Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

QUOTE(sobieska @ 2008 09 27, 11:53)
...Nu asociai tai kaip pas Une nuotraukoj sitoj
user posted image
rolleyes.gif

bingo clap.gif pagaliau iš trečio ar nežinia kelinto karto žiūrėdama į šią foto supratau, kaip man patobulinti tą kamputį, kur taipogi esu "pargriovusi" vazoną su šilokiukais - taigi reikia akmenukais padengti thumbup.gif o tai vaikščiojau ratais, žiūrėjau, galvojau, kad kažkas ne taip ir tik dabar prašvitimas atėjo thumbup.gif
ačiū unei už mintį ir sobieskai už foto pakartojimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 09 27, 12:16)
bingo clap.gif pagaliau iš trečio ar nežinia kelinto karto žiūrėdama į šią foto supratau, kaip man patobulinti tą kamputį, kur taipogi esu "pargriovusi" vazoną su šilokiukais - taigi reikia akmenukais padengti thumbup.gif o tai vaikščiojau ratais, žiūrėjau, galvojau, kad kažkas ne taip ir tik dabar prašvitimas atėjo thumbup.gif
ačiū unei už mintį ir sobieskai už foto pakartojimą 4u.gif

Dziaugiuosi, kad galejau pagelbet apsispresti, nes is taves taipogi daug naudingu patarimu esu gavusi. Sekmes ir butinai parodyk, ka sukursi mirksiukas.gif
Va ir bliudai pas Une ant laiptu mano stovi lotuliukas.gif kuriuos kisiu zemen kartu su tulpem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 27 rugsėjo 2008 - 12:15

ax.gif merginai ax.gif ,o gal galit kai nusiperkat kokį augaliuką kainą parašyti prie jo ax.gif

ir kiek pargriuvę ąsočiai maždaug kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2008 09 27, 09:12)
na matai as viska lyginu su pirmu, kai po 2 savaiciu jau galejau kalnus nuversti...tik neturejau kur  lotuliukas.gif  bet jei kas nepavyktu...visada turiu anyta-velnio pramanyta  lotuliukas.gif  o ji pas mane darbsti, tik duok darbo  blush2.gif

nu jo, as irgi po pirmo galejau daryt ka nori... vaikas nuo 3 menesiu visa nakti miegodavo, dienom irgi normaliai pats pabudavo. O mazoji jau metus nuo ranku nenulipa ir naktimis nemiega (jau penkios naktys is eiles be miego pas mane). Baigiu nukvakti, prie 1 pridėjus 2 gaunu 4 lotuliukas.gif
O tavo anyta nemėgta mažumėlę pagal save pasikoreguot? Mano uošvis taimėgsta patobulinti, o kažkaip svetimam sakyti, kad ne taip padarė, nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 09 27, 10:56)
... žmonių optimizmui ribų nėra  lotuliukas.gif 
Nors,aišku, nelygu koks lialius bus. Linkiu, kad išsipildytų norai  4u.gif

jo, as laiko turiu tiek sociai jau 9 menuo, kad niekaip negaliu net issimiegoti.. lotuliukas.gif
Ir tu tiek pat turesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 09 27, 14:02)
nu jo, as irgi po pirmo galejau daryt ka nori... vaikas nuo 3 menesiu visa nakti miegodavo, dienom irgi normaliai pats pabudavo. O mazoji jau metus nuo ranku nenulipa ir naktimis nemiega (jau penkios naktys is eiles be miego pas mane). Baigiu nukvakti, prie 1 pridėjus 2 gaunu 4  lotuliukas.gif
O tavo anyta nemėgta mažumėlę pagal save pasikoreguot? Mano uošvis taimėgsta patobulinti, o kažkaip svetimam sakyti, kad ne taip padarė, nesinori  ax.gif

na matai mes su anyta per daug nebendraujam, siaip nelabai sutinka musu nuomones ir poziuris i gyvenima... lotuliukas.gif tai ko paprasau ji padaro taip kad neusitrauktu mano rustybes, tai del to esu rami, ji tik bus laimingesne galedama man padeti ... gfales sakyti kad va padejau sunaus seinai nes jos pagalbos niekada neprasau, 6tai ji nelabai patenkinta kad neleidziu jai kistis i musu gyvenima ir seima. o jei parasysiu pasaugoti leliuka kol as darze ar gelyne pasikuisiu...tai is laimes jos sirdis gali neatlaikyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2008 09 27, 14:26)
jo, as laiko turiu tiek sociai jau 9 menuo, kad niekaip negaliu net issimiegoti..  lotuliukas.gif
Ir tu tiek pat turesi  lotuliukas.gif

ei ei merginos na nepradekit manes gaxzdinti, nes as cia planu dideliu pilna ax.gif
va per ziema augaliukus nusiziuresiu ka noreciau pasodinti
Atsakyti
auginu tokia lapuota vijokline gelyte,nezinau net pavadinimo ax.gif
user posted image
pavasari pirkau galvojau i koki loveli pasodinsiu ,bet taip ir liko niekur nepritaikyta,dabar ziuri -nugi gana grazi gelyte,nors ir nezydinti ir kitamet butinai kur nors bandysiu ikomponuot - va pvz kaip cia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 09 27, 15:40)
auginu tokia lapuota vijokline gelyte,nezinau net pavadinimo  ax.gif

tikrai prabangiai išbujojus thumbup.gif
Atsakyti
`pavirtes` puodas 4u.gif
user posted image

iseiti visada galima rasti,kai puodu nebeuztenka mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Simet prie Senuku muge kazkokia miniatiurine buvo, tik palei gatve. Ale as vistiek sugebejau parsitempti tris augalus. doh.gif
Stai:
Hylotelephium spectabile 'Rosenteller'
[attachmentid=159798]
Pennisetum alopecuroides 'Hameln'
[attachmentid=159799]
O cia kazi ar Sempervivum calcareum ar Jovibarba sobolifera 'Gnom' g.gif
[attachmentid=159804]
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 09 27, 14:26)
jo, as laiko turiu tiek sociai jau 9 menuo, kad niekaip negaliu net issimiegoti..  lotuliukas.gif
Ir tu tiek pat turesi  lotuliukas.gif

Nu jei jau guodziates tai ir mane i kompanija priimkit, mano 10 mėn.pats dantu dygimas, tai nepamenu kada gerai miegojau isskyrus savaitgaliais, kai mama mane pasefuoja biggrin.gif
Prie reikalo, asotis didelis kainavo 42 lt. mazesnis 17 lt.-20 proc.tai mokejau 47 lt.
Siūline tuja 35 lt. cuga-30 lt.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 09 26, 22:42)
pas vieną kaimyną jau senas ir didelis, kamienas oho koks storas - žinok,normaliai mirksiukas.gif

Turi omeny kruma ar skiepyta?
Atsakyti