Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų senelio adresas Laplandijoje

QUOTE(*Leja* @ 2011 10 10, 18:12)
Sveiki,

gal siemet jau kazkas zino kaledu senelio adresa kur butu galima laiskuti parasyti? Galvoju, gal anksciau reikia parasyti, kad gauti atsakyma laiku.

O tas adresas Kanadoje dar egzistuoja, kuris buvo minimas temoje?
Santa Claus
North Pole Hoh Oho
Canada

gal kas zinote kitu adresu kur atraso ne per puse metu, o butu galima gauti atsakyma dar iki Kaledu smile.gif

šiuo adresu pernai rašėme, atsakymą tikrai gavome, tačiau atėjo per pačias Velykas biggrin.gif Bet vis tiek smagu buvo, nešės į darželį, ten visi skaitė.
Atsakyti
Mano dukra prieš keletą metų su klase rašė. Atsakymą gavo, bet tik balandžio mėnesį. Vis viena smagu. thumbup.gif
Atsakyti
reiskiasi reikia vasara issiust lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 12 10, 17:22)
o šituo adresu paštu niekad nesiuntete

Lietuvos Kalėdų Seneliui
Šventaragio slėnis
Grįžulo ratų paštas
Vilnius

kazi ar sis adresas ir siais metais galimas g.gif Kazkaip siais nmeais nerandu lietuvisku kaledu senelio adresu.
Atsakyti
Siuntėm į Kanadą prieš kelis metus, tai nusiuntus lapkritį, gavome laiškutį vasarį, manau reikia daug anksčiau siųsti smile.gif bet labai gražus buvo sveikinimasis, mažasis džiaugėsi smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau , kad čia rašau , bet nelabai žinau kur daugiau klausti doh.gif Gal yra žinančių koks šiais metais lietuviškojo kalėdų senelio adresas? mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas visoms ir man idomu ar galioja šis? g.gif
Lietuvos Kalėdų Seneliui
Šventaragio slėnis
Grįžulo ratų paštas
Vilnius

Atsakyti
kas žinote kur lietuvoje galima rašyti.....kokiu adresu.... help....
Atsakyti
ir man labai reikia lietuviško Kalėdų senelio adreso... jei kas rasit parašykit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpyte @ 2011 12 04, 16:58)
labukas visoms ir man idomu ar galioja šis? g.gif
Lietuvos Kalėdų Seneliui
Šventaragio slėnis
Grįžulo ratų paštas
Vilnius

Labas
esu beveik įsitikinęs, kad užtektų tiesiog ant laiško parašyti "Kalėdų Seneliui". Tik pašto ženklą būtinai ir atgalinį adresą. Lietuvoje šis projektas jau 16 metai, nemanau, kad šiemet kas pasikeistų:
http://tavovaikas.lt...ia/Lai-kas-iaur

Atsakyti
QUOTE(*Leja* @ 2011 10 10, 17:12)
Sveiki,

gal siemet jau kazkas zino kaledu senelio adresa kur butu galima laiskuti parasyti? Galvoju, gal anksciau reikia parasyti, kad gauti atsakyma laiku.

O tas adresas Kanadoje dar egzistuoja, kuris buvo minimas temoje?
Santa Claus
North Pole Hoh Oho
Canada

gal kas zinote kitu adresu kur atraso ne per puse metu, o butu galima gauti atsakyma dar iki Kaledu smile.gif

Šiandien sulaukėm labai mielo laiškučio iš Kanados thumbup.gif Oi kiek laimės mažajai smile.gif
Išsiuntėm spalio viduryje. Kitais metais būtinai vėl rašysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Leja* @ 2011 12 31, 15:19)
Šiandien sulaukėm labai mielo laiškučio iš Kanados  thumbup.gif  Oi kiek laimės mažajai smile.gif
Išsiuntėm spalio viduryje. Kitais metais būtinai vėl rašysim  thumbup.gif

Ir mes smile.gif Siunčiau spalio gale, gavau gruodžio vidury smile.gif
Atsakyti