O prudas transformuojasi jau i ale parka, nes sodu valdzia [giminiu ten turim ] emesi priemoniu, priveze didziuliu rieduliu, vienas gyventojas veja pasejo, as Vidos777 gluosniuka ikisiu, zodziu bus , gal mano ''atlieku'' nieks nebemindys.
Jeigu jau taip norisi kvadratų, aš padaryčiau taip. Vieni kvadratai priekyje (po puselėm) ir atsikartojimas kitoje sklypo pusėje. Bet ne daugiau. O likę gėlynai arba tiesi linija/juosta, arba griežtas apskritimas (arba jeigu koks nors kampas, kaip su rododendrais - tada ketvirtis apskritimo) Papildyta:
jeigu turi iš kur gauti mėšliuko, būtų idealiausia
O tręšti tau jau turbūt vėloka dabar, žiema ant nosies
Raudonas tikrai ir uogeles geltonos Lapu dar nemeta. Sitie iskiepyti matyt kitokie.
Stai: http://public.fotki....0928132553.html
Cia gal pries savaite fotkinta. dabar jau raudoni raudoni, gal daugiau net bordiniai
tuoj visos SM gėlininkės sugabens viską į tavo kiemą, o tu gausi su kastuvu mojuoti, planuoti ką kur sprausti ir taip pamažu tapsi pagrindine to parkelio puoselėtoja
Jolaxus, klausyk, o kaip tavo lanksvos auga? Ar dydis atitinka parašymą/ lenkia jį/ atsilieka? Mat pasisodinau kelis Goldflame'us ir dabar suku galvą, kokio dydžio jis užaugs LT sąlygom. Ar pagal maksimalią, ar minimalią ribą
Su šunka vaikščiodama apeinu visus kampus ir randu visko kas man įdomu,bet kol esu žalia nežinau pavadinimų kas galėčiau info susirasti gal padėsit radau tokį ir buvo tokios kaip smilgos,aš nusiskyniau vieną ir sakau gal išdygtų tuos grūdus pasėjus ,nes ten išsiaižo kaip grūdai ir radau tokį krūmą tikriausiai,kad krūmas dabar yra keli žiedai,bet kiti jau sudžiūvę ,o vidui tokia kaip uoga,kurią irgi nusiroviau ,o vidui pilna sėklų sakau gal jas pasėjus išdygtų
Jolaxus, klausyk, o kaip tavo lanksvos auga? Ar dydis atitinka parašymą/ lenkia jį/ atsilieka?
Mat pasisodinau kelis Goldflame'us ir dabar suku galvą, kokio dydžio jis užaugs LT sąlygom. Ar pagal maksimalią, ar minimalią ribą
pas mane dauguma Golden princes, man reikia žemo apvadėlio, tai aš jas vis apgeniu, neleidžiu maksimaliai augti, tačiau jos tankėja, krūmeliai plečiasi ir manau turi atitikti žadėtus apie 0,5 m. Netyčia buvo įsimaišę kelios Goldflame, tai jos labai panašaus augumo, nors joms žada iki 0,7 m, bet kas tie 20 cm
Franz BOHMIG Sodo tvarkymas ir priežiūra, 2004, Spalis, 247p. - 1386:
"Reikia kuo nors padengti aplink braškes esančią dirvą. Jei to dar nedarėme, dabar reikia pašalinti vadinamuosius ūselius. Tada aplink bet kokio amžiaus braškes dirva mulčiuojama kokia nors medžiaga. Tam geriausiai tinka perpuvęs mėšlas, kompostas ar šiaudų kapojai. Labai atšiaurę žiemą galima užberti ir antrą tokio mulčo sluoksnį." - pilna citata