Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

QUOTE(vida777 @ 2008 10 04, 20:51)
O kas ten per vienas kliombos vidury, rugseji, tas baltas aukstaugis ziedynas stiebias  g.gif ?

is tolo ''nesa'' i toki pentini poskysti, pas mane rudeniniai ju ziedai tokie.
Bet per zemas pentiniui g.gif

Tiesa,merginos, ta pievine kraujazole http://i262.photobuc...fDSCF9107-1.jpg iki siol sekmingai ir estetiskai zydi, tuoj bus 3 menesiai blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri padesit - kas cia per augaliukas...nezinau pavadinimo,kokio dydzio auga g.gif nesugalvoju kur ji pasodint - ar galiu kazkaip formuot apkarpyt,jei per aukstas man isaugtu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 10 05, 11:47)
gal kuri padesit - kas cia per augaliukas...nezinau pavadinimo,kokio dydzio auga  g.gif nesugalvoju kur ji pasodint - ar galiu kazkaip formuot apkarpyt,jei per aukstas man isaugtu  4u.gif
user posted image

gal tai šita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 10 05, 14:39)

tikrai zieme, as irgi jos pasiroviau vienam patvory - ugliai gal kokiu 2 m ilgio buvo doh.gif , vos maisiukan sugrudau...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 05, 19:07)
tikrai zieme, as irgi jos pasiroviau vienam patvory - ugliai gal kokiu 2 m ilgio buvo  doh.gif , vos maisiukan sugrudau...

bigsmile.gif pataikiau thumbup.gif

o aš ciuckį vedžiodamą visus pakampius apeinu ir gėlynus apžiūriu,reiks ir man pasirauti dėmesio vertų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Geras savaitgalis buvo....darbui tongue.gif Jau kad dirbau tai dirbau karsta.gif pavargau ne nuo darbo, o nuo sito "padejejo".Kur tik supurenu, ten duobutes doh.gif , o dar kiek buvau uzpulta is pasalu... kam reikia tokio padejejo, galiu paskolint biggrin.gif
user posted image

O dabar jei turit tai jums labai praverstu lupa, parodysiu savo vinvyti biggrin.gif o kada jei ne dabar, nu iki Mamces mums dar oi kaip toli, bet pradzia yra
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 10 03, 23:03)
Sobieskai, gebeniu tema (gebenes ir vynuoges simbioze)
user posted image

thumbup.gif nugi aciu, kad nepamirsai.Cia is serijos vaizdialis 3 viename-grazu, naudinga, skanu.Gebene uzsirioglinusi ant tinklines tvoros ania mirksiukas.gif Kiek jai metu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 10 03, 23:03)

Mamce, nu pasakyk, kad ir pas mane vaizdas pro langus tinkamas RELAXui verysad.gif Blyn kaip grazu wub.gif , o terasoje pas jus daug vienu metu sutelpa zmoniu, nesigasdink, cia tarpkitko cool.gif
Atsakyti
Knifofija, jeigu cia tas pukuotas yra magnolijos ziedas, tai as ju ant saviskes uztikau 5. Vadinasi ji kitais metais zydes bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 05, 20:20)
Knifofija, jeigu cia tas pukuotas yra magnolijos ziedas, tai as ju ant saviskes uztikau 5. Vadinasi ji kitais metais zydes bigsmile.gif
user posted image

user posted image

Taip, čia žiedai. Tavo gėlininkai prie karpynės yra garsieji Vyšniauskai, važiuodama pas juos pasiimk gerą piniginę, nes kainelės tai stipriai kandžiojasi pas juos, mes gėlininkai iš jų neperkame specialiai, nes labiau pasipūtusių žmonių neteko sutikt.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 10 05, 20:24)
Taip, čia žiedai. Tavo gėlininkai prie karpynės yra garsieji Vyšniauskai, važiuodama pas juos pasiimk gerą piniginę, nes kainelės tai stipriai kandžiojasi pas juos, mes gėlininkai iš jų neperkame specialiai, nes labiau pasipūtusių žmonių neteko sutikt.

blink.gif geras, nu girdejau, kas tokie Vysniauskai yra, bet kad butent "jie" Nugi tuos miskantus pirkau is ju, tai 10 lt.sugebejau nusideret, gan paslaugi moteriske, tokia letakalbe, kontrastas man biggrin.gif kol atsako, tai jau bunu pamirsusi ko klausiau lotuliukas.gif Na bet i zvalgytuves nuvaziuosiu, netoli man rolleyes.gif
Beje, aciu uz papildoma kupsteli Sirobanos, nu kaip zinodama man idejot, butu vieno truke biggrin.gif Va mano grazuoles kur sutubdytos, dabar tai dar prie kanu, na o paskui kaip dievas prota apsvies
user posted image
Kazkodel norejau uzbaigti lankeliu biggrin.gif
user posted image[/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 05 spalio 2008 - 19:59
Stai mano grazuole himalajine, dar leliukas visai wub.gif bet sake, kad ji greit auga.
[attachmentid=160990]
Zagrenis jau nuraudes rudeni skelbia.
[attachmentid=160991]
O cia Jolaxus, stai taip dabar maximine erika atrodo.
[attachmentid=160992]

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 04, 20:51)
O kas ten per vienas kliombos vidury, rugseji, tas baltas aukstaugis ziedynas stiebias  g.gif ?

Vida777, doh.gif toptelejo man - DIDYSIS ZIOVEINIS [vienmete]
2004 sezonu ir as toki auginau blush2.gif
user posted image

QUOTE(Wolke @ 2008 10 05, 10:47)
gal kuri padesit - kas cia per augaliukas...nezinau pavadinimo,kokio dydzio auga  nesugalvoju kur ji pasodint - ar galiu kazkaip formuot apkarpyt,jei per aukstas man isaugtu 
user posted image

mergaites sake, kad Zieme. pazeme skleidziasi kaip kilimas.

QUOTE(sobieska @ 2008 10 05, 18:49)
Geras savaitgalis buvo....darbui

tai lanksvom nuo darzo atsiskyrei? bus grazu wub.gif
stulpo ''kojines'' dar tikrai tik azurines, bet nieko, pora meteliu - ir rezultatas bus.
Kokia zeme pas tavi isdziuvusi atrodo blink.gif pas mus tai palyja tvarkingai po truputi, tai juoda juoda.

As pabaigiau galutinai Spygliuociu sodeli su bergenijos/raugeriskio smoteliu [oi, sorry, dar smeliuko po/tarp penkunropiu pakisiu ir kai kuriuos pavasario svoguninius]. Siandien kampe isodinau bordo Dantytaja gaure [vietoj tradeskantes], nu kaip fainai ji ten ziurisi rolleyes.gif , tikrai susisaukia su bergenija kitam kampe - Vida777, tu teisi buvai 4u.gif o jau ''bordinumas'' su heihera kaip i tema thumbup.gif
Mb po visko sako: tai sitas projektas JAU baigtas? matyt, sunku jam tuo patiket lotuliukas.gif , kai tiek laiko ir pastangu ten skyriau.

''Jamu'' dabar didiji gelyna. ten reik vietos palaisvint. g.gif
Ar nieko baisaus, jei rozes dabar persodinsiu?
Atsakyti
Tina, erika labai grazute wub.gif
pas mus zagrenis prie prudo dar ne...
Papildyta:

Nusisaut!!!
praziopsojau Mokytoju namu kiemelio augalu muge doh.gif
http://klaipeda.dien...kenkejai-146245
ne viena augaliuka is ten parsitempusi esu, jetus, kaip gaila! verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 05 spalio 2008 - 22:42