Kad net nezinau, tikino, kad zemauge forma, 4 m aukscio. Nu svarbu triobos nenugriautu, visa kita isgyvensim. Nu ir parsitempiau negana jau platanus nezinau kam atiduot. o jie storeja, tik storeja ir kasmet paauga kaip pasiute. O pradzioj buvo tik nekaltos seklytes, kurias as sudaiginau
QUOTE(Ingerele @ 2008 10 06, 14:06)
Sobieska tu saunuole. O ziema neissals augaleliai tame vazone?
Geras klausimas.Pavasary bus matyt...nors pas kitus tai neissala, kuom as blogesne
QUOTE(Tina* @ 2008 10 05, 22:51)
o kada ji žydi? aš gi tai maximoj pirkau žydinčią ir šiuo metu ji žydi balkonėliuose... tai kada ji žydės jei pavyks išlaikyti ir pasodinti į lauko žemę?
QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 11:55)
Blyn, man tai siloko vieno truksta. Stai tokio, svelniai rozinio atspalvio. http://public.fotki....0928132114.html Uzsimusk nerandu niekur. Visur tik tamsesni. Tikrai kvaila, kad 2 iskart nepirkau mugej prie senuku. Dabar ku-ku.
šitie šilokai laabai lengvai šaknyjasi vandenyje gali tiesiog šakelę nulaužti ir per savaitėlę šakneles išleis. O jei čia tavo pačios kelmelis, tai gali bandyti iš giliau išlaužti vieną stiebelį, paprastai jie jau iš šonų apaugę šaknelėmis būna, tokį iš karto į žemę galėsi kišti ir būsi tikra, kad turėsi tikrai tų pačių atspalvių krūmelį.
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 13:32)
labai gražus šedevras tik ar ne per tankiai susodinai augalėlius? na bet juos galima nesunkiai prapešti, aki matysis, kad vieni kitus stelbia. Tikrai labai akį traukiantis vaizdelis
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 06, 14:55)
labai gražus šedevras tik ar ne per tankiai susodinai augalėlius? na bet juos galima nesunkiai prapešti, aki matysis, kad vieni kitus stelbia. Tikrai labai akį traukiantis vaizdelis
manau dar metus turetu issitekt (jei neissals )o paskui uzsiimsiu skirstymu. Galvojau asoti pabert, bet jis man ten nelabai ziurejosi, o vat bliudas gal ir nieko
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 13:32)
Va dar koki sedevra sukuriau prie savo vandens telkinuko
vogsiu mintį
Sobieska, as siandien 4val. persodinejau 3 roziu krumus. [na ten daugiau darbo reikejo, nei tik persodint]
Mano nuomone, labai gerai viskas isejo
cia paskaityk apie roziu sodinima - viskas trumpai ir aiskiai.
dar apie genejima ten paskaityk, patogumo delei [sodinant] patrumpinau krumus, tai aiskiai parodyta, kaip/kur/koki pjuvi daryt.
Tikrai dailus bliudas su perkunropem tavo pas mane tas spygliuotas geltonas silokiukas tokis didesnis, purus kilimukas
QUOTE(Ingerele @ 2008 10 06, 10:02)
beje su baseinu man vis tiek nelabai sekasi pasidaryt kazka grazaus. siaubas kazkoks
''grazaus'' dabar ir nebebus, juk kitam sezonui sodini.
as persodinant siuo metu kai ka tiesiog nureziu - vis tiek toks galas augalu laukia netrukus.
QUOTE(Mamce @ 2008 10 06, 10:57)
Kokia grazi ir sveika tavo roze Man sirdis verkia, ziurint i saviskes, ligu nuniokotas
vargseles
O as maniau, kad visur siais metais rozes bujoja, po tokios siltos ziemos
[quote=vida777,2008 10 03, 21:42]
man tai laipiojanti hortenzija - tas pats, kas gebene, kada sodinsi, tada gerai... As deciau ja i "vieta" dabar - rami galva butu . Rudeni perkelus dar spes isisaknyt, o pavasari - kol isisaknys, suletes augimas siek tiek (as taip galvoju).
viskam yra sava vieta !!!!!!!!!!!!!!
[sveikos merginos- kur tokio grozio galima gauti- savaitgali buvau mugej prie zemes ukio akademijos- nera!
man tai laipiojanti hortenzija - tas pats, kas gebene, kada sodinsi, tada gerai... As deciau ja i "vieta" dabar - rami galva butu . Rudeni perkelus dar spes isisaknyt, o pavasari - kol isisaknys, suletes augimas siek tiek (as taip galvoju).
viskam yra sava vieta !!!!!!!!!!!!!!
[sveikos merginos- kur tokio grozio galima gauti- savaitgali buvau mugej prie zemes ukio akademijos- nera!
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 06, 14:55)
o kada ji žydi?
Cia siu metu geguzes 15 d. vaizdelis. Zydejimas prasidejo nuo balandzio vidurio. Kaip matai Maxima hormonais jas gerai pasertas atsiveza. Gamtoj zydejimas visai kitoks.
[attachmentid=161126]
O stai tokia pirkau 2005 spalio menesi:
[attachmentid=161127]
2006 sausio 7 d.
[attachmentid=161128]
QUOTE(rokoko @ 2008 10 04, 18:21)
Grazu tas vientisumas - apskritimai , koncentriski [net tas kadagys milzinas kaip piramides laipteliais foto atrodo]
Ir akmenu apvadas taip nebanaliai padarytas
Idomu, kaip tavo mama sukontroliuoja ta bordini kiskiakopusti??? kazkada uosviene pasejo ji, tai dabar ravejam kaip pikzole po visa sklypa. ir visas kvartalas, manau, ta daro
Tiesa, neiziuriu, ta pilkuma aplink ta kiskiakopusti - ten akmenai, ar augalai?
Ir akmenu apvadas taip nebanaliai padarytas
Idomu, kaip tavo mama sukontroliuoja ta bordini kiskiakopusti??? kazkada uosviene pasejo ji, tai dabar ravejam kaip pikzole po visa sklypa. ir visas kvartalas, manau, ta daro
Tiesa, neiziuriu, ta pilkuma aplink ta kiskiakopusti - ten akmenai, ar augalai?
QUOTE(vida777 @ 2008 10 04, 20:51)
na tikrai viskas tvarkingai, o kad dar geliu loveliu ant palangiu butu ...., but visai neblogai namas "aptaisytas".
O kas ten per vienas kliombos vidury, rugseji, tas baltas aukstaugis ziedynas stiebias ?
O kas ten per vienas kliombos vidury, rugseji, tas baltas aukstaugis ziedynas stiebias ?
Labutis merginos Labai ačiū Jums už tokius gražius atsiliepimus Tas kadagys yra pernai metais bandytas karpyt pakopom,tai užtai ir atrodo laipteliais.O tą kiškiakopūstį pasodino mama tarp akmens skaldos,o po tais visais akmenukais kur matos, yra pripurkšta nuo žolių kažkokio nuodo ir patiesta stora žalia plėvelė.O tas baltas ,tai nežinau pavadinimo,tik jis apie 60-80 cm ir pradėjo žydėt rugpjūčio pradžioj.Tai svogūninė gėlė,lauke nežiemoja.Įdėsiu nuotrauką išarčiau
http://keep4u.ru/ful...0ed6f490fde/jpg
QUOTE(kabutes @ 2008 10 06, 18:33)
O tas baltas ,tai nežinau pavadinimo,tik jis apie 60-80 cm ir pradėjo žydėt rugpjūčio pradžioj.Tai svogūninė gėlė,lauke nežiemoja.Įdėsiu nuotrauką išarčiau
tai galtonija - išvaizda iš toli šiek tiek primena juką, tik jukos žiedų ilgai tenka laukti, o ši žydi kasmet, tik gerokai kukliau
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 18:14)
Cia siu metu geguzes 15 d. vaizdelis. Zydejimas prasidejo nuo balandzio vidurio. Kaip matai Maxima hormonais jas gerai pasertas atsiveza. Gamtoj zydejimas visai kitoks.
ačiū žinosiu ko tikėtis
Jolaxus-ačiū už info,žinosiu kaip vadinas
Apie pušis,kad paskaičiau-kokie apgavikai pardavėjai...Bet medelis labai gražus o perkūnropių bliūdelį užpatentuočiau,labai skoningas ir gražus dalykas O laipiojančią hortenziją dažnokai tekdavo matyti Maximose
Apie pušis,kad paskaičiau-kokie apgavikai pardavėjai...Bet medelis labai gražus o perkūnropių bliūdelį užpatentuočiau,labai skoningas ir gražus dalykas O laipiojančią hortenziją dažnokai tekdavo matyti Maximose
QUOTE(smth1 @ 2008 10 06, 12:33)
Egles, skirtingai nei pusys, nemegsta smelio. Jos megsta moli. Saltinis- M.Navasaicio 'Dendrologija', bet manau, kad ir kokie 'Rojaus sodai' apie tai raso. Cia siaip. Prietarams paneigti.
va teip - trumpai ir aiskiai , gal galetum dar taip pat trumpai ir aiskiai apie kadagius . Jie turbut molio nemegsta, tik smeliuka ....
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 13:59)
Galvojau asoti pabert, bet jis man ten nelabai ziurejosi, o vat bliudas gal ir nieko
tikrai nieko .
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 06, 17:41)
tai galtonija - išvaizda iš toli šiek tiek primena juką, tik jukos žiedų ilgai tenka laukti, o ši žydi kasmet, tik gerokai kukliau
turejau toki itarima , kad galtonija...