Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų senelio adresas Laplandijoje

Sveikos.
Ir mes žadadam rašyti laišką. Tik nežinau ar ne pervėlu? Ir ar galima į Suomiją rašyti angliškai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adeleee @ 2009 11 23, 22:42)
Na va radau adresiuka i laplandija : )
Santa Claus
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finland
000054.gif

Mes pernai šiuo adresu siuntėm, tik vėlokai, tad gavom balandžio mėnesį atsakymą, bet sūnui kiek laimės buvo. Šiemet jau nuo lapkričio pradžios darėm aptviruką ir vat šiandien išmesim į pašto dėžutę.
Atsakyti
QUOTE(zemgala @ 2010 11 12, 11:34)
Mes pernai šiuo adresu siuntėm, tik vėlokai, tad gavom balandžio mėnesį atsakymą, bet sūnui kiek laimės buvo. Šiemet jau nuo lapkričio pradžios darėm aptviruką ir vat šiandien išmesim į pašto dėžutę.

atsakymą gaunat anglu kalba, gal kas žinot koki Lietuvišką kalėdų seni?
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 11 12, 18:17)
atsakymą gaunat anglu kalba, gal kas žinot koki Lietuvišką kalėdų seni?

as radau toki puslapi www.kaledusenelis.lt
Atsakyti
As pati parasysu laiska uz Kaledu seni ax.gif Praeitas metas pasinaudojau tokia paslauga panasia kaip ********* siulo, turiu pvz, juo ir pasinaudosiu biggrin.gif beveik nieko nekainuos, tik pastas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 27 lapkričio 2010 - 22:52
QUOTE(zemgala @ 2010 11 12, 10:34)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 11 27, 10:25)
As pati parasysu laiska uz Kaledu seni ax.gif  Praeitas metas pasinaudojau tokia paslauga panasia kaip ********* siulo, turiu pvz, juo ir pasinaudosiu biggrin.gif  beveik nieko nekainuos, tik pastas biggrin.gif

Aš pernai pati dariau, šiemet kaip ir tegu patys rašo ir gauna atsakymus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 30 lapkričio 2010 - 17:21
Mes gavome siandien 2 laiskucius nuo Kaledu Senelio is Kanados. Mano vyresnele parase laiska nuo saves ir sesutes 2 metuku, o gavome kiekvienai atskirai ir skirtingus laiskus, labai nuosirdzius ir grazius. Net apklijuotus lipdukais. Patys su vyru dziaugemes kaip vaikai lotuliukas.gif Vokas buvo ranka uzrasytas labai aiskiu ir graziu rastu, panasiu i mano, atrodo, kad pati buciau rasiusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(5imute @ 2010 12 01, 12:13)
Ar dbr yra koks adresas, kur būtų galima parašyti?  g.gif

Pernai pavelavom issiusti, todel as pati parasiau laiskus dukrytems ir idejau anksti ryte i duris, pro kurias mums atnesa laiskucius. Mergytems buvo daug dziaugsmo, kaip atsibudusios rado biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kur internete galima issiusti Kaledu seneliui laiskuti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
http://kaledusenelis...skas2010-1.html
Atsakyti

o šituo adresu paštu niekad nesiuntete

Lietuvos Kalėdų Seneliui
Šventaragio slėnis
Grįžulo ratų paštas
Vilnius

Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2010 12 01, 19:18)
Mes gavome siandien 2 laiskucius nuo Kaledu Senelio is Kanados. Mano vyresnele parase laiska nuo saves ir sesutes 2 metuku, o gavome kiekvienai atskirai ir skirtingus laiskus, labai nuosirdzius ir grazius. Net apklijuotus lipdukais. Patys su vyru dziaugemes kaip vaikai  lotuliukas.gif Vokas buvo ranka uzrasytas labai aiskiu ir graziu rastu, panasiu i mano, atrodo, kad pati buciau rasiusi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Pernai pavelavom issiusti, todel as pati parasiau laiskus dukrytems ir idejau anksti ryte i duris, pro kurias mums atnesa laiskucius. Mergytems buvo daug dziaugsmo, kaip atsibudusios rado  biggrin.gif

o kada jus raset?as dar spalio men isiunciua...bet nieko nesulaukiu
Atsakyti