QUOTE(kasiopeja @ 2008 09 27, 14:02)
nu jo, as irgi po pirmo galejau daryt ka nori... vaikas nuo 3 menesiu visa nakti miegodavo, dienom irgi normaliai pats pabudavo. O mazoji jau metus nuo ranku nenulipa ir naktimis nemiega (jau penkios naktys is eiles be miego pas mane). Baigiu nukvakti, prie 1 pridėjus 2 gaunu 4
O tavo anyta nemėgta mažumėlę pagal save pasikoreguot? Mano uošvis taimėgsta patobulinti, o kažkaip svetimam sakyti, kad ne taip padarė, nesinori
na matai mes su anyta per daug nebendraujam, siaip nelabai sutinka musu nuomones ir poziuris i gyvenima...
tai ko paprasau ji padaro taip kad neusitrauktu mano rustybes, tai del to esu rami, ji tik bus laimingesne galedama man padeti ... gfales sakyti kad va padejau sunaus seinai nes jos pagalbos niekada neprasau, 6tai ji nelabai patenkinta kad neleidziu jai kistis i musu gyvenima ir seima. o jei parasysiu pasaugoti leliuka kol as darze ar gelyne pasikuisiu...tai is laimes jos sirdis gali neatlaikyti
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2008 09 27, 14:26)
jo, as laiko turiu tiek sociai jau 9 menuo, kad niekaip negaliu net issimiegoti..
Ir tu tiek pat turesi
ei ei merginos na nepradekit manes gaxzdinti, nes as cia planu dideliu pilna
va per ziema augaliukus nusiziuresiu ka noreciau pasodinti