Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Ištvermės Jums...
Atsakyti
Neitverciau turbut cry.gif Skaiciau daug apie jus,girdejau,kad kamilyte labai protinga mergaite buvo verysad.gif .stiprybes 4u.gif
Atsakyti
lakykites,mergaites. turesit visos ateity mielus 2.gif ir puiku gyvenima-tikiu...
Atsakyti
laikykis 4u.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu tave o mano vyro sesuo sulauke vaikucio su neissivysciuse stempe tai ji ryt operuos. sunku net rasyt Gal kas ka zinot apie tai
Atsakyti
Deja apie tai nieko nezinau,nebeteko nieko suzinoti.Vilniuje kur gimdziau ,gydytojas pasake kad mano dukreles stemple ir skrandelis buvo visai normalus,nes ji pati buvo labai mazute.deja niekuo negaliu patarti,tik linkiu kad tam mazyliui viskas butu gerai. PS gal pabandyk ka nors susirasti nete apie tokias operacijas.dekui kad parasei.
Atsakyti
cry.gif
Atsakyti
Skaudu
Atsakyti
Kai pagalvoji, kad paciai taip atsitikti gali, nezinau ka po tokios zinios daryciau
Atsakyti
cry.gif
Atsakyti
Vien kol skaičiau, ašaras nubraukinėjau, neisivaizduoju kaip tai mamytei ištverti, bet laikas praeis ir bus viskas gerai, reik tiket tuo, kaip bebutų sunku . . .
Atsakyti
Skaitau sia istorija ir asaros rieda upeliais. Miela Zhaneta, zinau ka jauti, man irgi panasiai atsitiko, pries 3 menesius netekom savo dukrytes. Ilgai negalejau atsigauti, namie klykdavau apsikabinusi pagalve, dauziau galva i siena kaltinau save del visko. Taciau laikas - geriausias gydytojas, atlegsta skausmas, pradedi zvelgti i gyvenima kitomis akimis, suvoki kokia trapi yra zmogaus gyvybe. Tikiu, kad ten danguje musu angeleliams labai gerai ir kad ateis laikas ir mes su jais susitiksime. Linkiu tikejimo, vilties ir meiles. Musu vaikuciai tikrai nenori, kad mes verktume.
Atsakyti