Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų senelio adresas Laplandijoje

biggrin.gif o mes siuntem kaledulaiskas.lt ir jau gavom vaikas labai patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2009 12 03, 17:48)
Mes pirmadienį išsiuntėme į Kanadą, bet atsakymo dar nesulaukėme... ax.gif

mes laišką išsiuntėm lapkričio vidury, o šiandien gavom atsakymą bigsmile.gif kiek džiaugsmo vaikams wub.gif wub.gif ir tėveliams wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
Keliame temą iš gilių rusių biggrin.gif

Gal jau kuri nors galvoja apie laišką Kalėdų seneliui? 4u.gif
Atsakyti
Mes pernai taip pat siuntem laiskucius Kaledu seneliui mirksiukas.gif

tai siuo adresu gavome atsakyma lietuviskai ir greitai :
SANTA CLAUS
NORTH POLE HOH OHO
CANADA

O siuo gavome atsakyma anglu kalba ir pavasari (bet laiskuty ir raso, kad atsakyti gali tik po kaledu surmulio) 4u.gif :
SANTA CLAUS MAIN POST OFFICE
FI - 96930 ARCTIC CIRCLE
LAPLAND, FINLAND
Atsakyti
Aš jau irgi pradėjau galvoti, kada čia rašyti tą laišką Kalėdų Seneliui g.gif Dabar, ar dar palaukti iki lapkričio 1 d.
Atsakyti
Kalėdų seneliui greičiausiai rašysiu laiškutį lapkričio gale...
Atsakyti
Mano dukriukas tai kas met rašo kalėdų seneliui laiškutį,
tik deda jį po egle ax.gif
Atsakyti
rasem ir mes laiskiuka kaledu seniui i Suomija, praeitais metais. kazkur lapkricio menesi. o gavom atsakyma balandzio menesi
Atsakyti
mes jau išsiuntem laiska,dviem kaledu senliam, gal nors viena atsakyma gausim lotuliukas.gif
Atsakyti
O sakykit jus siusdamos laiska sakykim i Kanada, ka rasote jame? Uztenka tik Kaledinio sveikinimo ar dar ka nors rasote?
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2010 11 03, 15:05)
O sakykit jus siusdamos laiska sakykim i Kanada, ka rasote jame? Uztenka tik Kaledinio sveikinimo ar dar ka nors rasote?

Mano panelytė tai nupiešė piešinį, kokių dovanėlių norėtų sau ir sesei biggrin.gif o kitoje pusėje abi laiškelį su sveikinumais parašėme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 10 23, 11:44)
rasem ir mes laiskiuka kaledu seniui i Suomija, praeitais metais. kazkur lapkricio menesi. o gavom atsakyma balandzio menesi

rasem ir mes laiska preitais metais i suomija kaledu seneliui,laiskas atejo tikrai nuostabus ir kalediskas tik kaip minejot balandzio men,kaip tik per sunaus gimtadieni biggrin.gif siemet tikriausiai rasysim i Kanada arciau rolleyes.gif
Atsakyti