Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

QUOTE(Wolke @ 2008 09 27, 15:40)
auginu tokia lapuota vijokline gelyte,nezinau net pavadinimo  ax.gif
user posted image

Man sake, kad tie lapai vienmeciai g.gif , tai kaip istikro. As irgi turiu, nors siaip tai jie jau pas mane gerokai pabuve, turbut savo atitarnavo, arba seimininke bloga pasitaike, demesio mazai skyre tai ir nyksta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 27 rugsėjo 2008 - 16:27
QUOTE(sobieska @ 2008 09 27, 17:23)
Nu jei jau guodziates tai ir mane i kompanija priimkit, mano 10 mėn.pats dantu dygimas, tai nepamenu kada gerai miegojau isskyrus savaitgaliais, kai mama mane pasefuoja biggrin.gif
        Prie reikalo, asotis didelis kainavo 42 lt. mazesnis 17 lt.-20 proc.tai mokejau 47 lt.
      Siūline tuja 35 lt. cuga-30 lt.

Tai sakai dvasiskai tobulejai lotuliukas.gif

O cuga didele buna?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 09 27, 17:27)
Tai sakai dvasiskai tobulejai  lotuliukas.gif

O cuga didele buna?

Ju ivairiu rusiu buna, as emiau tokia nedicka, kisiu tarp akmenu, greitai neauga tai man bus gerai.O tu is muges matau perkunropiu parsitempei, ar rytoj ji vyks
Atsakyti
Sobieska, nu tu ir subludijai doh.gif is kur istraukei, kad muge prie Megos unsure.gif Prie Draugystes Senuku. O jauciu kt.savaitgali bus prie Megos.
Bet zinok nedidele ji buvo, daug nepraradai.
Papildyta:
Paprastai buna 2 dienas, net pas MB pasitikslinau.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 09 27, 17:35)
Sobieska, nu tu ir subludijai  doh.gif is kur istraukei, kad muge prie Megos  unsure.gif Prie Draugystes Senuku. O jauciu kt.savaitgali bus prie Megos.
Bet zinok nedidele ji buvo, daug nepraradai.
Papildyta:
Paprastai buna 2 dienas, net pas MB pasitikslinau.

Kazkuri pana suklydo ie mane subalamutino.Tikrai rase, kad prie Megos.
O gal tu taip netycia persinorejai perkunropiu, gal tau jos patapo nereikalingos - galiu padeti atsikratyti bigsmile.gif Ir parasyk kaina, NAOMI tai irgi domins biggrin.gif
Atsakyti
Noretum lotuliukas.gif Daug ju buvo mirksiukas.gif ryt rasi smile.gif nebent muges imtu ir nebutu, net bijau ka sakyt.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 09 27, 15:49)
iseiti visada galima rasti,kai puodu nebeuztenka  mirksiukas.gif

doh.gif ir kiek aš tundra batų tam reiklaui tinkamų išmečiau,kai namą valėm doh.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 09 27, 17:23)
        Prie reikalo, asotis didelis kainavo 42 lt. mazesnis 17 lt.-20 proc.tai mokejau 47 lt.
      Siūline tuja 35 lt. cuga-30 lt.

bigsmile.gif thumbup.gif ačiuks,aš ne tik apie augalus info,bet ir apie jų kainas renku biggrin.gif ,kad maždaug orientuočiaus ax.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 09 27, 17:37)
Ir parasyk kaina, NAOMI tai irgi domins biggrin.gif

blush2.gif ,bet jaučiu jau laikas darbo ieškotis g.gif ,nes Mb nepirks man tiek augalų doh.gif

o dėl mugės prie Megos tikrai kažkas rašė,nes ir aš tai užfiksavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 27, 17:27)
Man sake, kad tie lapai vienmeciai g.gif , tai kaip istikro. As irgi turiu, nors siaip tai jie jau pas mane gerokai pabuve, turbut savo atitarnavo, arba seimininke bloga pasitaike, demesio mazai skyre tai ir nyksta biggrin.gif

jep jep tikiu ,kad vienmeciai 4u.gif as galvoju kita pavasari nauju uzsipirkt...kazkur maciau ir pakabinamam vazone visai super atrode
Atsakyti
Sveikos,

Kasiopeja, o tu rimtai dėl tų akmenų rašei, kad gali parduoti? Nes mane tai labai domintų. Rašau "parduoti", nes nelabai turiu ką tau mainais pasiūlyti g.gif Gėlynus dar tik įsirenginėju. Nebent galiu kitam pavasariui pasiūlyti palergonijų. esu jų fanė biggrin.gif ax.gif Šiemet labai gražių svyrančių turiu, tai šiemet bandysiu pati flensuotis. Jei domintų - sutinku. bet ir už pinigus - sutinku mirksiukas.gif

O tu už Avižienių gyveni? Gal ten pas jus kur akmenų galima pasirinkti, juk ten nemažai laukų biggrin.gif

Jei rimtai - parašyk į AŽ. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilyte: 27 rugsėjo 2008 - 20:57
QUOTE(sobieska @ 2008 09 27, 11:53)
Beja Kaune SKYRUPe 20 proc.nuolaida visoms prekems.

Sobieska, Skyrup - tai čia kur? g.gif Reik gal ąsočių kitiems metams užsipirkt - padėsiu rūsy prie jau pripirktų vazonų, kur guli su mintimi "tuoj tuoj panaudosiu..." ax.gif

Mes šiandien irgi prasinešėm - sukišom į duobes 4 kalnines, 1 juodą pušę, šeivamedį, tris kanadines cūgas ir baltąją eglę. Duok Dieve, trečdalis augalų, neskaitant alpinariumo doh.gif

Priminkit, ką kada Agrobalt'as - į mugę Žemkėj pavėlavau, tai nors į ten būtų gerai nepavėluot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2008 09 27, 23:40)
Sobieska, Skyrup - tai čia kur? 

čia kaune bazėse atsidariusi sodo ir kitokių niekučių parduotuvė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2008 09 27, 23:40)
Sobieska, Skyrup - tai čia kur?  g.gif Reik gal ąsočių kitiems metams užsipirkt - padėsiu rūsy prie jau pripirktų vazonų, kur guli su mintimi "tuoj tuoj panaudosiu..."  ax.gif

Mes šiandien irgi prasinešėm - sukišom į duobes 4 kalnines, 1 juodą pušę, šeivamedį, tris kanadines cūgas ir baltąją eglę. Duok Dieve, trečdalis augalų, neskaitant alpinariumo  doh.gif

Priminkit, ką kada Agrobalt'as - į mugę Žemkėj pavėlavau, tai nors į ten būtų gerai nepavėluot  blush2.gif

Skyrupas yra bazes teritorijoj, pilkame pastate, o Agrobaltas kazkodel mano kalendoriuje apibreztos spalio 3,4,5 dienos.LŽŪ teritorijoj.
Atsakyti