Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

QUOTE(sobieska @ 2008 09 30, 18:24)
o ant kokio pagrindo ji uzsilipus, o kiek cia jai metu, orientaciniai bent  ax.gif kiek daug "o"

interneto platybese foto rasta ax.gif bet cia raso,kad ant vielines tvoros ji uzlaipinta...amzius nepaminetas mirksiukas.gif
cia maniskis medis bigsmile.gif is paziuros net nepasakysi,kad gebene butu...kazkaip `apsvietimas blogas `(pasakytu geras fotografas) nelabai ka eina iziuret rolleyes.gif
user posted image

siuo metu jau baigia zydet gebene ,nebeina is arciau kur matos foto ikelt doh.gif bandysiu veliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 30 rugsėjo 2008 - 18:26
QUOTE(Wolke @ 2008 09 30, 19:25)

nebeina is arciau kur matos foto ikelt  doh.gif bandysiu veliau

Nu tikrai su nekantrumu lauksiu, kazkaip uzsivedziau pamacius tokia grazia tvora tai isivaizduoju, kad ir pas mane ji tokia bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 09 29, 23:37)
jasminum nudiflorum - zydi dar sniegui nenutirpus
http://green-24.de/m.../1137539303.jpg 

oho bigsmile.gif
Intriguoji, gal ateis kas protingas ir pasakys, kaip mūsų sąlygom šis stebuklas gyventų g.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 09 30, 08:04)
*Rokoko, tai pas tave palankios salygos augalams kryzmintis.

**Ar neissals mano bliude perkunropiu asorti, jeigu as jas dabar su visu plastmasiniu indu ikisiu i zeme, ta prasme - plastmase salti traukia,

*susikryžmino šalia lipančios baltos ir mėlynos vynuogės - baltų neliko, kažkokios rausvos...

**plastmasė šalčio netraukia schmoll.gif - metalas traukia [t.y. laidus šilumai]. Bet plastmasė nelaidi nei orui, nei vandeniui, jei ir įkiši į žemę, tai kaip vonia kokia bus tavo ropėms esant šlapiems orams. Jei nieko nenori daryt, kišk po kokiu stogu, tik kontroliuok drėgmę rankiniu būdu.
Siūlau viską perkelt i molinį plokščią vazoną [neseniai pirkai], ir jį pasistačius paradinėj vietoj grožėtis žiemojančia kompozicija. Leisti lyti ir apsnigti, molis kvėpuoja ir gerai praleidžia drėgmę.

Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 09 29, 23:53)
As rytoj jau irgi trauksiu "i laukus",
Nors, tiesa, jau gi rugsejo galas, pats laikas apie tulpiu sodinima galvot,

o rytoj visą dieną lietų pranašauja verysad.gif taip norėjau kai ką pabaigt.
mano vieni narcizai dar ne vietoj doh.gif na negražūs jie man - tokie smulkūs, po kelis ant koto, balti, ale biškutį pilnaviduriai... kur juos kišt g.gif
Papildyta:
Iš mano užrašų apie RAGANIŲ genėjimą:
O dėl genėjimo, rugpjūtį antroje pusėje raganės apkarpomos paliekant stiebus 1,3 m aukščio,poto prieš šalčius jie prilenkiami ir apdengiami. Čia toks genėjimas raganėms žydinčioms ant antramečių stiebų.
O tos,kurios žydi ant pirmamečių stiebų, genimos trumpai.T.y. nuo žemes palikti dvi poras gerai išsivysčiusių vegetatyvinių pumpurų. Iš kurių kitais metais ir augs nauji ūgliai ir žiedai.Maždaug 20cm.

ar tikra tiesa, kad rugpjūtį? g.gif tada manoji dar visu pajėgumu antrakart žydėjo.
Tai dabar jau eisiu turbūt kirpt, ar šalnų palaukt? g.gif

ar dabar genėti raganes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 09 30, 16:40)
itai2
bedirbant sumasciau, kad gali pagalvoti jog siulau  tik ireminti kiema zaliai, o viduryje tuscia, NE, NE , NE......... ir darza reiktu zalia tvora su "varteliais" atskirti ir vaiku zaidimo vieta zaliai apipavidalinti........smile.gif
cia buvo pasiulymas tik pakrasciams smile.gif
Papildyta:
smile.gif
maziukai MOPS'iukai
tupi kaip eziukai
graziai atrodo tarp akmenu
o taip pat salia kelmu
smile.gif

apz. diplomantei- aciu uz pametytas idejas 4u.gif savaitgali jau kai ka padirbome-ir puseles jau vietoj, ir palie pamata pora lanksvu jau ikista, ir rododendrai veitoj... atsiusiu nuotraukas kai grisiu is komandiruotes savaitgali..
Atsakyti
Sveiki,
as visada galvojau, kad perkunrope - nelepus augalas.. Pasirodo - nieko panasaus.. Neauga jos pas mane - ir i patvori buvau sukisusi ir alpinariume, nieko - tuscia vieta lieka..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 10 01, 09:13)
Sveiki,
as visada galvojau, kad perkunrope - nelepus augalas.. Pasirodo - nieko panasaus.. Neauga jos pas mane - ir i patvori buvau sukisusi ir alpinariume, nieko - tuscia vieta lieka..

blink.gif geras.As tai kur numetu, ten randu tik dvigubai daugiau.

Perkelsiu savo ropes i molini inda ir sukisiu zemen, mat as noriu prie baseinuko tarp akmenuku ikomponuot, bet tie akmenukai pas mane ant zvyro, zemes po apacia nerasta, va kur visa problema ir po to dar salimais paversti asoti su kuom nors"islieta" turbut is jo pabegs perkunropes ale isilies i dubeni. Va kaip ekspromtu sugalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 10 01, 09:13)
Sveiki,

QUOTE(sobieska @ 2008 10 01, 09:48)
blink.gif  geras.As tai kur numetu, ten randu tik dvigubai daugiau.

Perkelsiu savo ropes i molini inda ir sukisiu zemen, mat as noriu prie baseinuko tarp akmenuku ikomponuot, bet tie akmenukai pas mane ant zvyro, zemes po apacia nerasta, va kur visa problema ir po to dar salimais paversti asoti su kuom nors"islieta" turbut is jo pabegs perkunropes ale isilies i dubeni. Va kaip ekspromtu sugalvojau ax.gif

tai kad perkūnropės tikrai nereiklus augalas unsure.gif tik joms "riebios" žemės nereikia, geriau smėliukai, kur drėgmė nesilaiko, nes drėgmėje pūva. taip pat šešėliai netinka. aš irgi ku numetu ten randu, net beveik išmetimui buvau pakampėn nudrėbus, žiūriu gi gyvena sau rolleyes.gif
Atsakyti
.......va va ....ir as norejau pasakyt,jog perkunropes nemegsta pagerintos zemes schmoll.gif ,kol buvau jas sumecius i neparuosta zemele,tai nuostabiai bujojo tongue.gif ,o kai tik pripyliau geresnes,o dar gerai palijo..... ir supuvo unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2008 10 01, 10:08)
.......va va ....ir as norejau pasakyt,jog perkunropes nemegsta pagerintos zemes schmoll.gif ,kol buvau jas sumecius i neparuosta zemele,tai nuostabiai bujojo tongue.gif ,o kai tik pripyliau geresnes,o dar gerai palijo..... ir supuvo unsure.gif .

Teko girdet, jei norima inde augint joms labai gerai tinka kaktusu zeme - ji maisyta su smulgiu zvyru, laidi vandeniui.Aisku inde papildomos skyles nepamaisys. Kai paciai reikia, tai viska issiklausinejau, todel galiu ir pasidalinti, negaila gi ax.gif
Atsakyti
Ar tinka dabar lauke sodinti viržius, kurie Maximoje parduodami ? (su nuolaida šią savaitę)
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2008 10 01, 11:22)
Ar tinka dabar lauke sodinti viržius, kurie  Maximoje parduodami ? (su nuolaida šią savaitę)

viržius taip, erikas ne, gerai įsitikink, nes jie kartais sumaišo juos.
Atsakyti