sveikos merginos,reikia patarimo-ka galeciau pasodinti siauriniam-vakariniam namo kampe?ten gaunasi toks kampas-du metrai ant dvieju metru plocio mazdaug...ir amzinas pavesis-saules nei ryte-nei vakare?auga toks senovinis lubinas,bet ir jis jau pavarges,isimciau ji is ten-bet bus visai ziauru-zole neuzzelia tankiai-ir gaunasi isbegus tokia..
is tikruju labai noreciau lipancio ant sienos kazko,bet cia turbut tik pasvajot tokiom salygom,anee?
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 05, 15:39)
QUOTE(vida777 @ 2008 10 05, 19:07)
tikrai zieme, as irgi jos pasiroviau vienam patvory - ugliai gal kokiu 2 m ilgio buvo , vos maisiukan sugrudau...
QUOTE(rokoko @ 2008 10 05, 23:08)
mergaites sake, kad Zieme. pazeme skleidziasi kaip kilimas.
aciukas mergikes bet as kazkodel abejoju...nes is ten kur man ja isrove ji neaugo kaip kilimas o tokie nedideli krumeliai ir sake isleidzia ugli,tas uglys igauna saknis ir vel naujas krumukas lyg ir sliauzianti,bet ne kaip kilimas tiek to kur nors ikisiu,o toliau matysim - kada nors pasirodysim kas gavos
QUOTE(rokoko @ 2008 10 06, 16:42)
Sobieska, as siandien 4val. persodinejau 3 roziu krumus. [na ten daugiau darbo reikejo, nei tik persodint]
Mano nuomone, labai gerai viskas isejo
cia paskaityk apie roziu sodinima - viskas trumpai ir aiskiai.
dar apie genejima ten paskaityk, patogumo delei [sodinant] patrumpinau krumus, tai aiskiai parodyta, kaip/kur/koki pjuvi daryt.
Tikrai dailus bliudas su perkunropem tavo pas mane tas spygliuotas geltonas silokiukas tokis didesnis, purus kilimukas
''grazaus'' dabar ir nebebus, juk kitam sezonui sodini.
Mano nuomone, labai gerai viskas isejo
cia paskaityk apie roziu sodinima - viskas trumpai ir aiskiai.
dar apie genejima ten paskaityk, patogumo delei [sodinant] patrumpinau krumus, tai aiskiai parodyta, kaip/kur/koki pjuvi daryt.
Tikrai dailus bliudas su perkunropem tavo pas mane tas spygliuotas geltonas silokiukas tokis didesnis, purus kilimukas
''grazaus'' dabar ir nebebus, juk kitam sezonui sodini.
Aciu aukseli, bitute tu musu. Uzsiseivinau ateiciai nuoroda, juk turesiu tiems trim kupstam atstoti "motina''
Ziurek ka specialiai tau nupaveikslavau, na dar ir Srauniui...ir kitiems geros valios zmonems. Nu kaip cia be kašaro. Visas judesy Taigi cia siuline tuja pas mane nusedo
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 11:10)
N u bet graziai atrodo Sakykit, kadangi nieko nenusimanau apie rozes, o ju turiu cielas 3 ar galiu dabar persodint, mat pradejo viena ant kitos lipti, ar geriau palaukt pavasario
Knifofija, dar as del tos pusies.O cia pas jus ne himalajine, jau grozis
Knifofija, dar as del tos pusies.O cia pas jus ne himalajine, jau grozis
Taip, tai himalajinė, tik šiemet daug didesnė ir kiek pamenu čia pro langą iš antro aukšto fotkinta.
QUOTE(vida777 @ 2008 10 06, 18:53)
va teip - trumpai ir aiskiai , gal galetum dar taip pat trumpai ir aiskiai apie kadagius . Jie turbut molio nemegsta, tik smeliuka ....
Kadagiai yra nereiklus dirvozemiui. Jie tik nemegsta pavesio, vargsta jame; graziausiai ir vesliausi auga, kai yra priziurimi.
Sveikutes!
O kaip rododendrai, ar megsta sauleta vieta? Kokia jiems zeme tinka?
O kaip rododendrai, ar megsta sauleta vieta? Kokia jiems zeme tinka?
na ok - rožės. na ok - levandos
Pasiduodu . Šitam tandemui jei kas čia ką nors prisimena, supras
Tik kur man ją gaut dabar
QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 17:14)
Cia siu metu geguzes 15 d. vaizdelis. Zydejimas prasidejo nuo balandzio vidurio.
O stai tokia pirkau 2005 spalio menesi:
2006 sausio 7 d.
O stai tokia pirkau 2005 spalio menesi:
2006 sausio 7 d.
tai ji nežydi tik šį rudenį???
QUOTE(kabutes @ 2008 10 06, 17:47)
o perkūnropių bliūdelį užpatentuočiau,labai skoningas ir gražus dalykas
be šansų patentuot , jau ir pamiršome, kuri pirmoji čia su tais vazonais/ąsočiais/bliūdeliais pabirusiu sukulentų turiniu pasirodė ... su akmenais ir be jų
QUOTE(umede @ 2008 10 06, 18:31)
sveikos merginos,reikia patarimo-ka galeciau pasodinti siauriniam-vakariniam namo kampe?
is tikruju labai noreciau lipancio ant sienos kazko,bet cia turbut tik pasvajot tokiom salygom,anee?
Sobieskos receptas [gal nesupyks už paviešinimą]:
Ant sienos lipa beržalapė [lipanti] hortenzija, pažeme - žiemė. Jei pasiknistum kaip reikiant - tai ir foto rastum
tikrai super derinukas tokiai vietelei lakoniskas
Jei dar pasiknistum čia, rastum sąrašiukus pavėsiamėgių daugiamečių augalų/gėlių.
netgi jų derinių
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 20:03)
Ziurek ka specialiai tau nupaveikslavau, na dar ir Srauniui..Taigi cia siuline tuja pas mane nusedo
gerai nusėdo
Aš iškart pagavau, kad jai reik akmenų draugijos - kitaip ''siūlų nesimato.
Mano augalyne ją ir pakelt reikėjo [kad dar geriau matytųsi ], ir tie siūlai ''kristų''.
Papildyta:
QUOTE(apelsine @ 2008 10 06, 22:24)
grynos saules - ne. zeme parugstinta, geriausia pirkt spelialiai paruosta rododendrams ir azalijoms
medsta spygliuociu kaimynyste
QUOTE(rokoko @ 2008 10 06, 20:28)
Kažkas kažkam pasidavė? Nerealu
Levandų pas mane yra, o dėl rožės pasuk Sibirkai ir jeigu jie turi, neužsakinėk, bet pasuk man (prijungsim prie mano užsakymo, nereiks už siuntimą mokėti)
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 18:03)
Ziurek ka specialiai tau nupaveikslavau, na dar ir Srauniui...ir kitiems geros valios zmonems. Nu kaip cia be kašaro. Visas judesy Taigi cia siuline tuja pas mane nusedo
Tas kašaras labai prie tujos ir akmenukų derinasi (pagal spalvą, faktūrą ir šiaip)
Pasigirsiu, aš irgi turiu padėjėjų (jeigu kas nesuprato - padeda nuskinti nužydėjusius žiedus )
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 21:03)
Taigi cia siuline tuja pas mane nusedo
O! Thuja plicata Whipcord - 1,5m aukščio, 1,2m pločio. Tas žodelis plicata truputį baugina, bet tikiuosi milžinė neužaugs
QUOTE(apelsine @ 2008 10 06, 23:24)
Laba! Visžaliai pavėsy, vasaržaliai gali augti ir visiškoje saulėkaitoje
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 07, 08:39)
Pasigirsiu, aš irgi turiu padėjėjų (jeigu kas nesuprato - padeda nuskinti nužydėjusius žiedus )
koks snukutis gerietis , mergaitė čia?
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 07, 05:56)
koks snukutis gerietis , mergaitė čia?
aha, mergaitė negi bernai būtų tokie paslaugūs?
QUOTE(rokoko @ 2008 10 06, 23:28)
a pas tave gi per gera žemė levandoms. ( neatkalbinėju )
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 07, 08:59)
aha, mergaitė negi bernai būtų tokie paslaugūs?
pas mamą šunai po šalnų rožių stiebus grauždavo, nebijai, kad ir taviškiai razbaininkai apgrauš?
QUOTE(rokoko @ 2008 10 06, 23:28)
Sobieskos receptas [gal nesupyks už paviešinimą]:
Ant sienos lipa beržalapė [lipanti] hortenzija, pažeme - žiemė. Jei pasiknistum kaip reikiant - tai ir foto rastum
Jei dar pasiknistum čia, rastum sąrašiukus pavėsiamėgių daugiamečių augalų/gėlių.
netgi jų derinių
gerai nusėdo
Mano augalyne ją ir pakelt reikėjo [kad dar geriau matytųsi ], ir tie siūlai ''kristų''.
netgi jų derinių
gerai nusėdo
Tikrai nepykstu, pati buciau toki derinuka pasiuliusi, vietoj zoles-zieme, vietoj augalo-vijoklis.Na kad but lengviau panikei susigaudyt apie ka mes cia keikiames, tai imesiu vaizdeli, tik hortenzijos pakrastukas matosi, bet jei laki vaizduote, tai visai nesunku ja pritaikyt
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 07, 08:56)
O! Thuja plicata Whipcord - 1,5m aukščio, 1,2m pločio. Tas žodelis plicata truputį baugina, bet tikiuosi milžinė neužaugs
Net sprinziais nuotraukoj pradejau matuoti , tilps Jei ka, melsves deportuosiu