Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų senelio adresas Laplandijoje

QUOTE(mmergyte @ 2014 10 29, 16:13)
o jūs tuos laiškus registruojate ar kaip? blush2.gif  bijau,kad pašte užjuoks biggrin.gif

Ne, paprastai siunteme. Tiksliau vyras siunte. Jis dar pajuokavo su pastininkem, kad geras visus metus buvo, gal gaus dovanu. Bet tikrai ten niekam neidomu, juk ne vienas toks laiskas buna. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2014 09 09, 21:00)
SANTA CLAUS
    NORTH POLE
    H0H 0H0
    CANADA

Jau laikas pradėti rašyti, jei norisi gauti ne po švenčių. biggrin.gif
Atsakyti
O kiek pašto ženklu klijuoti? g.gif Ar pastininke sveria-paskaiciuoja? turiu namie uzsilikusiu zenklu, iki euro reikia panaudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Midėja @ 2014 11 05, 00:47)
O kiek pašto ženklu klijuoti? g.gif  Ar pastininke sveria-paskaiciuoja? turiu namie uzsilikusiu zenklu, iki euro reikia panaudoti biggrin.gif

paste pasveria ir uzklijuoja kiek reikia smile.gif
jei turit tai ir patys galit pasisverti, ir pasiskaiciuoti kiek reikes pinigu uzklijuoti http://www.post.lt/l...e/index/letters

o siaip vakar per zinias girdejau, kad pasto zenklus su LT verte bus galima naudoti dar du metus po EUR ivedimo, tik perskaiciuos ju verte wink.gif
Atsakyti
Gal kas gavot jau atsakyma?
Atsakyti
mes issiuntem lapkricio antra savaite,dar negavom atsakymo.idomu dar laukti ar jau nebe
Atsakyti
vakar gavom atsakyma is Kanados Kaledu senelio smile.gif
nelabai vykes google vertimas si karta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2015 01 08, 10:31)
vakar gavom atsakyma is Kanados Kaledu senelio smile.gif
nelabai vykes google vertimas si karta...  ax.gif

biggrin.gif geras.

Mes rašėm US - gavo anglišką tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 01 09, 14:45)
biggrin.gif geras.

Mes rašėm US - gavo anglišką tiesiog.

O du sesers vaikai gavo skirtingus smile.gif vienas normalu lietuviska teksta, o kitas, kaip ir maniskis, greita vertima smile.gif
Atsakyti
Laba, ar bus rašančių šiemet? Kada geriausia rašyti, kad laiku iki Kalėdų gaut atsakymą?
Atsakyti
Pernai du laiskus issiuntem vienu metu lapkricio pradzioje, mano vaikas atsakyma gavo sausio pradzioje, o seses vaikai atsakymo sulauke vasara (jau buvau praradus visas viltis kad is vis gaus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 14 spalio 2015 - 06:29
QUOTE(Matelyk @ 2015 10 14, 07:27)
Pernai du laiskus issiuntem vienu metu lapkricio pradzioje, mano vaikas atsakyma gavo sausio pradzioje, o seses vaikai atsakymo sulauke vasara (jau buvau praradus visas viltis kad is vis gaus)

oj blembacki, tai reikia, gal jau siust... unsure.gif
Atsakyti