Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Zinau, kad paprastais zodziais nieko nepaguosiu, bet laaabai laaabai nuosirdziai uzjauciu Jusu seima wub.gif wub.gif Stiprybes Jums !!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
uzjauciu jus wub.gif
Atsakyti
Nuosirdi uzuojauta jusu seimai. Stiprybes jums visiems
Atsakyti
Visiems nuosirdžiausia padeka. Tikrai nelengva su tuo susitaikyti. As vis dar jauciu ja, matau kaip vedu ja uz rankytes... Bet ir vel galvoju-jai juk ten gerai. Ji juk angeliukas, kuris saugo mus visus. Prisimenu, kaip mes sededavome namuose, o ji nei is sio nei is to - MYLIU TAVE. As tave ir gi myliu, Kamilyte... Ji tikrai buvo ypatingas vaikas. Per 3 savo gyvenimo metus zemeje paliko zmonese gilius prisiminimus.
Atsakyti
Labai uzjauciu tave del dukrytes mirties, mes kartu su tavim verkem kai suzinojom kad sergat, kai perskaitem darzelyje rasta ir pagalbos prasyma, labai gaila labai gaila, kad nieks negelbejo:( Didele uzuojauta pati didziausia.
Atsakyti
Uzuojauta unsure.gif
Atsakyti
Mielieji, ziurekite ketvirtadieni 21,10 val. "Prašau žodžio",nors musų ir ne pagrindinė tema. Bet norime išjudinti ne gydytojus (kurie daro viską ką gali), o valdininkus. Kodėl nenuvykti paziūrėti ką daro Novosibirsko medikai? Mes iš ten atsivežėme vakciną. Suleidome 6, o turėjome 10. Tikėjomės išgyvenimo, nors vilties buvo mažai.
Atsakyti
Nuoširdžiausia užuojauta. Stiprybės Jums. verysad.gif
Atsakyti
stiprybes Jums ,bukite stiprus ir tikekite
Atsakyti
Nuoširdi užuojauta jūsų šeimai. Būkite stiprūs, šaunu, kad radote jėgų ir noro pagelbėti kitiems ligoniukams. Norėčiau daug ką pasakyti, bet manau jog čia žodžiai nieko nepakeis, nesugrąžins jūsų dukrytės. Būkit ištvermingi.
Atsakyti
Mes atsivežeme vakcina is Novosibirsko. Suleidome 6 vakcinas, liko 4. Jei kas nors turi noro-mes pasiruose padeti-padovanoti tuos vaistus. Kas turit kokiu minciu siuo klausimu-rasykit.
Atsakyti
Žinot, verkiau skaitydama...atrodo augini, džiaugiesi, rūpiniesi, ir še tau kad nori- pasirodo esi bejėgis ir negali apginti savo vaiko. Reiškiu Jums begalinę užuojautą ir linkiu didžiulės stiprybės, nors suprantu, kad visi šie žodžiai niekada neatstos prarasto angelėlio šypsenos...
Atsakyti