Sveikos darbštuoles
Noriu jūsų paklausti:persodinau Pūkenį,apie 1,5m.ūgio,ar reikia jam pakirpti
šakas,jeigu taip,tai kiek mazdaug?
Dėkoju uz ats.
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 07, 06:10)
pas mamą šunai po šalnų rožių stiebus grauždavo, nebijai, kad ir taviškiai razbaininkai apgrauš?
rožių stiebai yra niekis yra buvę didesnių nuostolių, pvz. n porų batų, paltai/striukės ir... karoliukais siuvinėtas paveldas - mano promočiutės proginė suknelė ir rankinukas...
Panos, nu kokia as busiu dabar Megoj vakar paskutine nuo pacios virsiausios lentynos nusiemiau, tiksliau sunus nueme, nes as nepasiekiau Tokias protingas knygas, pacioj tolimiausioj vietoj laiko
Papildyta:
As tai nekirpciau, visa ta procedura atlikciau pavasary, tuo labiau, kad tu dabar persodinai, jam reikes adaptuotis kitoj vietoj
Papildyta:
QUOTE(Aishaaa @ 2008 10 07, 09:25)
Sveikos darbštuoles
Dėkoju uz ats.
Dėkoju uz ats.
As tai nekirpciau, visa ta procedura atlikciau pavasary, tuo labiau, kad tu dabar persodinai, jam reikes adaptuotis kitoj vietoj
QUOTE(sobieska @ 2008 10 07, 06:41)
Panos, nu kokia as busiu dabar Megoj vakar paskutine nuo pacios virsiausios lentynos nusiemiau, tiksliau sunus nueme, nes as nepasiekiau Tokias protingas knygas, pacioj tolimiausioj vietoj laiko
Knyga tai stora ir graži, bet ar joje tikrai yra ko nors daugiau negu gražūs paveikslėliai? Kažkaip aš nelabai pasitikiu tokiais leidiniais
Beje, ir kaina jų dažniausiai kandžiojasi
Čia aš ne iš pavydo taip šneku, o iš savo karčios patirties, jeigu ką
QUOTE(umede @ 2008 10 06, 19:31)
sveikos merginos,reikia patarimo-ka galeciau pasodinti siauriniam-vakariniam namo kampe?
...is tikruju labai noreciau lipancio ant sienos kazko,bet cia turbut tik pasvajot tokiom salygom,anee?
...is tikruju labai noreciau lipancio ant sienos kazko,bet cia turbut tik pasvajot tokiom salygom,anee?
sakyčiau pagal visas sąlyga geriausia gebenė - ir pavėsis jai labai tinka ir ant sienos lipa ir žeme šliaužia, jei lipti neturi kur.
QUOTE(apelsine @ 2008 10 06, 23:24)
apie saulę jau atsakė, o žemė jiems reikalinga rūgšti. geriausia pirkti specialą rododendrams ir azalijoms būna arba tiesiog rūgščios durpįės būna.
QUOTE(rokoko @ 2008 10 06, 23:28)
tu čia apie erikas taip? iš tiesų kažkada buvau atradusi, kaip atskirti erikas nuo viržių, tai būtent pagal žydėjimo laiką - erikos žydi pavasarį, o viržiai rudenį. Na gal yura kokių nedidelių išimčių tarp veislių, tačiau esmė būtent ta. o pas mus kur dabar parduoda žydinčias erikas, tai tikrai jos matyt specialiai augintos ir reguliuotas žydėjimo laikas spec. priemonėmis.
QUOTE(sobieska @ 2008 10 07, 09:38)
tai dabar lauksim ilgų ir prasmingų citatų bei panašių blykstelėjimų išmintimi
QUOTE(Knifofija @ 2008 10 06, 22:13)
Taip, tai himalajinė, tik šiemet daug didesnė ir kiek pamenu čia pro langą iš antro aukšto fotkinta.
Na va vistik suklaidinau Sobieska pavede atmintis
QUOTE(rokoko @ 2008 10 06, 23:28)
tai ji nežydi tik šį rudenį???
Zydi pavasari
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 07, 09:45)
tu čia apie erikas taip? iš tiesų kažkada buvau atradusi, kaip atskirti erikas nuo viržių, tai būtent pagal žydėjimo laiką - erikos žydi pavasarį, o viržiai rudenį. Na gal yura kokių nedidelių išimčių tarp veislių, tačiau esmė būtent ta. o pas mus kur dabar parduoda žydinčias erikas, tai tikrai jos matyt specialiai augintos ir reguliuotas žydėjimo laikas spec. priemonėmis.
nežinau kaip yra su maximinėmis, bet pernai pirkau rudenį žydinčią eriką SS. Knifofija perspėjo, kad mūsų sąlygomis jos žiemą iššąla, o pavasarį žydinčios erikos lengviau žiemoja. Kolkas skiriu juos tik pagal žaliąją dalį - erikos turi spygliukus, o viržiai žvynelius.
erikos
Pirmiausia tai su bobų vasara , kieme pilna jos ženklų
man atrodo, šiandien prasidės
Oi, baik tu ne tą pagalvojai, ten tikrai nieks nepasikeitė
Tiesiog prie esamų rožių kišiu levandas. o Čia prieš porą mėnesių mušiausi į krūtinę, kad nesodinsiu šių augalų greta.
čia nebaigtas darbelis, jei įžiūrit trikampį rožynėlį su flioksu , atribotą bijūnų siena. dešinėj duobėj pasodinsiu vieną krūmelį levandos - jei patiks, ir daugiau šachmatais pamėtysiu.
O nenužydėjusių nenuskina?
na aš irgi tikiuosi, nes NEGALIMA - nėr vietos
Jau pasiskaičiau, smelio turiu
man atrodo, šiandien prasidės
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 07, 07:39)
Kažkas kažkam pasidavė? Nerealu
Pasigirsiu, aš irgi turiu padėjėjų (jeigu kas nesuprato - padeda nuskinti nužydėjusius žiedus
Pasigirsiu, aš irgi turiu padėjėjų (jeigu kas nesuprato - padeda nuskinti nužydėjusius žiedus
Tiesiog prie esamų rožių kišiu levandas. o Čia prieš porą mėnesių mušiausi į krūtinę, kad nesodinsiu šių augalų greta.
čia nebaigtas darbelis, jei įžiūrit trikampį rožynėlį su flioksu , atribotą bijūnų siena. dešinėj duobėj pasodinsiu vieną krūmelį levandos - jei patiks, ir daugiau šachmatais pamėtysiu.
O nenužydėjusių nenuskina?
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 07, 07:56)
O! Thuja plicata Whipcord - 1,5m aukščio, 1,2m pločio. Tas žodelis plicata truputį baugina, bet tikiuosi milžinė neužaugs
na aš irgi tikiuosi, nes NEGALIMA - nėr vietos
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 07, 08:10)
Jau pasiskaičiau, smelio turiu
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 07, 09:45)
tai dabar lauksim ilgų ir prasmingų citatų bei panašių blykstelėjimų išmintimi
Baig tu, man dar reikia laiko ismokti kaip su ja naudotis, is kurios puses prieiti, ten tiek visko yra ir augalu aprasymai ir kada ir kaip sodinti, kada ir kaip geneti, kas tinka, kas netinka, vnz.nepaskaitysi taip kaip romana nuo pradzios iki galo.Bus reikalas, tai ir pasiknisiu po ja. Ka ir bekalbet, siokiadieninio laikrascio nespeju perskaityt
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 07, 09:44)
Knyga tai stora ir graži, bet ar joje tikrai yra ko nors daugiau negu gražūs paveikslėliai? Kažkaip aš nelabai pasitikiu tokiais leidiniais
Kai zinai kiek valgiui isleidi, tai knygos kaina palyginus niekis.Man knygoms ir augalams kazkaip negaila, o vat kai nueini i parde palieki 100 lt.o valgyt parsinesi, tik tam kartui, tai oi kaip gaila
Sobieska-ačiū uz atsakymą
QUOTE(rokoko @ 2008 10 07, 10:17)
Kokia bobu vasara, per ruka net artimiausiu medziu pro langa nematau, lietaus lasai dar nenudziuvo, namie kondicionierius pilnu pajegumu dirba ir dar ant treningo chalata uzsimeciau, o ka kalbet apie pirstus, net klaveturoj nesugrabalioju
Papildyta:
QUOTE(Aishaaa @ 2008 10 07, 10:24)
Sobieska-ačiū uz atsakymą
Kad tik macytu, nukirpt visada suspesi
QUOTE(rokoko @ 2008 10 07, 07:17)
aš optimistė O levandų galėsiu duoti kai atvažiuosi, irgi sėjau šiemet
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 10 07, 07:21)
Kai zinai kiek valgiui isleidi, tai knygos kaina palyginus niekis.Man knygoms ir augalams kazkaip negaila, o vat kai nueini i parde palieki 100 lt.o valgyt parsinesi, tik tam kartui, tai oi kaip gaila
Matai, kartais tenka knygas paversti ir kai žinau, kas jose parašyta ir paskui knygyne pamatau kainą, tai būna nuoširdžiai gaila žmogeliukų, kurie tas knygas perka O dėl maisto tai sutinku, ypač jeigu pokas pampersų pakliūna į krepšelį