Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

Nu gi kaip senuku muge be Sobieskos, ni kaip doh.gif I masina isikroviau margalapi ajera
user posted image
Monami kainavo 15 lt biggrin.gif
Dar perkunropiu asorti 2 bliudai po 7-8 rusis perkunropiu, po 10 lt. Zymiai geriau apsimoka pirkti tokius, negu vienos rusies, kur kainavo 8 lt.mazytis indukas. Bet ir toki teko isigyt, nes labai interesna rope pasirode. Kai kalbejomes su pardaveja, tai aplinkui jau 3 zmogeliai sukiojosi, nu labai ir jiems prireike tu asorti, bet jau neturejo, zadejo i zemke atsivezt, tai jei ka domina, atvykit tomis dienomis bus pasirupinusi daugiau kompoziciju isstatymu. smile.gif
Ir dar buvau i senius uzbegusi, gavau truputuka gilesnius molinius indus savo tulpem kisti i zeme.Tai manau, kad tie tiks idialiai
Papildyta:
Kaip tuscia, tokia niuri diena, o visos nuo kompu pabegusios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 rugsėjo 2008 - 12:53
QUOTE(sobieska @ 2008 09 28, 13:43)
Ir dar buvau i senius uzbegusi, gavau truputuka gilesnius molinius indus savo tulpem kisti i zeme.Tai manau, kad tie tiks idialiai

g.gif kaip cia pasakius,ne visi moliniai indai tinka ziemojimui lauke,jei turi snaiges zenkla ar bent jau uzrasa -kad atsparus salciams -tada taip...atkreipei demesi kokie tavo pirktieji mirksiukas.gif ax.gif

o penkunropes butu idomu pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 09 28, 13:54)
g.gif kaip cia pasakius,ne visi moliniai indai tinka ziemojimui lauke,jei turi snaiges zenkla ar bent jau uzrasa -kad atsparus salciams -tada taip...atkreipei demesi kokie tavo pirktieji  mirksiukas.gif  ax.gif

o penkunropes butu idomu pamatyt  bigsmile.gif

Jokiu zenklu nebuvo, net ir kainos prie ju nebuvo padeta,tik kasoje pamaciau.Jei sutruks, tai nelabai ir bus gaila, svarbu, kad is zemes tvarkingai issikeltu, tai visa turini bus galima graziai perkelti kitur.Bet manau, kad viskas bus gerai, nu nera jau tokios dabar saltos ziemos, kaip pries 10-15 metu biggrin.gif
Perkunropes nupaveiksluosiu, kai visus 4 vazonus kartu turesiu, dabar du cia , du kaime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 28, 13:52)
margalapi ajera

bigsmile.gif labai ačiū už kainas thumbup.gif

o aš panašaus į šį ajerą augalo nusiskyniau varpą g.gif įdomu ar pasėjus tas sėklas išaugs man toks augalas kokį mačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 27, 23:43)
Skyrupas yra bazes teritorijoj, pilkame pastate, o Agrobaltas kazkodel mano kalendoriuje apibreztos spalio 3,4,5 dienos.LŽŪ teritorijoj.

oi, mergaitės, dovanokit dėl to Megos - kai ten buvau, per mikrofoną pranešinėjo, kad senukuose bus mugė... blush2.gif bet pasirodo, kad tik Draugystės g.. aš čia visai nieko bloga nenorėdama parašiau... ax.gif

O dėl žemkės tai tikrai žinau, kad paroda bus spalio 2-4 dienomis. 5 d. bus sekmadienis, o sekmadieniais ten parodų jau nebebūna. Dabar kai buvo paroda Sprendimų ratas, tai irgi tik iki šeštadienio.
Atsakyti
o kokia cia dar zemkeje paroda bus g.gif nes viena tai jau buvo pries kokia savaitele, tai sake nieko gero
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2008 09 28, 17:11)
o kokia cia dar zemkeje paroda bus  g.gif  nes viena tai jau buvo pries kokia savaitele, tai sake nieko gero

Nu kaip cia pasakius, kam ko reikia,pvz.as tai daug ko gavau, praktiskai visko ko norejau, o dabar bus pagrinde medeliu muge ax.gif
Atsakyti
siandien tik nusivaliau savo svogunelius (gali but kad kada nors dar ir pasodinsiu blush2.gif ), ir pastebejau idomu dalyka, tik vienos vieninteles (is daugelio) rusies svoguneliuose - atrodo kad ankstyvuju narcizu - viduj buvo tookios storos dideles kirmeles doh.gif , ir vos ne kas antram. Is pradziu ziuriu, ko tie svogunai tokie itartinai minksti, paspaudziau stipriau, tai kaip soko i akis tokia slikstyne... Kitus itartinus apziurejau, nu akurat, kiekvienam po riebia balta kirmele.
O dabar kas zinot pasakykit, ka daryt su pazeistais (kirmeliu pagrauztom skylutem, paminkstejusiais ar papilkejusiais sonais) svoguneliais g.gif ? Mest lauk, sodint tik visai visai sveikus, ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 27, 11:53)
Beja Kaune SKYRUPe 20 proc.nuolaida visoms prekems.Pati nusipirkau du molinius ąsocius, viena dideli kita toki pati tik mazesni (nupaveiksluociau, bet MB fotika i trasa pasieme) Nu asociai tai kaip pas Une nuotraukoj sitoj
user posted image
rolleyes.gif

nu o as paorinsiu,kad galima kooperuotis pirkimui pas juos-jei perki daugiau nei 1000 lt -gauni 40 pr nuolaida,kaip didmenininkas g.gif .Jei atvirai-idomi tokia rinkodara....
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 09 28, 18:57)
nu o as paorinsiu,kad galima kooperuotis pirkimui pas juos-jei perki daugiau nei 1000 lt -gauni 40 pr nuolaida,kaip didmenininkas g.gif .Jei atvirai-idomi tokia rinkodara....

g.gif idomus variantas, bet jiems dabar sikna dega issiparduot, kaledinei partijai reikia vietos padaryt, tai tokias prekes, kaip vazonai vos ne papigiai pasiruose atiduot, tik liezuvi pasmailint ir pirmyn. Vat as pirksiu tokius tik betoninius vazonus, zadejo "nusirengt"
user posted image[/IMG]
Tik nelekit dabar visos, pamaciusios toki grozi, ar tik nepadariau klaidos apsis
kelbdama doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 rugsėjo 2008 - 18:09
QUOTE(Wolke @ 2008 09 27, 15:49)
`pavirtes` puodas  4u.gif
user posted image

iseiti visada galima rasti,kai puodu nebeuztenka  mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

kaip fainai atrodoo..o as doh.gif dura,isimineju vazoniukus,dziovinu tuos savo kerzus.o poto vaksuoju,vaksuoju...jau be zodziu-butu vakaip apsamanoje,ir vaizdas super...
ir dar savo viena ideja papasakosiu del pavirtusiu puodu-as pargrioviau patvory kibira...senas toks,baltas emaliuotas buves,gerai apdauzytas,taigi pargrioviau ji ant pievutes,o is jo "papyliau" naslaiciu takeli...is pradziu gavau kritikos is lankytoju,bet poto ir kiti pripazino kad vaizdelis super..o kitai vasarai radau sena taipogi balta emaliuota virduli -bus kibirui i kompanija...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 28, 12:52)
Dar perkunropiu asorti 2 bliudai po 7-8 rusis perkunropiu, po 10 lt. Zymiai geriau apsimoka pirkti tokius, negu vienos rusies, kur kainavo 8 lt.mazytis indukas. Bet ir toki teko isigyt, nes labai interesna rope pasirode.

Nagi, nagi - prašom vaizdelių lens.gif
Papildyta:
Žinau, kad dabar tie seni batai "ant bangos", bet man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti