Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

Kadangi visdar tesiasi atpazinimo procesas, turiu dar kelis neatpazintus objektus biggrin.gif Gal kuri pirkot ir prisimenat pavadinima, buciau dekinga jeigu bruksteltumet, taip sutaupytume Knifofijai laiko, o jei ne tai vienintele viltis - Knifofija ax.gif
1.user posted image

2.user posted image
Atsimenu tiktai tiek, kad jis panasus i zemaugi vilkdalgi, o koks tikslus pav.
3.user posted image
O tas maziukas sviesus kupstukas lygtais vaistutis, ane
4.user posted image

5.user posted image
Jei neklystu, cia akontas
6.user posted image

7.user posted image
Na tai tiek, su kitais jau kaip ir issiaiskinau ax.gif
O cia parodysiu, kur as pasodinau savo viksri biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Del kumedzio - mergaites, ten LABAI aisiai matyti, kad pagal jo forma islinko pusis ir egle. jos priesingose pusese to kukmedzio, iseitu, kad pusis nuo saules nusisuko, o ji tik i tiesia kamieno trajektorija bando sugrizti, ''apejusi'' ta kukmedi.
MB sako, eteri kazkoki skleidzia blink.gif
uogu yra pas mus, tik jos aukstai.

QUOTE(rozamunda @ 2008 09 22, 07:18)
bandysiu kada parodyti kazkokia paslaptinga alpine gele
jau dabar  dziovinu kai kuriuos augalus ir jais saltuoju metu puosiu savo terasa-

-radau savo agrastus visus kazkokiais voratinkliais apejusius ir visus nuniokotus :

teisingai, undinele, nelaikyk paslapciu mirksiukas.gif
Is sausuku tik Kristofo cesnaka laikau, nepatinka man, kai byra dauguma, o db ir del vaiko alergiju negalima ju laikyt

agrasta gal erkutes apniko? unsure.gif

taviesiems ''sumustiniams'' laukiu svoguniniu ispardavimu. ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 09 22, 09:20)
Knifofija, dar vienas iksiukas paskutinis - kaip vadinasi tas kupsciukas (pats didziausias), kur davete?

tai gal tas akantas? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 09 21, 22:44)
Man is cia atrodo ax.gif , kad apval. uolaskeke tikrai geriau, nei glazute prie bergenijos. na ziurint, kas ten dar salia auga g.gif
po juka akmenai,  po bergenija irgi... o kur gyvas kilimukas? unsure.gif

tai ir man teoriskai taip atrode, bet praktiskai - nepatiko. Nu tai kad man akmenai - visu graziausias kilimukas biggrin.gif . Glazute butu atsvara rugiaveidei, kuri yra siek tiek uz bergenijos. Pagrindinis jos pasirinkimo argumentas - pilka spalva.Vat negaliu foto ikelt, mano kompas serga... Ir nieko sodint negaliu..., nes lietus pastoviai lyja verysad.gif.
siand. dar butinai turiu pabaigt identifikuot gencijona.

QUOTE(sobieska @ 2008 09 22, 14:06)

o ta blizguji sausmedi (didesnis kelmelis) kiek jau laiko augini, ziemojo jis pas tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 rugsėjo 2008 - 15:02
QUOTE(vida777 @ 2008 09 22, 15:57)
o ta blizguji sausmedi (didesnis kelmelis) kiek jau laiko augini, ziemojo jis pas tave?

Auginu antri metai, tai kuo puikiausiai perziemojo, tikrai nelepus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 09 22, 15:57)
Ir nieko sodint negaliu..., nes lietus pastoviai lyja  verysad.gif.

eik tu sau...o pas mus viskas perdziut baigia...nebeprisimenu kada paskutini syk rimtai palijo,musu didzioji bachka is kurios laistom,jau beveik tuscia doh.gif as teisinuos ,kad labai sausa ir nieko negaliu persodinet mirksiukas.gif siaip mano gelynuos jau ir nelabai kas bezydi - keli kardeliai,keli jurginai,kanai dar dar - nu bet terasoj- puoduos tai gelytes is proto eina bigsmile.gif

gal kuri auginat agava ar malve - pasidalintumet patirtim ax.gif
Atsakyti
Rasau bile ka, kad naujas zinutes pamatyt. SM streikuoja kaip visada.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 09 22, 15:13)
tai gal tas akantas? blush2.gif

Nu, kad nea. Akanta pati atskiriu, tas kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 09 22, 15:50)
eik tu sau...o pas mus viskas perdziut baigia...nebeprisimenu kada paskutini syk rimtai palijo,musu didzioji bachka is kurios laistom,jau beveik tuscia  doh.gif as teisinuos ,kad labai sausa ir nieko negaliu persodinet  mirksiukas.gif siaip mano gelynuos jau ir nelabai kas bezydi - keli kardeliai,keli jurginai,kanai dar dar - nu bet terasoj- puoduos tai gelytes is proto eina  bigsmile.gif

gal kuri auginat agava ar malve - pasidalintumet patirtim  ax.gif

nu as dziaugiuos, kad lyja, nes irgi viskas perdziuve buvo, ale kai bizalas dirbt uzeina, tai tada atseit trukdo blush2.gif ...
as agava auginu (nedidele dar), bet be patirties biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 09 22, 10:20)
Dekui dekui  4u.gif
Papildyta:
Knifofija, dar vienas iksiukas paskutinis - kaip vadinasi tas kupsciukas (pats didziausias), kur davete? Jo foto nepadariau.

Arunkas (miniatiūrinė forma)
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 09 22, 15:06)
Kadangi visdar tesiasi atpazinimo procesas, turiu dar kelis neatpazintus objektus biggrin.gif  Gal kuri pirkot ir prisimenat pavadinima, buciau dekinga jeigu bruksteltumet, taip sutaupytume Knifofijai laiko, o jei ne tai vienintele viltis - Knifofija ax.gif
1.user posted image

2.user posted image
Atsimenu tiktai tiek, kad jis panasus i zemaugi vilkdalgi, o koks tikslus pav.
3.user posted image
O tas maziukas sviesus kupstukas lygtais vaistutis, ane
4.user posted image

5.user posted image
Jei neklystu, cia akontas
6.user posted image

7.user posted image
Na tai tiek, su kitais jau kaip ir issiaiskinau ax.gif
O cia parodysiu, kur as pasodinau savo viksri biggrin.gif
user posted image

1 Bėrutis
2 Asphodelina - plienūnė
3 Belamcanda
4 Vaistutis
5 Vaisgina crispa
6 akantas
7 vitaliana
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 09 22, 22:03)
1 Bėrutis
2 Asphodelina - plienūnė
3 Belamcanda
4 Vaistutis
5 Vaisgina crispa
6 akantas
7 vitaliana

bigsmile.gif Širdingai, širdingai dekui 4u.gif

Va sitam spygliuociui as busiu dizainere,pagal pamokymus, nusprendziau, kad sugebesiu biggrin.gif Nusipirksiu bambuku ir parisiu virsutines sakeles, jos ilgainiui sumedes, o nuo ju toliau leisis zemyn naujos sakutes, vel galima tas naujas paristi ir t.t. idomu tiktai ar nesigaus snipstas rolleyes.gif nu bet nieko neprarasiu, taip kad meginsiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 22, 14:06)

tai jei cia vaisgina crispa, kaip Knifofija sake, tai as is jos pirkau turbut sita Ajuga pyramidalis 'Metallica-crispa'' blush2.gif ax.gif jau kokia grazi rolleyes.gif
tik sobieskos vaisginos ziedai sake grynai melyni bus, jei teisingai isiminiau.

QUOTE(sobieska @ 2008 09 22, 15:06)
Auginu antri metai, tai kuo puikiausiai perziemojo, tikrai nelepus 

4u.gif mane irgi domina ziemojimas blizgiojo sausmedzio, ale praeita ziema nesiskaito, o uzpraeita ziemojo jis pas tave? g.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 09 22, 15:50)
gal kuri auginat agava - pasidalintumet patirtim 

auginam ax.gif , po salnu vasara iki salnu kieme laikom, bet ne super ji pas mus, lapai ne i virsu, o zemyn dauguma, gal del to, kad namuose nedaug sviesos per ziema g.gif
pries kelis metus taip atrode, db ne ka geriau:
user posted image
tiesa, mazai laistom. tiek is prieziuros blush2.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 09 22, 21:14)
Va sitam spygliuociui as busiu dizainere,

labai idomu, mes viska stebesim lens.gif nepamirsk pasirodyt mirksiukas.gif

QUOTE(ErikaI @ 2008 09 22, 13:27)
Gelbėkit...
Mano jasmina kažkoks brudas užpuolėGal galit pasakyt kas jam http://public.fotki....i/jazminas.html [/URL]

gal ruduo g.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 09 22, 10:03)
Nu tikrai neina vaikai ir negrauzia nei zoles, nei geliu nei medziu.

priklauso nuo pypliu amziaus, galima spet, kad taviske jau is tokio isaugo mirksiukas.gif
pvz, maniske savo antraji pavasari siaubingai trauke armenines zydres, nutraukdavo tuos bumbuliukus su pirstukais, ir i burna... jie nuodingi doh.gif
Papildyta:

Sobieska, pamirsau pasakyt, graziai viksri pasodinai thumbup.gif , ta silinge galetu po juo ir pasliauzt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 22 rugsėjo 2008 - 22:51
QUOTE(rokoko @ 2008 09 22, 23:56)

tik sobieskos vaisginos ziedai sake grynai melyni bus, jei teisingai isiminiau.
4u.gif mane irgi domina ziemojimas blizgiojo sausmedzio, ale praeita ziema nesiskaito, o uzpraeita ziemojo jis pas tave? g.gif
Sobieska, pamirsau pasakyt, graziai viksri pasodinai thumbup.gif , ta silinge galetu po juo ir pasliauzt.

Taip teisingai supratai, mano bus ryskus melyni ziedeliai, sakė kad palyginus greitai plinta, bet vistiek paemiau 3 nu labai idomi forma rolleyes.gif
O blizgusis sausmedis tik viena ziema ir teziemojo PAS MANE butent sitas, taciau mama yra pasodinusi kapinese toki kazkur tai jau 3-4 metai ir nieko, vis toks pats grazus tik didesnis. O ko jus cia taip del jo susirupinusios, ko as nezinau g.gif tipo jis lepus ane...

....o silinge su laiku tikrai turetu palist po viksriu, kad tiktai jis pats atsilaikytu biggrin.gif
Atsakyti