Sveikos.
Ir mes žadadam rašyti laišką. Tik nežinau ar ne pervėlu? Ir ar galima į Suomiją rašyti angliškai?
QUOTE(adeleee @ 2009 11 23, 22:42)
Na va radau adresiuka i laplandija : )
Santa Claus
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finland
Santa Claus
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finland
Mes pernai šiuo adresu siuntėm, tik vėlokai, tad gavom balandžio mėnesį atsakymą, bet sūnui kiek laimės buvo. Šiemet jau nuo lapkričio pradžios darėm aptviruką ir vat šiandien išmesim į pašto dėžutę.
QUOTE(zemgala @ 2010 11 12, 11:34)
Mes pernai šiuo adresu siuntėm, tik vėlokai, tad gavom balandžio mėnesį atsakymą, bet sūnui kiek laimės buvo. Šiemet jau nuo lapkričio pradžios darėm aptviruką ir vat šiandien išmesim į pašto dėžutę.
atsakymą gaunat anglu kalba, gal kas žinot koki Lietuvišką kalėdų seni?
QUOTE(oksy @ 2010 11 12, 18:17)
atsakymą gaunat anglu kalba, gal kas žinot koki Lietuvišką kalėdų seni?
as radau toki puslapi www.kaledusenelis.lt
As pati parasysu laiska uz Kaledu seni Praeitas metas pasinaudojau tokia paslauga panasia kaip ********* siulo, turiu pvz, juo ir pasinaudosiu beveik nieko nekainuos, tik pastas
QUOTE(zemgala @ 2010 11 12, 10:34)
QUOTE(SuperBaba @ 2010 11 27, 10:25)
As pati parasysu laiska uz Kaledu seni Praeitas metas pasinaudojau tokia paslauga panasia kaip ********* siulo, turiu pvz, juo ir pasinaudosiu beveik nieko nekainuos, tik pastas
Aš pernai pati dariau, šiemet kaip ir tegu patys rašo ir gauna atsakymus
Mes gavome siandien 2 laiskucius nuo Kaledu Senelio is Kanados. Mano vyresnele parase laiska nuo saves ir sesutes 2 metuku, o gavome kiekvienai atskirai ir skirtingus laiskus, labai nuosirdzius ir grazius. Net apklijuotus lipdukais. Patys su vyru dziaugemes kaip vaikai Vokas buvo ranka uzrasytas labai aiskiu ir graziu rastu, panasiu i mano, atrodo, kad pati buciau rasiusi
Papildyta:
Pernai pavelavom issiusti, todel as pati parasiau laiskus dukrytems ir idejau anksti ryte i duris, pro kurias mums atnesa laiskucius. Mergytems buvo daug dziaugsmo, kaip atsibudusios rado
Papildyta:
QUOTE(5imute @ 2010 12 01, 12:13)
Ar dbr yra koks adresas, kur būtų galima parašyti?
Pernai pavelavom issiusti, todel as pati parasiau laiskus dukrytems ir idejau anksti ryte i duris, pro kurias mums atnesa laiskucius. Mergytems buvo daug dziaugsmo, kaip atsibudusios rado
Gal kas zinot kur internete galima issiusti Kaledu seneliui laiskuti?
o šituo adresu paštu niekad nesiuntete
Lietuvos Kalėdų Seneliui
Šventaragio slėnis
Grįžulo ratų paštas
Vilnius
QUOTE(RutaPuta @ 2010 12 01, 19:18)
Mes gavome siandien 2 laiskucius nuo Kaledu Senelio is Kanados. Mano vyresnele parase laiska nuo saves ir sesutes 2 metuku, o gavome kiekvienai atskirai ir skirtingus laiskus, labai nuosirdzius ir grazius. Net apklijuotus lipdukais. Patys su vyru dziaugemes kaip vaikai Vokas buvo ranka uzrasytas labai aiskiu ir graziu rastu, panasiu i mano, atrodo, kad pati buciau rasiusi
Papildyta:
Papildyta:
o kada jus raset?as dar spalio men isiunciua...bet nieko nesulaukiu