,bet ten sakė daugiau yra kokyklinio amžiaus,be to su plaučiu uždegimu nepatartina,kadangi i procedūras ir i valgykla reikia eiti per kiema,o abromiškėse viskas vienam pastate thumbup.gif
Atsakyti
Nu va ir mes varysim nuo gruodzio 8 dienos cool.gif
Bet mums nesigaus pilnos 3 sav, nes sventes doh.gif Bus matyt...
Per kiek laiko ligoniu kasos duoda atsakyma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 24, 19:04)
ten plauna kas dien,pataline keicia viena kart per tris savaites,bet manau paprašius pakeis dažniau.na aš tai prašiau bigsmile.gif
o sanatorija šiaip žinokit Jūs pati galite rinktis kur norite,tik reik prieš atvažiuojant pasiskambinti i sanatorija ir rezervuoti vieta,cia ne tik abromiskese kiek zinau visose ta pati tvarka.
Mes dar galėjome i PUŠYNO KELIAS sanatorija važiuoti,bet ten sakė daugiau yra kokyklinio amžiaus,be to su plaučiu uždegimu nepatartina,kadangi i procedūras ir i valgykla reikia eiti per kiema,o abromiškėse viskas vienam pastate thumbup.gif

Aciu Jums, kad dalinotes info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ziuresim kaip cia mums bus su ta sanatorija unsure.gif
Bet jei duos rinktis- tai vyksim tik i sia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2008 11 25, 21:38)
Nu va ir mes varysim nuo gruodzio 8 dienos  cool.gif
Bet mums nesigaus pilnos 3 sav, nes sventes  doh.gif  Bus matyt...
Per kiek laiko ligoniu kasos duoda atsakyma?  g.gif

ta pačia diena 4u.gif

QUOTE(ugi @ 2008 11 26, 09:10)
Aciu Jums, kad dalinotes info 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ziuresim kaip cia mums bus su ta sanatorija unsure.gif
Bet jei duos rinktis- tai vyksim tik i sia tongue.gif

wub.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositafoto @ 2008 11 27, 22:27)

jūs čia zinukčiu kieki renkate ar kaip g.gif
Atsakyti
Nu va, pirmadieni ir mes i Abromiskes cool.gif
Gal galite patarti ka reikia pasiimti? ax.gif Ar duoda ranksluoscius, ar yra muilo ir pan? Ar uztenka maisto?
Beje, kiek kainuoja mamai maistas?
Bijau, kad pramiegosim pusrycius, nes ipratom kaip meskos pamiegoti blush2.gif tai gal veztis koki el virduli ir uzpiltiniu kosiu g.gif Ar yra ten virtuvele? Saldytuvas? Sureliu reiks uzsikraut ax.gif
Aciu uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2008 12 04, 17:23)
Nu va, pirmadieni ir mes i Abromiskes  cool.gif
Gal galite patarti ka reikia pasiimti?  ax.gif  Ar duoda ranksluoscius, ar yra muilo ir pan? Ar uztenka maisto?
Beje, kiek kainuoja mamai maistas?
Bijau, kad pramiegosim pusrycius, nes ipratom kaip meskos pamiegoti  blush2.gif  tai gal veztis koki el virduli ir uzpiltiniu kosiu  g.gif  Ar yra ten virtuvele? Saldytuvas? Sureliu reiks uzsikraut  ax.gif
Aciu uz bet kokia info  4u.gif

Na vaziavo mano 15 metis sunus, tai del maisto mamai nezinau. Ranksluoscius duoda, muilo irgi yra, tualetinio is ryto ideda, tai kai baigsis nestis savo reikes. Mano dickiui buvo per mazos porcijos, bet siaip skanu. Butinai paimkite prailgintuva ilgesni, nes rozete viena ir nepatogioi vietoi,manau arbatinuka paimkite arbatai ir kosems,nes pusryciams daznai sausi pusryciai. Virtuveliu nera, saldytuvas bendras aukste. Pries kiekviena valgi kviecia,tai gal nepramiegosite ax.gif .
Atsakyti
Reginok jus antram aukste gulejote,o pirmam aukste yra kambariuose saldytuvai tongue.gif man tai labai patiko thumbup.gif
dabar aš iš savo patirties parašysiu blush2.gif
ranksluoscius duoda,bet as paimiau savo,nes tuos kur duoda tai mes naudojome kai koju voneles buvo skirtos.O jei paskyria baseinus tai reikia tikrai didesniu/beje baseinas kitam skyriuje,bet visus veza su greitaja/
arbatinuka tikrai paimkite,jei gulesite pirmam aukste tai tikrai reikia,jei antram tai nebutinas nes virtuvelej yra ir arbatinukas ir mikrobangine.
Del prailgintojo tai tikrai paimkite.as dar televizoriu paimiau,nors sesele sake,kad 1a netraukia joks kanalas,bet as kuo puokiausiai ziurejau tv3-lnk-tangotv ir ltv
toletini popieriu savo veziausi.
tiesa o jus su masina vaziuojate ar jus kas atves?jei su masina tai parduotuve netoli.
Acne jei jus atves tai nusipirkit visko ko jums reikes savaitei,nes per iseigines namo paleidzia thumbup.gif
Atsakyti
sveiki

mum teko pagulet abromiskiu ligoninje kai mazutei buvo 1.5 m. parasysiu keleta pastebejimu. kas patiko, tai kad personalas ir gydytojai buvo ganetinai malonus , kompetetingi ir supratingi. mes vezemes savo ranksluostukus, muiliuka, popieriuka, arbatinuka. siaip arbatinukas yra bendras jei netycia neturit ir pamirsot pasiimt, ir bet kada galima ateit uziplikyt arbatytes. kas liecia maitinima tai manau maitina neprastai, duoda maisto 5 kart per diena. mamai galima isipirkt . taciau man uzteko kiek mazute nesuvalgydavo. beje jei vaikiukas maziukas ir daleiskim per pietus uzmiega, mamai reikia turet savo indelius nubegt iki valgyklos pasiimt valgyt, o kai mazius atsikles tada yra bendra mikrobange kurioj galima ir pasisildyt maistuka.
kambariai irgi tvarkingi, yra 2 vaiku zaidimu kambariai. kadangi ten yra keli korpusai tai mum teko gulet atskiram mamu korpuse . gyvenom vieni kambaryje.tai kartais ir tetis pasilikdavo, suglaudem 2 tachtas ir miegojom placiai. dusas ir wc tvarkingi. tik kitas minusiukas jei reikes gyvent atskiram mamu korpuse i procedurinius, valgykla patek galima einant per lauka arba ganetinai vesiu koridoriumi. kartais po proceduru taip ir ligele galma pagaut. mirksiukas.gif
kas liecia proceduras ikipiet uzimtumas pilnas, po pietu maziau. iki pacio miestelio nera labai toli, bet jei be savo masiniuko gali pabost. gamta aplink irgi grazi. kadangi mes gyvenam paciuose elektrenuose tai mums viskas salia. savaitgaliais vaziuodavom namucio.o taip uzimtumas su vaikais nedidelis. nebent kas apsikeite. vakarais budavo uzsiemimai , berods du kartus i savaite diskotekos, viktorinos.na cia labai priklauso ir nuo mamu isradingumo blush2.gif
jei dar kokios infor reikia klauskit.
tiesa jei kada sumastysit vaziuot i pacius elektrenus ten labai jau daug pramogu nera. maksima tongue.gif , kelios picerijos, baseinas, ledo rumai........ 4u.gif
Atsakyti