Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

QUOTE(rokoko @ 2008 10 05, 23:41)
Tina, erika labai grazute wub.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
Mamce thumbup.gif ežeras,gyvatvorė...labai gražu...

Gal galit ką nors patarti g.gif į mano pievą įjunko kurmiai,jokių priemonių nebijo...,pirkau spec.priemonę ir nieko,prietaisą įkasiau (birbia) kurmiams nė motais knisa linksmai toliau,po nakties keturi nauji kauburėliai verysad.gif
Atsakyti
rokoko, dėkui už patarimus 4u.gif

Darželiai yra skirtingose namo pusėse. Tulpės iškastos - šįmet sodinsiu kitaip. O tam darželyje kur pavasarį narczai žydėjo, kaip tik esu šįmet prisisėjusi piliarožių ir bijūną išskaidžius thumbup.gif
Atsakyti
As tai si rudeni cesnaku ir margutes sodinimu apsiribojau. Aciu Dievui praejo man ta tulpiu manija, nes paskui kai visas sukaisiot, o dar vieta rast doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 05, 23:08)
stulpo ''kojines'' dar tikrai tik azurines, bet nieko, pora meteliu - ir rezultatas bus.
Kokia zeme pas tavi isdziuvusi atrodo blink.gif pas mus tai palyja tvarkingai po truputi, tai juoda juoda.

lotuliukas.gif Labai tinkamas zodis - azurines thumbup.gif .O zeme tai buvo ka tik sukasta pasodinti keli augaliukai ir pamulciuoti, bei palaistyti, todel toks zemiu spalvos kontrastas ir kaip jau esu minejusi, puse sklypo daugiau priesmelis, todel ir zeme sviesesne, o vat darzas tai juoduoja biggrin.gif Ir pas mus uztenka to lietaus.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 10 05, 22:51)
Stai mano grazuole himalajine, dar leliukas visai  wub.gif bet sake, kad ji greit auga.

Tina, atkreipk demesi kaireje puseje arciau tvoros. Lygiai tokia pusis, o i metus paauga apie sprindi spygliai, siemet jau meginsiu kirpti, gal ka paformuosiu, o gal dar nekirpsiu, gal dar leisiu augti g.gif Bus matyt kai paaugs. Siaip labai graziai ziurisi didele, maciau pati vienam kieme, man atrodo kad ir pas Knifofija tokia auga, ar bent panasi i ja ax.gif Vnz - geras pirkinukas, o kiek mokejai, nes as savo laiku tai lt.padejau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 spalio 2008 - 08:42
[COLOR=red]Tina, kokia tavojo žagrenio rūšis?
Ar ne per vėlu būtų žagrenį dabar nusipirkti ir sodinti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2008 10 06, 07:44)
Mamce thumbup.gif ežeras,gyvatvorė...labai gražu...

Gal galit ką nors patarti g.gif į mano pievą įjunko kurmiai,jokių priemonių nebijo...,pirkau spec.priemonę ir nieko,prietaisą įkasiau (birbia) kurmiams nė motais knisa linksmai toliau,po nakties keturi nauji kauburėliai verysad.gif

Spastais vieliniais, senukuose tikrai turi prie sodo darzo prekiu. Nukasat kaubureli susirandat skyle ir ikisat i ja spastus, uzkasat .
Atsakyti

QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 07:49)
As tai si rudeni cesnaku ir margutes sodinimu apsiribojau. Aciu Dievui praejo man ta tulpiu manija, nes paskui kai visas sukaisiot, o dar vieta rast  doh.gif

Mano augalynuose ima nusistoveti tie svoguniniai. Yra ju daugybe: pavasarines leukojos, krokai, snieguoles, hiacintai, narcizai, tulpes, sachmatines ir didziosios margutes, armenines zydres, cesnakai, paskui lelijos..
tik tulpes kai kurias reik kasmet iskasinet, siaip ju nereik lysvemis sodint - o i tarpus tarp kitu, kerojanciu augalu, tada ir stagaru problema nekankina.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 06, 09:41)
lotuliukas.gif  Labai tinkamas zodis - azurines thumbup.gif .O zeme tai buvo ka tik sukasta pasodinti keli augaliukai ir pamulciuoti, bei palaistyti, todel toks zemiu spalvos kontrastas ir kaip jau esu minejusi, puse sklypo daugiau priesmelis, todel ir zeme sviesesne, o vat darzas tai juoduoja biggrin.gif  Ir pas mus uztenka to lietaus.
Papildyta:

Tina, atkreipk demesi kaireje puseje arciau tvoros. Lygiai tokia pusis, o i metus paauga apie sprindi spygliai, siemet jau meginsiu kirpti, gal ka paformuosiu, o gal dar nekirpsiu, gal dar leisiu augti g.gif Bus matyt kai paaugs. Siaip labai graziai ziurisi didele, maciau pati vienam kieme, man atrodo kad ir pas Knifofija tokia auga, ar bent panasi i ja ax.gif  Vnz - geras pirkinukas, o kiek mokejai, nes as savo laiku tai  lt.padejau
user posted image

Tai labai didelė pušis, pradžioje auga lįčiau, o paskui po 1,5 metro per metus kai pavaro. Pas tave jai maža erdvės bus.
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2008 10 06, 10:19)
Spastais vieliniais, senukuose tikrai turi prie sodo darzo prekiu. Nukasat kaubureli susirandat skyle ir ikisat i ja spastus, uzkasat .

isbandytas ir tas variantas - nieko nemacina schmoll.gif Tik oro sukuciai dar kai padrebina, tai maziau jie kuiciasi, aisku kai su zoliapjove praeini irgi pagasdini tuo paciu, bet is po nakties ju visvien atsiranda ir dar pacioj netinkamiausioj vietoj doh.gif kiaulystes desnis
Atsakyti

nebeatsakykit man del roziu - einu persodinti, ar bent pasiruost persodinimui. pasiskaiciau, atsispausdinau kad pamosuot uosviui po nosim, jei ka..
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 10 06, 10:52)
Tai labai didelė pušis, pradžioje auga lįčiau, o paskui po 1,5 metro per metus kai pavaro. Pas tave jai maža erdvės bus.

Apgavo bash.gif man sake, kad iki 2 m.ir tiek i sonus.Jei taip, tai reiks persodint, dar tegu truputuka paauga. Aciu 4u.gif

Na uzduotis akylioms lotuliukas.gif Gal pamenat ir zinot ko cia truksta
user posted image

Ingerele o kur tavo darbu rezultatas, vis laukiu, noriu zvilgtelt kaip sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 spalio 2008 - 09:59