QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 09, 12:59)
niu kazkaip nezinau, namas KVADRATINIS, klomba KVADRATINE, duobes apie puseles KVADRATINES, o "alpinariume" kazkokie vingiai - nesusiderina, bandai kopijuoti sobieska, bet ta kopija visai netinka prie tavo aplinkos.
tarp puseliu man tarpai per dideli, bet tebunie, gal i tarpus dar sumastysi ka ar didelius kvadratinius vazonikus ar koloninius kadagius - erdve fantazijai.
klomba tai man nu tu atleisk, bet nei i tvora nei i mieta. siulyciau - klomboje , jei jau taip nori tuks plys akmenu, tai man sove tokia mintis, atsimeni vaikysteje zaisdavome ant plyteliu nusipiese klases. tai kodel tau nepadarius tu akmenu lygiais kvadratais, o i tuscius kvadratus i viena pvz sukisti smilgas, i kita spygliuoti (siaip pagal tokia fantazija sitoje klomboje spygliuotis isvis netiktu), dar i kita nematau kas ten toks raudonas, i sekanti kokius ciobrelius, dar i sekanti nu paderinti pagal lapu forma, spalva ir augalo auksti.
ir tuos plastmasgalius lauk, neaisku ka skiria, lyg akmenys daugintusi ir augalus puldinetu
gal as cia ir per grubiai, ir gal visai ne pagal tavo skoni ir norus, bet prasei patarimo, tai drebtelejau negailedama
nu cia ir pavarei
bet man sito ir reikejo, jei rimtai. Aciu uz komentarus.
As pati vakar vakare pradejau ziuret ir man negrazu....
uztai ir nesodinu daugiau... Del alpinariumo- Deja Sobieskos nemaciau, nespejau skaityt sitiek temu...del kvadratiniu akmenu- kaip pirstu i aki, as vakar sedejau ir galvojau per viduri daryt kvadratus kazkokius - tik nzn is ko , o Tu cia kaip tik apie ta pati....
del tarpu tarp puseliu- nenoriu as ju daugiau, butent galvojau kazkokius kvadratinius vazonus det tarpuose... . siaip ar taip geriau kritika dabar nei kai prades augti...
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 09, 12:52)
žinai, aš galvoju, kad gal nereikėjo tų pačių augalų taip išbarstyti po visą plotą. Gal juos geriau grupuoti reikėjo, kai suaugs geriau žiūrėsis, nei dabar išmėtyti kur ne kur
tiesiog tegul iš kiekvieno kampo atsiveria visai kitas vaizdas, o ne taip, kad iš kur bepažvelsgsi, vis ta pati maišrainė
GAl ir gera mintis
tik ar tada nebus susiskaide tie augalai , paskui nebus rysio tarp vieno klombos kampo ir kito....