Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 33

QUOTE(jolaxus @ 2008 09 25, 12:42)
kokia įžvalga dėl mūsų interesų thumbup.gif

Tik pasakyk, kad as neteisi dirol.gif

Nu va, as jau savo melsvių aleja isretinau ir sukisau kartu su ziemem prie tvoros. Jau kaip lauksiu pavasario vaizdzialių rolleyes.gif
user posted image

Leidziu speti, kurion vieton sukisau savo margus krocus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=sobieska,2008 09 25, 13:56]
Tik pasakyk, kad as neteisi dirol.gif

Nu va, as jau savo melsvių aleja isretinau ir sukisau kartu su ziemem prie tvoros.

Leidziu speti, kurion vieton sukisau savo margus krocus biggrin.gif

saunuole sobieska. kaip visada labai gerai. tik ar melsves uzstos tau visa ploteli kur nieko nera.? manau is kitos puses melsviu reiktu tau dar kazkokia eile dekoratyviniu cesnaku uzsodint tongue.gif na cia juokai. bet gal kazka ikistum dar? ka g.gif
Atsakyti
[quote=Ingerele,2008 09 25, 13:00]
[quote=sobieska,2008 09 25, 13:56]
manau is kitos puses melsviu reiktu tau dar kazkokia eile dekoratyviniu cesnaku uzsodint tongue.gif na cia juokai. bet gal kazka ikistum dar? ka g.gif
[/quote]
Zinok labai greitai ziemes padarys savo kilima biggrin.gif Turesiu laiko uzsiimti ju kooregavimu , ta prasme neleisiu plisti kur nereikia
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 25, 14:05)
Zinok labai greitai ziemes padarys savo kilima biggrin.gif  Turesiu laiko uzsiimti ju kooregavimu , ta prasme neleisiu plisti kur nereikia

supratau viskas aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 25 rugsėjo 2008 - 12:08
QUOTE(rozamunda @ 2008 09 25, 08:01)
nu pavydziu, nu ir ka-argi as ne tikra lietuve? tongue.gif ...O jei apie reikala,tai kur man,kokiuos laukuos ieskoti dolomito lakstu didesniu takeliui?
Papildyta:

kokia saviplaka...ar cia link kaledu sielovada uzsiiminejame? mirksiukas.gif
Dar karta klausiu-ar galiu nupurkst chemikalais augalus ar jau saukstai po pietu g.gif ?
Papildyta:

mirksiukas.gif papasakosiu gal ne visai i tema-pasistaciau as kieme pergole vijokliams lipti-tokia medine su nisomis sonuose-kaimynai kraipe galvas,nesuprato mano subtilaus grozio supratimo-kol pati paaiskinau-pries jus dangaus vartai,nisos-griekams ispazinti,rinkliavas -prasom i laisku dezute...
Komentarai baiges-taip ir nezinau-ar jumora suprato,ar visai nurase blink.gif  bigsmile.gif

prasom foto.. jei jau buvo - pakartokit, grozio nebus perdaug smile.gif
Atsakyti
Sakes kaip susinervinau verysad.gif . Bandziau iskaidyt gvaizde,ta kai kurie kupsteliai gavosi be saknu verysad.gif . Ar galiu tiketis, kad jie skneles isleis?
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 09 25, 14:48)
Sakes kaip susinervinau verysad.gif . Bandziau iskaidyt gvaizde,ta kai kurie kupsteliai gavosi be saknu verysad.gif . Ar galiu tiketis, kad jie skneles isleis?

tikrai išleis.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 09 25, 14:58)
tikrai išleis.

Aciu, nuraminai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 25, 11:43)
Zymiai butu lengviau, jei tu mesteltum bent uzuomina kas tau arciau prie sirdies, nes musu visu skoniai oi kaip skiriasi smile.gif  Pvz as esu spygliuociu akmenu salininke, Rokoko daugiau tokiu lapiniu sluoteliniu ir visokiausiu -iniu, bei vienmeciu, Jolaxus - universali biggrin.gif  , dar yra ir labai didelio gamtos naturalumo faniu - laukine pieva su laukinem gelem ir.t.t
Papildyta:

Aciu sobieska. man irgi kazkaip spygliuociai patinka ir akmenukai - nu gal ne kruvomis bet vienas kitas liuks plius patinka rozes:D , gamtos naturalumo prie namo nenoriu nes turime sodyba dar kaime kur tetos visos naturalumo salininkes ir nieko neleidzia daryti, tik ziureti biggrin.gif kaip jos sodina.. bandau idet sklypo plana grubiai pavyko formata pakeisti. tik desinej pusej prie vartu zoles kampas atvirksiai islenktas dabar, jei nuotraukas ziuresit pamatysit... user posted imagekur balta ten trinkeles
Atsakyti
[quote=jolaxus,2008 09 25, 12:42]
doh.gif
nepastebėjau sodo užuomazgų tavo kieme. Jei galvojat sodinti vieną kitą vaismedį ar vaiskrūmį, tai dabar būtų ypatingai palankus metas tai padaryti thumbup.gif o vėliau jau ir kitą augmeniją galėsi "pririšinėti" prie sodelio mirksiukas.gif
Jolaxus, ale ir izvalgumas. vakar pasodinom kairiam kampe 2obelis 2 tresnes 1 vysnia, visas palie sonine tvora . paciam gale prie tvoros galines ir sonines kampo jei iziuresit nuotraukose yra darzas-tikslaiu jo imitaciaj su 4 lysvemis, tai vat us jo eileje palei sklypo krastine ir susodinome vaismedzius. O ka kur toliau "risti" biggrin.gif smegeneles nebeveikia. sodelis va palei sita tvora vieline user posted image
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 09 24, 23:24)
[matai mane vilioja raugeriskio admiration lapeliu apvado ir glazutes pilkumo sąšauka - irgi teoriškai blush2.gif ]
zinoma 4u.gif

apie glazute patylesiu, nes ji man irgi smegenus susuko biggrin.gif ...
sita baltalapi siloka ir as nusipirkau, nu grazuolis toks thumbup.gif .

QUOTE(dahlia+++ @ 2008 09 25, 07:12)
Anksti pavasarį ir vėlai rudenį (žemoms temperatūroms ir  smile.gif  plikoms šakoms) yra kitos cheminės priemonės, pvz. karbamidas..

as pasiruosus irgi karbamida laikui atejus naudot (magnolijoms, gluosniams), bet nebepamenu, ar rozes juo irgi purkst galima g.gif ?

QUOTE(umede @ 2008 09 25, 08:31)
sveikos merginos,apsalus as nuo siu temu-pastoviai skaitau-jus super  thumbup.gif ...o dabar noreciau savo trigrasi ikisti-man irgi labai patinka kaip darzas lyg netycia susilieja su gelem...a
as viena kampa darzo uzsejau medetkom,uz ju kyso rabarbaro lapai,is kitos puses kampas kardeliu-kaip visi suzydejo-gavos super vaizdelis salia poru....o paciam gale,kad uzstotu mano komposto kruva vasara karaliavo paparciai,o dabar zydi kanos...nu nzn,as "kaifuoju" nuo tokio darzo,o ne nuo to tradiciskai kvadratisko ir  be improvizacijos ...ir tos darzoves visai kitaip ziurisi,o kitais metais rudeniui dar astru uzsesiu....
atsiprasau jei ne i tema as cia  ax.gif
p.s.o del akmenu tai pasiguosiu tik-mano rajonuose ne su ziburiu nerasi akmenu laukuose-visi senai surinkti ir sutemti i namus.... verysad.gif

isivaizduoju super vaizdeli bigsmile.gif . Siaip jau darzoviu/uogu/salotu deriniai su gelem tikrai dabar ant bangos.

QUOTE(jolaxus @ 2008 09 25, 11:42)
tai Sedum "Frosty morn", atrodo kalbate apie tą, kur rokoko nučiupo iš manęs, kai ciuckis išlaužė. ax.gif

aiskiai rokoko su ciuckiu susitarus buvo tongue.gif ...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 09 25, 17:04)
as pasiruosus irgi karbamida laikui atejus naudot (magnolijoms, gluosniams), bet nebepamenu, ar rozes juo irgi purkst galima  g.gif ?

Reiktų sekti orų prognozes ir stengtis nesužadint anksčiau laiko vegetacijos. Karbamidas - didelės koncentracijos azoto trąša wink.gif
Vario sulfato tirpalu (mėlynos granulytės) taip pat ne prošalį būtų nupurkšt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 25 rugsėjo 2008 - 16:22