Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

kičas..
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 09 28, 20:11)
Nagi, nagi - prašom vaizdelių  lens.gif
Papildyta:
Žinau, kad dabar tie seni batai "ant bangos", bet man nepatinka  schmoll.gif

Siaip tai ir man jie nilabai, bet jeigu juos padesi tinkamoj vietoj ir tinkamoj aplinkoj, pvz.prie senos kleties, svirno ar tai seno medinio namuko visai neblogai ziuretusi.Vienas batas guli ant sono is jo kasnors pabire, kitas salimais augalais apzeles arba kurnors tarp aukstu smilgu naturaliai numesti ir apzeldinti. Nepritarciau toms, kurios siuolaikiskoj tvarkingoi sterilioj aplinkoj panaudotu panasia kompozicija. Nagi pasitelkit fantazija, jeigu kuriai nors tinka - pirmyn ir lauksim nuotrauku, nes arteja "uzmigimo" metas ziema, o taip noresis kur nors akis paganyt...taip kad kaupkim savo sedevrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 28, 19:08)
Vat as pirksiu tokius tik betoninius vazonus, zadejo "nusirengt"

user posted image[/IMG]

.....nu ir as tuos turiu mirksiukas.gif Man jie labai thumbup.gif ,brangus rupuzes

user posted image

.....cia ne keramika,o kazikoks plastmases ir gumos lidinys g.gif ,gi bandziau skilutes su degancia vinim padaryt......nesigavo schmoll.gif ,tasesi lyg siulai nuo to pradurimo ir vel uzlipo....nu keista struktura to puodo g.gif .Bet kanams cia labai patiko,isstume tas begonijas cool.gif ,kitamet kazka kita cia sodinsiu ax.gif

O gal ir klystu,gal maniskiai kitokie
lens.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2008 09 28, 21:47)

.....cia ne keramika,

As tik nuotrauka idejau parodyt kazka panasaus i tai, ka zadu isigyt, tai bus vazonikai is betono. Ant didziausio maciau kaina buvo 175 lt. bet zadejo nuolaida ax.gif nu neispigiuju ne
Atsakyti
Va va as ta pati norejau pasakyt blush2.gif man ir visokie pavirte virtuves rakandai tik pusetinai atrodo, na nebent super isipaiso i aplinka. Bet batai tai - niekada schmoll.gif
Papildyta:
O stai mano silokai wub.gif silokomanija esamu periodu blush2.gif
[attachmentid=159980]
[attachmentid=159981]

O cia po truputi rausta sermuksnis, vis labiau isryskindamas geltonas uogytes wub.gif
[attachmentid=159982]
Atsakyti
Sobieska,nu turetu but labai grazu thumbup.gif .
As lydaus del visokiu vazonu....ir butinai turi but dideli,masyvus tongue.gif .Man asmeniskai - tai labai grazios sodo dekoracijos,visada gali pakeitaliot vietas....ale migruojantys gelynai tongue.gif .
Atsakyti
Kiek reikia laipiojanciu GEBENIU apsodinti 15m.tinkline tvora- mastau.gif mastau.gif mastau.gif mastau.gif mastau.gif Jei dabar nusipirkciau ir pasodinciau laikinon vieton, kad jos man paaugtu metus, o paskui perkelciau i nuolatine - nieko neatsitiks, ta prasme jos pernesa permainas. ax.gif Cia sia nakti man ramybes nedaves objektas, sumasciau savo busima intymna vieta nuo pasaliniu akiu apsaugoti butent taip.Tik nezinau, kiek greitai gebenes atliks joms paskirta funkcija. Kas su gebenem susiduret praktiskai, ar siaip neblogai apsiskaiciusios,padekit ax.gif
Atsakyti

QUOTE(troja3030 @ 2008 09 27, 07:22)
va turiu toki klausimeli, noreciau atskirti darza nuo visos aplinkos, nes salia jo turetu isdigti pirtis su lauko zidiniu ir t.t. kazin ar labai negraziai atrodytu jei as palei darza pasodinciau vynuoges ir jas risciau taip kad suzeliusios atrodytu lyg tvora   palei visa darza

ne tik tvora, bet ir siena gali pasidaryt.
pas mus 2 vietose - kaip pavesine , ir kaip siena nuo kaimynu.
parodau ''nesezonine'' fofo, kad matytusi konstrukcija pavesines:
user posted image
I zeme ikalti vamdziai [siauri], i juos istatyti mazesnio diametro vamzdziai. virsuje nzn, turbut virino g.gif . konstrukcija aptraukta stambiu tinklu.

O cia kitoje vietoje, konstrukcijoje ne tinklas,o vielos isvedziotos.
user posted image

QUOTE(vida777 @ 2008 09 27, 08:13)
cia jau is "rozamundos serijos" pasakysiu - stiprybes jums, ir jusu artimiesiems  .

rolleyes.gif
db knisuosi su bergenijos ir raugeriskio ploteliu, o po to lietu pranesa, o po to... vagrsai daugiameciai, kaip velai as juos draskysiu.. doh.gif viena astra milzina tiesiog zydinti tampysiu.. verysad.gif flioksas, tradeskantes dar zydi unsure.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 09 27, 08:50)
rasakila žydėjimo metu
o ramunėms ant pakelio rašo,

aciu 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 09 27, 16:26)
Turi omeny kruma ar skiepyta?

skiepyta. kamienas 10cm. bliamba, mes cia apie ... g.gif uztrigo.. doh.gif kur pasakiskai zydi.

QUOTE(sobieska @ 2008 09 28, 12:52)
Dar perkunropiu asorti 2 bliudai po 7-8 rusis perkunropiu, po 10 lt.

va cia tai kaina thumbup.gif
Monami, orientuokis mirksiukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 09 28, 17:51)
O dabar kas zinot pasakykit, ka daryt su pazeistais (kirmeliu pagrauztom skylutem, paminkstejusiais ar papilkejusiais sonais) svoguneliais  ? Mest lauk, sodint tik visai visai sveikus, ar kaip ?

tuos minkstalus meciau lauk negailestingai, tikrai nesodink prie sveiku schmoll.gif [neieskojau ten gyvybes lotuliukas.gif ]
man taip tulpese ir pavasarinej leukojoj pasitaike, tik as juos dabar is zemes suzvejojau besitvarkydama.

QUOTE(umede @ 2008 09 28, 18:35)
baltas emaliuotas buves,gerai apdauzytas,

va sitai paryskinta tikrai kreizi turetu but thumbup.gif .. jei vietoje.
man labai prie sirdies viskas is pilko cinkuoto metalo wub.gif blush2.gif : stogai, kibirai, vonios/baleikos, lietvamzdziai... [Kasioppeja, kalbedama apie tavo stoga labai nuosirdi buvau blush2.gif ]

QUOTE(Tina* @ 2008 09 28, 21:35)
O stai mano silokai  silokomanija esamu periodu
O cia po truputi rausta sermuksnis, vis labiau isryskindamas geltonas uogytes

saunuole thumbup.gif wub.gif
rodomes, rodomes 4u.gif
juk tuoj salnos unsure.gif , ir kieme tik spygliuociai nebent dziugins.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 09 29, 10:11)
skiepyta. kamienas 10cm. bliamba, mes cia apie ... g.gif uztrigo.. doh.gif kur pasakiskai zydi.

Migdolas ax.gif
Papildyta:
O silokus derinau prie spygliuocio, liuks kaip jie "susikalba".
Atsakyti

Na kadango raginau rodytis, o pati irgi megstu pasirodyti lotuliukas.gif , tai rodausi blush2.gif
Kaip tikra tingine, pasidalysiu vaizdais pro langa. Ta pati, i viena ir i kita puse zvelgiant:

user posted image

user posted image

Vinvycio demes vynuogese tikrai dabar labai dziugina aki wub.gif .Mergaites, pasorodykim savo vinvycius - kada paskui, jei ne dabar mirksiukas.gif

O velyviu ''kariuomene'' ne tik cia turejo pasisekima, bet ir tarp namiskiu, todel kitais metais kartosiu sia kompozicija, tik, aisku, visi vazonai bus molio, klasikiniai minimalistiniai. zinoma, paprotinta Isdykeles, persodinesiu juos vasara ramybes periodu. [siaip smagu, kad be pastangu, spontaniskai isejo geras projektelis]

O dabar prie reikalo.

Dahlia +++, gal padesit identifikuot sausmedi - blizgusis ar skestasakis?:

user posted image

Vida777, kas ten centre [desiniau sausmedzio], koks tavo augaliukas? Ziemoja?

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 09 29, 09:17)
Migdolas  ax.gif
Papildyta:
O silokus derinau prie spygliuocio, liuks kaip jie "susikalba".

aciu. 4u.gif

drinks_cheers.gif tikrai susikalba, ka tik 8 ivairiausius silokus i spygliuociu sodeli sukisau
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 09 29, 11:05)

Nu fain wub.gif , o saule i kambari prasiskverbia turbut tik vakarais, ania mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 09 28, 22:35)
O stai mano silokai  wub.gif silokomanija esamu periodu  blush2.gif

O mano toks silokas kazkodel visada isgriuna, labai ji prie zemes kazkas traukia. Pradzioj viskas ciki, o vat rudenio su ziedais ir...zemyn verysad.gif
Papildyta:
Pro langa, tai pro langa biggrin.gif -dazosi medziai...
user posted image
Vinvyciu pasigirsiu truputuka veliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 29, 10:13)
Nu fain wub.gif , o saule i kambari prasiskverbia turbut tik vakarais, ania mirksiukas.gif
Papildyta:

O mano toks silokas kazkodel visada isgriuna, labai ji prie zemes kazkas traukia. Pradzioj viskas ciki, o vat rudenio su ziedais ir...zemyn verysad.gif

Taip, vakarais - pro si langa. gerai orientuojies thumbup.gif

Parisu siloka pazeme lengvai - tikrai gerai. tik nereik sulaukt, kol stori kotai prisitaikys prie naujos formos - tada neina graziai ''suverzt''. cia visiems augalams tinka - parisinet reik pries zydejima, kol stiebai nesideformuoja nuo ziedynu svorio.
Atsakyti