Ingerele o kur tavo darbu rezultatas, vis laukiu, noriu zvilgtelt kaip sekasi
[/quote]
kai ka pertvarkiusi esu tik neturiu aparato fotkint. paskolinau ir negrazina. dabar apsirgusi esu tai tik speju suktis lovoje ir darbe. kai turesiu tikrai idesiu
beje su baseinu man vis tiek nelabai sekasi pasidaryt kazka grazaus. siaubas kazkoks
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 10:56)
Apgavo man sake, kad iki 2 m.ir tiek i sonus.Jei taip, tai reiks persodint, dar tegu truputuka paauga. Aciu
Na uzduotis akylioms Gal pamenat ir zinot ko cia truksta
Pas mane ji kokiū 8 metų (užauginta kaip tavo nuo kūdikėlio, persodinta daugybe kartų) siekia kokius 3 su viršum metrų, nes paskutiniais metais pradėjo varyt metrais, gal čia šiltų žiemų pasekmė ?
QUOTE(Knifofija @ 2008 10 06, 11:06)
Pas mane ji kokiū 8 metų (užauginta kaip tavo nuo kūdikėlio, persodinta daugybe kartų) siekia kokius 3 su viršum metrų, nes paskutiniais metais pradėjo varyt metrais, gal čia šiltų žiemų pasekmė ?
N u bet graziai atrodo Sakykit, kadangi nieko nenusimanau apie rozes, o ju turiu cielas 3 ar galiu dabar persodint, mat pradejo viena ant kitos lipti, ar geriau palaukt pavasario
Knifofija, dar as del tos pusies.O cia pas jus ne himalajine, jau grozis
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 08:10)
N u bet graziai atrodo Sakykit, kadangi nieko nenusimanau apie rozes, o ju turiu cielas 3 ar galiu dabar persodint, mat pradejo viena ant kitos lipti, ar geriau palaukt pavasario
geriau dabar sodink
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 06, 11:16)
geriau dabar sodink
Gerai, savaitgali pastumsiu truputuka i sona, vis platinu ratus, vis siaurinu zole, tuoj jos visai nebeliks
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 09:41)
Tina, atkreipk demesi kaireje puseje arciau tvoros. Lygiai tokia pusis,
As mokejau 34 Lt, nors kitoj vietoj 70 prase Pirkau is Sodo skrynios prekeivio. man sake, kad ji zemauge, bet tas zemumas 4 m i auksti ir 1 m i ploti. Tai as ja jau ir pasodinau toleliau nuo namo, kad turetu kur bujot. Del augumo - tai atseit greit auga, kai zeme pagauna. Bet nete labai jau mazai info apie ja randu. Lietuviskai praktiskai nieko. Negi ja mazai kas augina? Ir dara tseit linkus issalti Knifofija, ar denget savo, kai tokia maza buvo?
QUOTE(ADA @ 2008 10 06, 09:54)
[COLOR=red]Tina, kokia tavojo žagrenio rūšis?
Ar ne per vėlu būtų žagrenį dabar nusipirkti ir sodinti?
Ar ne per vėlu būtų žagrenį dabar nusipirkti ir sodinti?
Kad nezinau net Gal dar bandyk. Bijau blogai patart.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 11:10)
Knifofija man buvo minejus, bet nepamenu. Lygtais juodoji.
Papildyta:
As pati dar labai juodosios noriu. Ju buna ir zemesniu. Jos vidurzemio juros regione auga. Jau issiaiskinau pagal kankorezius. O kadangi mane labai zavi tas regionas, tai noreciau, kad aplinka bent kiek ji primintu
QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 11:38)
Knifofija man buvo minejus, bet nepamenu. Lygtais juodoji.
Papildyta:
As pati dar labai juodosios noriu. Ju buna ir zemesniu. Jos vidurzemio juros regione auga. Jau issiaiskinau pagal kankorezius. O kadangi mane labai zavi tas regionas, tai noreciau, kad aplinka bent kiek ji primintu
Aciu dabar zinosiu ko busimoj sodininku mugej ieskoti
Beje, ji bus si savaitgali MEGOS teritorijoje.Gal kas jau spejot pasiilgt mugiu
Blyn, man tai siloko vieno truksta. Stai tokio, svelniai rozinio atspalvio. http://public.fotki....0928132114.html Uzsimusk nerandu niekur. Visur tik tamsesni. Tikrai kvaila, kad 2 iskart nepirkau mugej prie senuku. Dabar ku-ku.
QUOTE(Santija @ 2008 10 04, 16:28)
nu cia tai vaizdeliai nerealus
o gal kartais turi nuotraukyte kaip visa tai ziema -pavasari atrodo? mes dabar kaip tik sprendziam klausyma ar tujom uzsodinti, ar daryti tokia tvora ir vynogem
o gal kartais turi nuotraukyte kaip visa tai ziema -pavasari atrodo? mes dabar kaip tik sprendziam klausyma ar tujom uzsodinti, ar daryti tokia tvora ir vynogem
Pabandysiu namie paieskot to niuraus vaizdelio... Nors, is tiesu, blogo vaizdo pas mus beveik nebuna - kiekviena sezona gamta turi savo zavesi
QUOTE(sobieska @ 2008 10 05, 19:49)
nugi aciu, kad nepamirsai.Cia is serijos vaizdialis 3 viename-grazu, naudinga, skanu.Gebene uzsirioglinusi ant tinklines tvoros ania Kiek jai metu
Papildyta:
Mamce, nu pasakyk, kad ir pas mane vaizdas pro langus tinkamas RELAXui Blyn kaip grazu , o terasoje pas jus daug vienu metu sutelpa zmoniu, nesigasdink, cia tarpkitko
Papildyta:
Mamce, nu pasakyk, kad ir pas mane vaizdas pro langus tinkamas RELAXui Blyn kaip grazu , o terasoje pas jus daug vienu metu sutelpa zmoniu, nesigasdink, cia tarpkitko
Gebenei ir vynuogei po 6 m. Ten dar ir aktinidija isipynusi, tik ta jau uzgozta nepermatomai. Jos sodintos vos isikelus i nama, kai seimininke neturejo jokios nuovokos apie augalu derinima ir atstumus...
Pas tave per langus irgi labai grazu - aukstis atveria horizontus
O terasoj telpa tiek , kiek atvaziuoja. Netelpantieji terasoj, zaidzia smelio dezej
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 11:10)
Kokia grazi ir sveika tavo roze Man sirdis verkia, ziurint i saviskes, ligu nuniokotas
QUOTE(Mamce @ 2008 10 06, 11:57)
Kokia grazi ir sveika tavo roze Man sirdis verkia, ziurint i saviskes, ligu nuniokotas
Aciu Mano taisykle Nr.1 rozem kuo maziau demesio skiri, tuo jos grazesnes. Kokia stipri as asmenybe, isivaizduok, mugej nusipirkau 2 rozes (geltona su margais ir viena sviesiai zalia) tai net nemaciau ziedu Vos tik uzmezga as nuskinu, uzmezga nuskinu ir taip nuo krumo kokis 10 ziedeliu parejo ir nei vienam neleidau issiskleist, nors oi kaip norejau zvilgtelt i mezgama grozi.. Nieko, kitais metais atsigriebsiu, turbut mano kantrybes pasekoje taip isbujojo kerai, kad net stumti i sona reikia, o to tai tikrai nesitikejau
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 09:56)
obels , kazkaip labai istrigo atmintin, kad tavo pantera buvo i obelis itupdyta ...
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 12:48)
Aciu Mano taisykle Nr.1 rozem kuo maziau demesio skiri, tuo jos grazesnes. Kokia stipri as asmenybe, isivaizduok, mugej nusipirkau 2 rozes (geltona su margais ir viena sviesiai zalia) tai net nemaciau ziedu Vos tik uzmezga as nuskinu, uzmezga nuskinu ir taip nuo krumo kokis 10 ziedeliu parejo ir nei vienam neleidau issiskleist, nors oi kaip norejau zvilgtelt i mezgama grozi.. Nieko, kitais metais atsigriebsiu, turbut mano kantrybes pasekoje taip isbujojo kerai, kad net stumti i sona reikia, o to tai tikrai nesitikejau
As taip pat darau, kai pasodinu nauja kruma pavasari - iki liepos pabaigos neleidziu zydeti. Paskui jau duodu parodyt grozi