Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

Laba diena gražių sodų puoselėtojos smile.gif
Bandau skaityt visas jūsų temas, nes noriu ir savo sodneliui gražų vaizdą suteikt, nes po buvusios šeimininkės, man ten dabar atrodo šepšelynas.
Jūsų temos laaaaabai padeda smile.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 11:55)
Blyn, man tai siloko vieno truksta. Stai tokio, svelniai rozinio atspalvio. http://public.fotki....0928132114.html Uzsimusk nerandu niekur. Visur tik tamsesni. Tikrai kvaila, kad 2 iskart nepirkau mugej prie senuku. Dabar ku-ku.

Vat, pas mane kaip tik tokių šilokų ant kiekvieno kampo, galėčiau dovanot, bet kad jūs ne Vilniuj g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 06, 12:57)
obels  biggrin.gif , kazkaip labai istrigo atmintin, kad tavo pantera buvo i obelis itupdyta  ax.gif  ...

bigsmile.gif Nu gi tiap, dvi obelis pasalinau viena pasodinau, dar savaitgali kokia nors ziemine veisle obels reiks isigyt. Bet kaip sodyboj prasviesejo thumbup.gif Dabar planuose yra padaryti per visa pieva skaldytu akmenu vingiuota takeli ir viename vingyje kazkur per vidury dar kokia zema augalu salele sukurti. Cia ziema sumastysiu ka nors, nors ka ten mastyt, zeme-smelis, tai koki zemaugi kadagi ir aukstesne kokia nors sidabrine eglute ar dar koki tai spygliuoti biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska, va cia raso apie himalajine. Trumpai ir aiskiai:
http://www.ces.ncsu....allichiana.html
Idomu tai, kad nuo ziemos veju kinta spygliu spalva.
Papildyta:
QUOTE(Smagi @ 2008 10 06, 13:13)
Vat, pas mane kaip tik tokių šilokų ant kiekvieno kampo, galėčiau dovanot, bet kad jūs ne Vilniuj  g.gif

Gal dar Kaune kur rasiu. Siaip daug panasiu yra, lengva susimaisyt. Sito blankiai zali lapai ir sviesiai roziniai ziedai. Toks visas labai jau "svelnaus" vaizdo. Kiti yra tamsiau zydintys, o pvz. Matrona, tai isvis bordo lapai, didesnis, stambesnis.
Atsakyti
Va dar koki sedevra sukuriau prie savo vandens telkinuko ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Egles, skirtingai nei pusys, nemegsta smelio. Jos megsta moli. Saltinis- M.Navasaicio 'Dendrologija', bet manau, kad ir kokie 'Rojaus sodai' apie tai raso. Cia siaip. Prietarams paneigti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 13:31)
Sobieska, va cia raso apie himalajine. Trumpai ir aiskiai:
http://www.ces.ncsu....allichiana.html
Idomu tai, kad nuo ziemos veju kinta spygliu spalva.

O-OI nu tikrai, kad didele blink.gif
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2008 10 06, 13:33)
Egles, skirtingai nei pusys, nemegsta smelio. Jos megsta moli. Saltinis- M.Navasaicio 'Dendrologija', bet manau, kad ir kokie 'Rojaus sodai' apie tai raso.  Cia siaip. Prietarams paneigti.

Mano eglutes labai gerai jauciasi smelingoj dirvoj. Cia siaip, is patirties -kaikada tie prietarai veikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 spalio 2008 - 12:37
O va pas mus molis, tai mes tai pušei (cia as ja taip meiliai "mano pušė" vadinu smile.gif ) smeliuko pamaisem. Idomu o saknys gilyn varys, ar i sonus? g.gif

Sobieska
, tu tuos colius atvertei i normaliu zmoniu matavimo vienetus? blush2.gif parasyk kiek gavos blush2.gif namu kompe tai turiu skaiciuokle konvertuojancia.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 13:44)
Sobieska[/b], tu tuos colius atvertei i normaliu zmoniu matavimo vienetus?  blush2.gif parasyk kiek gavos  blush2.gif namu kompe tai turiu skaiciuokle konvertuojancia.

Zinok nilabai isikirtau apie ka tu cia. Nagi dar karta... blush2.gif
Tik klausimukas, kodel tau pardavejas is SS pasake, kad pusis bus 1 m.plocio.Ji ryskiai didesne bus
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 13:44)
tu tuos colius atvertei i normaliu zmoniu matavimo vienetus?  blush2.gif parasyk kiek gavos  blush2.gif namu kompe tai turiu skaiciuokle konvertuojancia.

pėdos čia wink.gif aukštis ~9-15 metrų, plotis ~6-9 metrus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 06 spalio 2008 - 12:57
Na va atejo aiskumas ir i mano kiema. Bet manes tai nedziugina 9-15 m blink.gif doh.gif unsure.gif
Papildyta:
Ojezau, o dar plotis. Ne ne ne - mano zemauge. Nenoriu, kad man trioba nugriautu ar sakos vidun list pradedu smile.gif Nors ir tolokai nuo namo pasodinau.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 13:54)
Tik klausimukas, kodel tau pardavejas is SS pasake, kad pusis bus 1 m.plocio.Ji ryskiai didesne bus

A jie kartais sneka ka nori. Tik kai pradedu gilintis, paklausia ar as zeldinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 14:32)
Va dar koki sedevra sukuriau prie savo vandens telkinuko ax.gif
user posted image

user posted image

Sobieska tu saunuole. O ziema neissals augaleliai tame vazone? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 14:01)
Ojezau, o dar plotis. Ne ne ne - mano zemauge. Nenoriu, kad man trioba nugriautu ar sakos vidun list pradedu smile.gif Nors ir tolokai nuo namo pasodinau.

tai gal pas tave kultivaras ( nana, zebrina) g.gif Oculus draconis kažkada baisiai traukė akį, pamačiau gyvai ir ... nebetraukia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 06 spalio 2008 - 13:10