Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

Va, priminet levandas. Ka man daryt su moliniam vazone pavasari pasodintu krumeliu? Laikyt per ziema ukiniam? Persodint i dirva? Pirmi metai auginu, tai net nezinau, ka daryt su ja... g.gif
Atsakyti
pas mus pasodinta dirvoj peržiemoti gali tik Lavandula angustifolia, todėl reiktų šitai išsiaiškint. mirksiukas.gif Lavandų temoj labai smulkiai yra aprašyta, su kuo jos valgomos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 07 spalio 2008 - 10:34
QUOTE(Wolke @ 2008 10 06, 18:54)
aciukas mergikes  4u.gif bet as kazkodel abejoju...nes is ten kur man ja isrove ji neaugo kaip kilimas  rolleyes.gif o tokie nedideli krumeliai ir sake isleidzia ugli,tas uglys  igauna saknis ir vel naujas krumukas  doh.gif lyg ir sliauzianti,bet ne kaip kilimas  doh.gif  doh.gif  unsure.gif tiek to kur nors ikisiu,o toliau matysim - kada nors pasirodysim kas gavos  rolleyes.gif

jei gebene laikytum kiliminiu augalu, tai lygiai ta pati galima pasakyt ir apie zieme - besliauzdama padengia nemaza plota, tik sita margalape ne taip greit plinta, kaip ta zalioji.

QUOTE(smth1 @ 2008 10 06, 21:25)
Kadagiai yra nereiklus dirvozemiui. Jie tik nemegsta pavesio, vargsta jame; graziausiai ir vesliausi auga, kai yra priziurimi.

o dangau, jei mano nepriziurimi, i zvyra ir moli pasodinti auga kaip pasiute, tai kas butu su priziuretais doh.gif .

QUOTE(sobieska @ 2008 10 07, 08:41)
Panos, nu kokia as busiu dabar  smartass.gif  Megoj vakar paskutine nuo pacios virsiausios lentynos nusiemiau, tiksliau sunus nueme, nes as nepasiekiau blush2.gif  Tokias protingas knygas, pacioj tolimiausioj vietoj laiko
user posted image

nuosirdziausias pavydas apeme bigsmile.gif , jau kai tik ka gero rasi sau, tai rezk ir mums cia nesikuklindama 4u.gif .
Atsakyti
Mrgaites mano velyviai isprotejo, lapus isleido. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 10:55)
Blyn, man tai siloko vieno truksta. Stai tokio, svelniai rozinio atspalvio. http://public.fotki....0928132114.html Uzsimusk nerandu niekur. Visur tik tamsesni. Tikrai kvaila, kad 2 iskart nepirkau mugej prie senuku. Dabar ku-ku.

nu zinok as irgi pasibedavojau darbe, kad noriu tokio paties siloko, nes turiu tik viena krįuma, bendradarbe jau daugino situos, sake, kad uztenka nulauzti ir pamerkti i vandeni, o jei nori tai galima ir i zeme. sake visi prigyja. Pati nebandziau, bet ji bande, sake is tikruju.
Tai vat jei turi kantrybes, bandyk.
as tai viena esu dabar nulauzusi ir pamerkusi, savaite jau stovi, dar jokiu saknu pozymiu nera smile.gif
Atsakyti
Pagalvojau pamasciau man reikia ziemes. reiks nulekt kazkur nusipirkt. O gal kas turi blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 10 07, 11:45)
Pagalvojau pamasciau man reikia ziemes. reiks nulekt kazkur nusipirkt. O gal kas turi blush2.gif ?

lotuliukas.gif as turiu -vienoj vietoj 1,8 ha, kitoj 25 a. dar ir zeme su misku kazkur 4 ha. Kiek tau reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o jei rimtai , kur ketini ja panaudot, ta prasme kiek tau reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 07, 12:52)
lotuliukas.gif  as turiu -vienoj vietoj 1,8 ha, kitoj 25 a. dar ir zeme su misku kazkur 4 ha. Kiek tau reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o jei rimtai , kur ketini ja panaudot, ta prasme kiek tau reikia mirksiukas.gif

E sobieska man ne zemes reik o tos slaiuziancios ziemes. ar kazka ne taip cia parasiau blush2.gif nu manau suprasit Zemes ir pati nemazai turiu. Na reiktu kokiu 5-8 saku. As ja su melsvem irgi turbut sukisiu. Prie namo sienos pasodinau melsves o toliau toks plotas ir liko pries tas melsves. ka galima butu ikisti. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 07 spalio 2008 - 10:59
QUOTE(Ingerele @ 2008 10 07, 11:56)
E sobieska man ne zemes reik o tos slaiuziancios ziemes. Zemes ir pati nemazai turiu. Na reiktu kokiu 5-8 saku. As ja su melsvem irgi turbut sukisiu. Prie namo sienos pasodinau melsves o toliau toks plotas ir liko pries tas melsves. ka galima butu ikisti. ?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif eee aaaaaaa mmmm buna dienu lyg tycia lotuliukas.gif Kur pasigirsiu kokia as buoze jei ne cia lotuliukas.gif
Tai kur tu buvai, kai as cia visais varpais skambinau, kad ardysiu savo ziemiu plota. Kiek panaudojau kitur, o dar kiek ismeciau doh.gif Gi galejai atvaryt ir pasiimt, tuo labiau, kad ir giminaite tuo paciu butum aplankius. O dabar...

Zinok juokiuosi net ir dabar, pasiilginau gyvenimeli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 spalio 2008 - 11:03

[/quote]

juokis juokis is manes pradedanciosios. Juokis juokis. blink.gif blink.gif blink.gif o man jau juokas pro asaras. pasijauciau jau tokia.........vista tongue.gif
Atsakyti
[quote=Ingerele,2008 10 07, 12:12]
[/quote]
juokis juokis is manes pradedanciosios. Juokis juokis. blink.gif blink.gif blink.gif o man jau juokas pro asaras. pasijauciau jau tokia.........vista tongue.gif
[/quote]
Ne is taves juokiausi, o is nesusipratimo, vat ka gali padaryti vienos raideles skirtumas zodyje.
Atsakyti

Ne is taves juokiausi, o is nesusipratimo, vat ka gali padaryti vienos raideles skirtumas zodyje.
[/quote]

Tai zinau kad ne is manes juokeisi, bet vis tiek kazkaip jau ir man juokinga. Tai paporink tu man kaip is tikruju ji vadinasi doh.gif ?
Atsakyti