QUOTE(rokoko @ 2008 09 20, 21:57)
Būtinai prireikė labai tą vikšrį paryškinti, todėl jis dabar jau tupi arčiau mėsalapių, t.y. šilokų ir perkūnropių , kur jokių aštrių formų [dar kukmedis, žvynuotasis kadagys ir apvalialapė uolaskėlė - jei ji ten liks, plius juka - vienintelė sąšauka].
pas mane irgi siuo metu svarstomas apvalialapes uolaskeles islikimo klausimas... pasodinau ja prie pat bergenijos (kazkodel sove i galva, kad gerai bus), ale ziuriu , palaukiau kelias dienas... vis dar , vakar gabala nuroviau - geriau, dabar svarstau glazutes kandidatura ten, bet beda, kad as vizualiai beveik viska isivaizduoju kitaip, nei is tikruju buna. Kartais pikta net, kad turiu augala pasodint vien tam, kad paziuret ar tinka. Jei ne, tai galu gale po bergenija akmenu papilsiu ir psio...
kas liecia lelijas, tiksliai pasakyt negaliu, bet kai nezinau ka kada sodint, tai vadovaujuosi tokia taisykle - pavasari zydincius augalus sodint rudeni, o rudeni zydincius - pavasari.
QUOTE(kasiopeja @ 2008 09 20, 22:07)
Beje, po apsilankymo pas jus mane pačią įkvėpimas vėl pagavo tvarkys, nes buvo tikrai, kaip Mamcei, rudeninė depresija ir nieko nebesinorėjo...
kadangi pas mane ruduo veliau atejo, tai ir su depresija turbut as busiu paskutine - jau taip niekas nebeidomu ir nebegrazu pasidare... - koks oras, tokia ir nuotaika sh....
QUOTE(rozamunda @ 2008 09 21, 06:34)
Beje - kam idomu-nusipirkau nauja zurnaliuka apie svogunines ,ten labai issamiai parodyta,kaip jas sodinant skirtinguose gyliuose toje pacioje vietoje,gauti visa pavasari zydinti kampeli.
gal gali kokia istraukele