Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

Sveikos darbštuoles 4u.gif

Noriu jūsų paklausti:persodinau Pūkenį,apie 1,5m.ūgio,ar reikia jam pakirpti
šakas,jeigu taip,tai kiek mazdaug?
Dėkoju uz ats.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 07, 06:10)
pas mamą šunai po šalnų rožių stiebus grauždavo, nebijai, kad ir taviškiai razbaininkai apgrauš?

rožių stiebai yra niekis irnesakyk.gif yra buvę didesnių nuostolių, pvz. n porų batų, paltai/striukės ir... karoliukais siuvinėtas paveldas - mano promočiutės proginė suknelė ir rankinukas...
Atsakyti
Panos, nu kokia as busiu dabar smartass.gif Megoj vakar paskutine nuo pacios virsiausios lentynos nusiemiau, tiksliau sunus nueme, nes as nepasiekiau blush2.gif Tokias protingas knygas, pacioj tolimiausioj vietoj laiko
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Aishaaa @ 2008 10 07, 09:25)
Sveikos darbštuoles 4u.gif

Noriu jūsų paklausti:persodinau Pūkenį,apie 1,5m.ūgio,ar reikia jam pakirpti
šakas,jeigu taip,tai kiek mazdaug?
Dėkoju uz ats.

As tai nekirpciau, visa ta procedura atlikciau pavasary, tuo labiau, kad tu dabar persodinai, jam reikes adaptuotis kitoj vietoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 spalio 2008 - 08:42
QUOTE(sobieska @ 2008 10 07, 06:41)
Panos, nu kokia as busiu dabar  smartass.gif  Megoj vakar paskutine nuo pacios virsiausios lentynos nusiemiau, tiksliau sunus nueme, nes as nepasiekiau blush2.gif  Tokias protingas knygas, pacioj tolimiausioj vietoj laiko
user posted image

Knyga tai stora ir graži, bet ar joje tikrai yra ko nors daugiau negu gražūs paveikslėliai? Kažkaip aš nelabai pasitikiu tokiais leidiniais blush2.gif
Beje, ir kaina jų dažniausiai kandžiojasi new_russian.gif

Čia aš ne iš pavydo taip šneku, o iš savo karčios patirties, jeigu ką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 07 spalio 2008 - 08:54
QUOTE(umede @ 2008 10 06, 19:31)
sveikos merginos,reikia patarimo-ka galeciau pasodinti siauriniam-vakariniam namo kampe?
...is tikruju labai noreciau lipancio ant sienos kazko,bet cia turbut tik pasvajot tokiom salygom,anee?

sakyčiau pagal visas sąlyga geriausia gebenė - ir pavėsis jai labai tinka ir ant sienos lipa ir žeme šliaužia, jei lipti neturi kur.

QUOTE(apelsine @ 2008 10 06, 23:24)
Sveikutes!
O kaip rododendrai, ar megsta sauleta vieta? Kokia jiems zeme tinka?

apie saulę jau atsakė, o žemė jiems reikalinga rūgšti. geriausia pirkti specialą rododendrams ir azalijoms būna arba tiesiog rūgščios durpįės būna.

QUOTE(rokoko @ 2008 10 06, 23:28)
...
tai ji nežydi tik šį rudenį??? blink.gif
...

tu čia apie erikas taip? iš tiesų kažkada buvau atradusi, kaip atskirti erikas nuo viržių, tai būtent pagal žydėjimo laiką - erikos žydi pavasarį, o viržiai rudenį. Na gal yura kokių nedidelių išimčių tarp veislių, tačiau esmė būtent ta. o pas mus kur dabar parduoda žydinčias erikas, tai tikrai jos matyt specialiai augintos ir reguliuotas žydėjimo laikas spec. priemonėmis.

QUOTE(sobieska @ 2008 10 07, 09:38)
Panos, nu kokia as busiu dabar  smartass.gif  Megoj vakar paskutine nuo pacios virsiausios lentynos nusiemiau, tiksliau sunus nueme, nes as nepasiekiau blush2.gif  Tokias protingas knygas, pacioj tolimiausioj vietoj laiko
user posted image

biggrin.gif tai dabar lauksim ilgų ir prasmingų citatų bei panašių blykstelėjimų išmintimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 10 06, 22:13)
Taip, tai himalajinė, tik šiemet daug didesnė ir kiek pamenu čia pro langą iš antro aukšto fotkinta.

Na va vistik suklaidinau Sobieska doh.gif pavede atmintis doh.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 10 06, 23:28)
tai ji nežydi tik šį rudenį??? blink.gif

Zydi pavasari ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 07, 09:45)
tu čia apie erikas taip? iš tiesų kažkada buvau atradusi, kaip atskirti erikas nuo viržių, tai būtent pagal žydėjimo laiką - erikos žydi pavasarį, o viržiai rudenį. Na gal yura kokių nedidelių išimčių tarp veislių, tačiau esmė būtent ta. o pas mus kur dabar parduoda žydinčias erikas, tai tikrai jos matyt specialiai augintos ir reguliuotas žydėjimo laikas spec. priemonėmis.

nežinau kaip yra su maximinėmis, bet pernai pirkau rudenį žydinčią eriką SS. Knifofija perspėjo, kad mūsų sąlygomis jos žiemą iššąla, o pavasarį žydinčios erikos lengviau žiemoja. Kolkas skiriu juos tik pagal žaliąją dalį - erikos turi spygliukus, o viržiai žvynelius.
erikos
user posted image
Atsakyti
Pirmiausia tai su bobų vasara 4u.gif , kieme pilna jos ženklų bigsmile.gif

user posted image
man atrodo, šiandien prasidės thumbup.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 07, 07:39)
Kažkas kažkam pasidavė? Nerealu 

Pasigirsiu, aš irgi turiu padėjėjų   (jeigu kas nesuprato - padeda nuskinti nužydėjusius žiedus 

Oi, baik tu 4u.gif ne tą pagalvojai, ten tikrai nieks nepasikeitė
Tiesiog prie esamų rožių kišiu levandas. o Čia prieš porą mėnesių mušiausi į krūtinę, kad nesodinsiu šių augalų greta. blush2.gif
čia nebaigtas darbelis, jei įžiūrit trikampį rožynėlį su flioksu , atribotą bijūnų siena. dešinėj duobėj pasodinsiu vieną krūmelį levandos - jei patiks, ir daugiau šachmatais pamėtysiu.

O nenužydėjusių nenuskina?

QUOTE(Sraunius @ 2008 10 07, 07:56)
O!  bigsmile.gif Thuja plicata Whipcord - 1,5m aukščio, 1,2m pločio. Tas žodelis plicata truputį baugina, bet tikiuosi milžinė neužaugs

na aš irgi tikiuosi, nes NEGALIMA schmoll.gif - nėr vietos

QUOTE(Sraunius @ 2008 10 07, 08:10)
mastau.gif a pas tave gi per gera žemė levandoms. ( neatkalbinėju mirksiukas.gif )

drinks_cheers.gif Jau pasiskaičiau, smelio turiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 07 spalio 2008 - 09:19
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 07, 09:45)
biggrin.gif tai dabar lauksim ilgų ir prasmingų citatų bei panašių blykstelėjimų išmintimi mirksiukas.gif

Baig tu, man dar reikia laiko ismokti kaip su ja naudotis, is kurios puses prieiti, ten tiek visko yra doh.gif ir augalu aprasymai ir kada ir kaip sodinti, kada ir kaip geneti, kas tinka, kas netinka, vnz.nepaskaitysi taip kaip romana nuo pradzios iki galo.Bus reikalas, tai ir pasiknisiu po ja. Ka ir bekalbet, siokiadieninio laikrascio nespeju perskaityt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 07, 09:44)
Knyga tai stora ir graži, bet ar joje tikrai yra ko nors daugiau negu gražūs paveikslėliai? Kažkaip aš nelabai pasitikiu tokiais leidiniais  blush2.gif
Beje, ir kaina jų dažniausiai kandžiojasi  new_russian.gif

Kai zinai kiek valgiui isleidi, tai knygos kaina palyginus niekis.Man knygoms ir augalams kazkaip negaila, o vat kai nueini i parde palieki 100 lt.o valgyt parsinesi, tik tam kartui, tai oi kaip gaila ax.gif
Atsakyti
Sobieska-ačiū uz atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 07, 10:17)
Pirmiausia tai su bobų vasara 4u.gif , kieme pilna jos ženklų bigsmile.gif

Kokia bobu vasara, per ruka net artimiausiu medziu pro langa nematau, lietaus lasai dar nenudziuvo, namie kondicionierius pilnu pajegumu dirba ir dar ant treningo chalata uzsimeciau, o ka kalbet apie pirstus, net klaveturoj nesugrabalioju tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Aishaaa @ 2008 10 07, 10:24)
Sobieska-ačiū uz atsakymą 4u.gif

Kad tik macytu, nukirpt visada suspesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 07, 07:17)
Oi, baik tu 4u.gif ne tą pagalvojai, ten tikrai nieks nepasikeitė
Tiesiog prie esamų rožių kišiu levandas. o Čia prieš porą mėnesių mušiausi į krūtinę, kad nesodinsiu šių augalų greta. blush2.gif

aš optimistė ax.gif O levandų galėsiu duoti kai atvažiuosi, irgi sėjau šiemet mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 10 07, 07:21)
Kai zinai kiek valgiui isleidi, tai knygos kaina palyginus niekis.Man knygoms ir augalams kazkaip negaila, o vat kai nueini i parde palieki 100 lt.o valgyt parsinesi, tik tam kartui, tai oi kaip gaila ax.gif

Matai, kartais tenka knygas paversti ir kai žinau, kas jose parašyta ir paskui knygyne pamatau kainą, tai būna nuoširdžiai gaila žmogeliukų, kurie tas knygas perka unsure.gif O dėl maisto tai sutinku, ypač jeigu pokas pampersų pakliūna į krepšelį doh.gif
Atsakyti