QUOTE(kasiopeja @ 2008 09 24, 09:53)
o tu moteriškai pagudrauk
pavalgęs sočią vakarienę (tarkim kokį kepsniuką ar ką jis mėgsta), gal TB sutiktų "išmainyti" savo idėją dėl bergenijos į kelias naujas žuvytes akvariumui
Mano akimis bergenija ten irgi be ryšio, juk su niekuo aplinkui nesiderina
tai va prioblema
, kad i ''vandeninius'' reikalus as demonstratyviai nesikisu, ir manes nuomones neklausia del zuvyciu. Manau
, tai gali ir but mano pagr. argumentas: kiekvienas savo reikaluose - vadas.
QUOTE(sobieska @ 2008 09 24, 10:12)
1.palaikau 100 proc TB del palikimo bergeniju prie tu kelmu.
lieku prie savo-bergenijos kelmus papildo
2.Man patiko perkunropiu plotelis, atrodys cool
kai viena su kita susieis
T3.iesa, labai noriu SITO kur ant akmenu...ka gali pasiulyt
4.Spalvyte bordo labai graziai liejasi tarp siloko, virzio ir ten mazyyyycio krumelio
1.Sobieska, tie kelmai ten ne prie ko
, ju nebus: i skyles istaciau laikinai, nes bergenija buvo milziniska, dalinau su kastuvu ja kokiom 4 draugem. Tik ta apversta saka ten stacionare, kad ta kampa maziau mindziotu.
2. perkunropes dejau tarp siloku del ju viszalumo, nes siloku per ziema kaip ir nebus.
3.Ta usuota tuja... ka as galiu pasakyt, jei ji is sakeles prigyja-prasom
4. mazyyytis krumelis ne vienas, triju mazu [kol kas] siloku lapai rudeni nusidaze bordo
Kasiopeja ir Sobieska , aciu kad atsiliepet
Nzn vis del to, ka su bergenija darysiu
palauksiu, kol Raugeriski turesiu, tada spresiu. [As labiausiai linkstu prie krumo su glazute]
QUOTE(sobieska @ 2008 09 24, 10:43)
priezastis del ko man reikia vaziuoti i Trakus
kebabu paskanaut
o dabar patapo taip
Neabizai!!! kokie kebabai?????
kibinai!
nuostabus kampelis
ypac tas puslankis akmenuku
.
tik tuos baltus kiausinius nuimk su tuo apvaliu akmeniu
, o tai issiris bjaurusis anciukas [sakau taip, nes pas mus si pasaka ''ant bangos''
]
QUOTE(sobieska @ 2008 09 24, 10:56)
Tikrai neprasidejau su betonu, uzteko tik issikasti duobe(nu nuimti zeme iki sekancio grunto) pripyliau zvyro ir gerai suliejau, kad susitrombuotu, sudejau lanku akmenis kokius turejau (aisku gal graziau ziuretusi jei jie butu truputuka didesni, bet yra kaip yra) ir vsio
MB taip dare taka is skaldytu akmenu, tik as nepakenciu to matomo zvyro, iskrapsciau is tarpu, ir prikisiu mindomo ciobrelio, tegu apeina tuos akmenis.
Teisa, trombavo su storo rasto galu apkabines.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 09 24, 10:12)
Bet ciuies, dabar tai jau tikrai zoles teks su pincetu raut, nera to blogo, kas neiseitu i gera-bent nagai liks svarus
raveti teks tik iki kitos vasaros, nes 20cm pavirsiaus pakeiciau zeme is darzo [pati karuciais] - pagrindine piktzole tampa ... krapai!
paskui kiliminiai taip uzeina, kad i juos nebelenda piktzoles: ciobreliai, ylalap.flioksai, uolaskeles, vaisginos. Ant visu, isskyrus uolaskele, lipti drasiai gali.